Teknik
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Teknik
Merhaba.Ben bir şey sorucam sizlere benim bilgisayarımda 8 gb Ram 2 gb Ekran kartı var ayrıca hiç bir virüs,trojen vesare yok ve internet 8 mb net limitsiz ama yinede ikv de kasıyor genellikle de eminönü bölgesinde kasıyor bunun sebebi nedir bir bilgisi olan varsa yazabilirmi ?
Re: Teknik
Sanırım sorununuz ekran kartı driverından kaynaklanmaktadır. Size tavsiyem windows updateden tüm önemli ve isteğe bağlı güncelleştirmeleri yüklerseniz sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.
İyi oyunlar...
İyi oyunlar...
Şer-i şerifin bekası ilimledir. Ve ilimin bekası ulema iledir.
Ahmet TOPCU
Ahmet TOPCU
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
Onlarıda yaptırdım daha yeni hemde ayrıca format da attım hem ayın daha başı adil kullanımda yok zaten lag sadece eminönü bölgesinde var arada bir de meteorda oluyor genelde bir yerden başka biyere uzun süre yürüynce başlıyorKalipto yazdı:Sanırım sorununuz ekran kartı driverından kaynaklanmaktadır. Size tavsiyem windows updateden tüm önemli ve isteğe bağlı güncelleştirmeleri yüklerseniz sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.
İyi oyunlar...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Merhaba,
* Oyun başlangıcında ID ve parolanızı yazdığınız yerde sağ üstte AYARLAR var, onları biraz daha orta karar seviyesine getirin
* Oyun içinde ESC basarak yine Ayarlar seçeneğinden -Görüş MEsafesi v.b. ayarları da biraz kısın..faydası olacaktır.
İyi Oyunlar.
* Oyun başlangıcında ID ve parolanızı yazdığınız yerde sağ üstte AYARLAR var, onları biraz daha orta karar seviyesine getirin
* Oyun içinde ESC basarak yine Ayarlar seçeneğinden -Görüş MEsafesi v.b. ayarları da biraz kısın..faydası olacaktır.
İyi Oyunlar.
Forum Kuralları
viewtopic.php?f=52&t=18
İKV İletişim - Destek Formu
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Yeni Başlayan Arkadaşlar
viewtopic.php?f=51&t=48689
viewtopic.php?f=52&t=18
İKV İletişim - Destek Formu
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Yeni Başlayan Arkadaşlar
viewtopic.php?f=51&t=48689
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
MirzaaALBAY yazdı:Merhaba,
İyi Oyunlar.
İnternet hattının 8 mb olması oyunu hızlı oynayacağın manasına gelmez kullandığın modem türü vs. bunlarda baya etkilidir kablolu mu kablosuz mu vs. gibi.Sorunun için şuan tek çözüm oyunu kaldırıp tekrar kurmak ve internet ayarlarını gözden geçirmek olabilir.
Sorununun devamında ise İKV destek iletişim formu adresine oyun hatası bildirim tipi olarak seçip sorununu kısaca anlatırsan yardımcı olacaklarını sanıyorum.
Sorununun devamında ise İKV destek iletişim formu adresine oyun hatası bildirim tipi olarak seçip sorununu kısaca anlatırsan yardımcı olacaklarını sanıyorum.
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
AhUlanAh yazdı:İnternet hattının 8 mb olması oyunu hızlı oynayacağın manasına gelmez kullandığın modem türü vs. bunlarda baya etkilidir kablolu mu kablosuz mu vs. gibi.Sorunun için şuan tek çözüm oyunu kaldırıp tekrar kurmak ve internet ayarlarını gözden geçirmek olabilir.
Modem Airties Rt 204 laptop wirelles var ama kablolu kullanıyorum ayrıca daha 5 gün önce format attım oyunu komple sildim
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
özel mesajdan bilgisayarının markasını atarmısıniSpAnYoL2834 yazdı:Merhaba.Ben bir şey sorucam sizlere benim bilgisayarımda 8 gb Ram 2 gb Ekran kartı var ayrıca hiç bir virüs,trojen vesare yok ve internet 8 mb net limitsiz ama yinede ikv de kasıyor genellikle de eminönü bölgesinde kasıyor bunun sebebi nedir bir bilgisi olan varsa yazabilirmi ?
Yusuf
Maşallah rehberler azimle başlamış görevlerine ancak sorunun kaynağı ne internet ne de senin bilgisayarın.
Oyun içinde 3 ten fazla karakter görünür durumdayken özellikle akşam saatlerinde fps de düşüş meydana gelmekte dolayısıyla da lag dediğimiz gecikmeler oluşmakta.
viewtopic.php?f=46&t=92985&p=814633#p814633
Konuda belirttiğim üzere laptopum ve internet hızım fazlasıyla iyi olmasına rağmen kalabalık ortamdaki fps deki düşüş görülmekte.
Oyun içinde 3 ten fazla karakter görünür durumdayken özellikle akşam saatlerinde fps de düşüş meydana gelmekte dolayısıyla da lag dediğimiz gecikmeler oluşmakta.
viewtopic.php?f=46&t=92985&p=814633#p814633
Konuda belirttiğim üzere laptopum ve internet hızım fazlasıyla iyi olmasına rağmen kalabalık ortamdaki fps deki düşüş görülmekte.