Arkadaşlar forumda birkaç konum daha var ama aradığım cevapları bulamadım sorularımı sırayla yazıyorum lütfen cevap veriniz
1-)Gsm No kapandı ne yapabilirim.
2-)Gsm No kapanması bana hangi sorunları yaşatır.
3-) 2 soruya cevap veriyorsannız kendinizi tebrik edin
Yaptığın bence bencillik olmuş,
Herhangi bir konunun altına yazabilirdin (Kendine ait)
Sorulara dönecek olursak,
1-) Turkcell musteri hizmetlerinden birisi bu konuyu gormezsr bence cevabını alman zor.
Turkcelle iletisime geçmeni öneririm.
2-) Karakter aktarımı yapamaz(Destek bu konu hakkında yardımcı oluyor ise ne mutlu sana),
Şifreni unutursan kolay kolay öğrenemez Destek ile iletişime geçmen gerekir,
Susturma cezası alırsan Destekle iletişime geçmen gerekir gününü öğrenmek için.(Veya oyuna ilk girdiğinde
"Giriş" e basınca bilgilendirmeyi okuyabilirsin.
Aklıma gelenler bu kadar.
İyi forumlar...
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
SanaLBeLa yazdı:Arkadaşlar forumda birkaç konum daha var ama aradığım cevapları bulamadım sorularımı sırayla yazıyorum lütfen cevap veriniz
1-)Gsm No kapandı ne yapabilirim.
2-)Gsm No kapanması bana hangi sorunları yaşatır.
3-) 2 soruya cevap veriyorsannız kendinizi tebrik edin
Sadece desteğe mesaj at ve yeni gsm no ya aktarmak istediğini dile getir. Çünkü herhangi bir çalınma v.b durumda hesabını geri alamazsın.
2-) Karakter aktarımı yapamaz(Destek bu konu hakkında yardımcı oluyor ise ne mutlu sana
Merhaba ;
Karakter Transfer Ürünü sayesinde artık aktarım onay kodu istemeden karakterinizi farklı bir hesaba taşıyabiliyorsunuz.
İyi eğlenceler...
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
SanaLBeLa yazdı:la denedim aktarılmıyor kod istiyor ne içtinizde geldiniz
NothingMan yazdı:Yaptığın bence bencillik olmuş,
Herhangi bir konunun altına yazabilirdin (Kendine ait)
Sorulara dönecek olursak,
1-) Turkcell musteri hizmetlerinden birisi bu konuyu gormezsr bence cevabını alman zor.
Turkcelle iletisime geçmeni öneririm.
2-) Karakter aktarımı yapamaz(Destek bu konu hakkında yardımcı oluyor ise ne mutlu sana),
Şifreni unutursan kolay kolay öğrenemez Destek ile iletişime geçmen gerekir,
Susturma cezası alırsan Destekle iletişime geçmen gerekir gününü öğrenmek için.(Veya oyuna ilk girdiğinde
"Giriş" e basınca bilgilendirmeyi okuyabilirsin.
Aklıma gelenler bu kadar.
İyi forumlar...
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent