AMELİYAT ÇOKİYİ GEÇTİ, LAKİN HASTA ÖLDÜ.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

AMELİYAT ÇOKİYİ GEÇTİ, LAKİN HASTA ÖLDÜ.

Mesaj gönderen esekherif »

İkv yönetimi aklımın mafsalımın almadığı şekilde okadar kritik hatalar yapıyorki inanılır gibi değil.Lonca günceli ve akabinde loncanın pasaport ve Lisan ihtiyacından sonra yönetim neye tedarikli olmalıdır? Kutulara öyle değilmi ? Yani her aklı başında iş yapan böyle bir gelişimde bunu öngörür.Üstüne Topkapı eklentisinide getirmişin.Bakın ben Topkapı eklentisi geldikten sonra İstanbul Avrupa yakasında yazılı adreslerin yaklaşık 15-20 tanesine telefon ettim ve bazılarınada üşenmeden gittim.Hepsininde bana verdiği cevap inanılır gibi değil.Yaklaşık bir senedir bize kutu gelmiyor dediler.Bu ne biçim bir para kazanmaya çalışmaktır.Kutuları satan bayilerin listesini forumda yayınlamışınız.Yahu insan haftada,ayda,hadi yılda bir birini telin başında tutup buraları aratır.15-20 yerde bir senedir arayan soran yok dediler.Bu sadece benim aradığım diğer illerde nasıl durum bilmiyorum.Bu listede olanlarla işiniz bittiyse arkadaşım o listeyi güncelleyin yenilerini ekleyin.Hiçmi ticaret yapmadınız.Ticaretle alakanız olmadığını ben biliyorumda.Yazık okadar emek veriyorsunuz bari boşa kürek çekmeyin.Bu böyle devam ederse bu dükkan kapıya kilidi vurur söyleyeyim.Biz çok iyi bir oyun yaptık kıymet bilmedileri geçecen.Tez elden Sobee ürünün takibini ehli insanlara bırakmalı.Ameliyat çokiyi geçti,lakin hasta öldü başarısızlığın karşılığı olamaz.Kusura bakmayın kimse ahmak değil.
esekherif
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: AMELİYAT ÇOKİYİ GEÇTİ, LAKİN HASTA ÖLDÜ.

Mesaj gönderen harkonen »

oyunu bıraktım zaten güzel yazı istanbulda anadolu-avrupa her yeri gezdim zar zor buldum 1 tane kalmıstı zaten
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SeF4 »

Ben İstanbul Büyükçekmece-Beylikdüzü-Avcılar-Yenibosna Arasındaki Tüm Avea Ve TTNet Bayilerine Gittim Hepsi Bana Kalmadı,Gelmeyecek Dedi.En Sonunda Abimin Çalıştığı Yere [Mobiltel-Aile Dostlarımızdan Birisinin Şirketi,Avea'nın Ürün Tedarikçisi] Gittim.Orada'da Yoktu.Depoyu Arattım 3-4 Tane Plastik Kutusu,Posterleri Zarar Görmüş Kutu Varmış.Hepsini Getirttim.50den Fazla Mağazadan Sonra Ancak Avea'nın İstanbul Deposunda Bulabildim.Son Zamanlarda Üyelikal'danda Şikayetler Gelmeye Başladı.İKV Yönetiminin Kutu Dağıtımlarına Ara Vermemesi Gerek.Şuan Ara Vermiş Durumdalar.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

Oyuna sadece kutusunu alanların yararlanabileceği bir sistem getiriyorsun,yine sadece kutusunu alan oyuncuların girebileceği bir bölge getiriyorsun,ama oyuncuların alması için yeterli miktarda kutuyu sunamıyorsun.Bu bir utançtır.
SeF4 yazdı:Hepsi Bana Kalmadı,Gelmeyecek Dedi.
Gelmeyecek denmesi ilginç geldi bana.Yetkililerden biri 'başka kutu çıkarılmayacak' diye açıklama yapıyor,satış yerleri 'başka kutu gelmeyecek' diyor.Yönetim acilen Çemberlitaş Kutu özelliklerini Dükkan'da satılan 3 aylık plus'a eklemeli ve oyunculara vermek zorunda olduğu hizmeti,bir şekilde verebilmelidir.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ferhatreyizzzz »

toprağı bol olsun. :cry:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Bence ameliyat filan yok ortada intihar var intihar ;)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Yasakask
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Yasakask »

esekherif yazdı:İkv yönetimi aklımın mafsalımın almadığı şekilde okadar kritik hatalar yapıyorki inanılır gibi değil.Lonca günceli ve akabinde loncanın pasaport ve Lisan ihtiyacından sonra yönetim neye tedarikli olmalıdır? Kutulara öyle değilmi ? Yani her aklı başında iş yapan böyle bir gelişimde bunu öngörür.Üstüne Topkapı eklentisinide getirmişin.Bakın ben Topkapı eklentisi geldikten sonra İstanbul Avrupa yakasında yazılı adreslerin yaklaşık 15-20 tanesine telefon ettim ve bazılarınada üşenmeden gittim.Hepsininde bana verdiği cevap inanılır gibi değil.Yaklaşık bir senedir bize kutu gelmiyor dediler.Bu ne biçim bir para kazanmaya çalışmaktır.Kutuları satan bayilerin listesini forumda yayınlamışınız.Yahu insan haftada,ayda,hadi yılda bir birini telin başında tutup buraları aratır.15-20 yerde bir senedir arayan soran yok dediler.Bu sadece benim aradığım diğer illerde nasıl durum bilmiyorum.Bu listede olanlarla işiniz bittiyse arkadaşım o listeyi güncelleyin yenilerini ekleyin.Hiçmi ticaret yapmadınız.Ticaretle alakanız olmadığını ben biliyorumda.Yazık okadar emek veriyorsunuz bari boşa kürek çekmeyin.Bu böyle devam ederse bu dükkan kapıya kilidi vurur söyleyeyim.Biz çok iyi bir oyun yaptık kıymet bilmedileri geçecen.Tez elden Sobee ürünün takibini ehli insanlara bırakmalı.Ameliyat çokiyi geçti,lakin hasta öldü başarısızlığın karşılığı olamaz.Kusura bakmayın kimse ahmak değil.
Bende Yozgat/Merkez de ki bayilerin hepsine gittim ama adamlar şu biçimde cevap verdiler '' Kardeşim o oyunu ilk defa duyuyorum "
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Eski kutuları tekrar piyasaya süreceklerini sanmam.Çünkü o kutularda bulunan cd de eski sürüm bulunmakta dolayısıyla oyuncu o kutuyu aldığında oyunu oynayamayacak.Yeni bir kutu piyasaya sürerler mi bilemem sonuçta Nerull ufukta yeni bir kutu yok diye bir açıklama yapmıştı.Ama bu duruma da bir çözüm bulmaları şart.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Topkapıyla yeni sürüm indirmesi geldi bu yüzden yeni kutu yayınlamaları gerekmekte.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Wotkasarap yazdı:Topkapıyla yeni sürüm indirmesi geldi bu yüzden yeni kutu yayınlamaları gerekmekte.
ARKADAŞIM TOPKAPI GELDİKTEN SONRA BAZI İLLERE KUTULAR DAĞITILDI HABERİN YOKMU :D
Nerull yazdı:
Öncelikle dağıtımdan kaynaklanan gecikmeler dolayısıyla sitemizde yer alan noktalardan Çemberlitaş Kutu'ya erişemeyen oyuncularımızdan özür diliyoruz. Çemberlitaş Kutu dağıtımları dağıtıcı firma tarafından devam ediyor.

Haziran ayı içerisinde kutu dağıtımı yapılmış ve şu anda kutu bulabileceğiniz noktaları daha kolay erişebilmeniz için aşağıda veriyoruz:

[table][tr][th]İL[/th] [th]İLÇE[/th] [th]SEMT[/th] [th]ADRES[/th] [th]TELEFON[/th] [th]BAYİ[/th][/tr]
[tr][td]ANKARA[/td] [td]YENİMAHALLE[/td] [td]-[/td] [td]KENTKOP MH. MEYDANPARK AVM KÜLTÜR MERKEZİ BATIKENT No:29[/td] [td]3122516262[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]DENİZLİ[/td] [td]MERKEZ[/td] [td]-[/td] [td]FORUM AVM No:G 6 / 7[/td] [td]2582151128[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]GAZİANTEP[/td] [td]ŞAHİNBEY[/td] [td]-[/td] [td]ATATÜRK BLV. ÖĞRETMENEVI KARŞISI No:45/B[/td] [td]3422301571[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]GAZİANTEP[/td] [td]ŞEHİTKAMİL[/td] [td]-[/td] [td]DEĞİRMİÇEM MAH. GAZİMUHTARPAŞA BLV. NO:19/D MERKEZ[/td] [td]3422150293[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]GAZİANTEP[/td] [td]ŞAHİNBEY[/td] [td]-[/td] [td]Üniversite Bulvarı No:231-A[/td] [td]3423385252[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]GAZİANTEP[/td] [td]ŞAHİNBEY[/td] [td]-[/td] [td]ATATÜRK BULVARI No:73-A[/td] [td]3422205555[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]İSTANBUL[/td] [td]ÜMRANİYE[/td] [td]Y.DUDULLU[/td] [td]ALEMDAĞ CAD. No:802/B[/td] [td]2165262261[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]İSTANBUL[/td] [td]K.ÇEKMECE[/td] [td]SEFAKÖY[/td] [td]FEVZİ ÇAKMAK MH. HALKALI CD. AHMET KOCABIYIK SK. NO:16[/td] [td]2126962040[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]İSTANBUL[/td] [td]G.O.PAŞA[/td] [td]-[/td] [td]İSTANBUL CAD. NO:23 KÜÇÜKKÖY[/td] [td]2126171777[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]İZMİR[/td] [td]ÇİĞLİ[/td] [td]-[/td] [td]ANADOLU CAD NO:830/A[/td] [td]2323764636[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]MALATYA[/td] [td]MERKEZ[/td] [td]-[/td] [td]MALATYAPARK AVM ALT ZEMIN KAT No:17/B[/td] [td]4222111818[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]TEKİRDAĞ[/td] [td]ÇORLU[/td] [td]-[/td] [td]OMURTAK CAD. VAKIF İŞ HANI No:41187[/td] [td]2826537475[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]KOCAELİ[/td] [td]GEBZE[/td] [td]-[/td] [td]HACI HALIL MAH.İSMETPAŞA CAD. No:26/A[/td] [td]2626437918[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]ŞANLIURFA[/td] [td]MERKEZ[/td] [td]-[/td] [td]ATATÜRK BULVARI No:46/C[/td] [td]4143142704[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]KONYA[/td] [td]MERAM[/td] [td]-[/td] [td]ALAADDİN BULVARI SARAY İŞ HANI No:37/D[/td] [td]3323535094[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]İZMİR[/td] [td]GAZİEMİR[/td] [td]-[/td] [td]ÇAMLIK YOLU SELVILI MH. 4012. SK. KARABAĞLAR No:44[/td] [td]2322103535[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]KONYA[/td] [td]SELÇUKLU[/td] [td]-[/td] [td]BOSNA HERSEK MAH.OSMANLI CD No:41974[/td] [td]3323510533[/td] [td]AVEA[/td][/tr]
[tr][td]RİZE[/td] [td]MERKEZ[/td] [td]-[/td] [td]Maraşal Fevzi Çakmak Cad. Ziraat Bankası Karşısı[/td] [td]4642131444[/td] [td]TTNET[/td][/tr][/table]
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön