CYBER Gökçe (Asıl adım yılmaz)
CYBER Gökçe (Asıl adım yılmaz)
merhabalar sizlerle yaklaşık 3 yıldır bu oyunu oynadım.enayı gibi sizleri kandırdım.kullandım da.hanedan loncasındakı enayıler olmasa ıtem kasamazdım.oyunda bır çok kısıyle kankı olup sömürdüm.eh sımdı kitana çarımla oyunda olucam sizlerle alay etmesı ne guzeldı.adım bu arada yılmaz bıtlıslıyım

Re: CYBER Gökçe (Asıl adım yılmaz)
Bu kadar aciz olabileceğini düşünmemiştim. Senin kim olduğunu ve Gökçe'yi karalamak adına böyle birşey yaptığının farkındayım. Aslında söylemlerinden ve oyun içindeki tavrından yeterince aciz ve basit bir insan olduğun anlaşılıyordu. Ama bu kadar düşmen gerçekten komik olmuş. Bir de loncanın simgesini kullanmış, bu kadar zahmete girmene gerek yoktu be çılgın benizli 
Hanedanxlevni
Hehe duygu dün klan kanalında bu konuda bişeyler söylüyodu o da burdan mı gördü acaba
Bu arada gökçe ablayı bilen bilir karalamaya çalışman sadece kendini aşşağılamaya yarar 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Arkadaşlar bu insanlara yorum yapmak eleştirmek onları yüceltmek demektır O yuzden salın ıpını ustune 
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
Bu ileti yukarıda ismi geçen insancık tarafından 16 Şubat 2010 saat 21.30'da gönderilmiş. Şu an içinde olduğumuz konuda 17 Şubat saat 03.52'de açılmış tesadüfünde böylesi inanılır gibi değil.choosensxduygu yazdı: Yılmaz (Gökçe) Nerdeysen Pm At![]()
Karalamadım Kendı Açıklar Yıllarca Size Ben Gökçeyım Dıyıp Aranızda Dolaşan Yılmaz adında Bitlıslı
Hanedanxlevni