Güncellemeden Sonra Orada Bir Kapı Belirdi Göründüğü Üzere ve
Oyuna Yeni bölge Geldiğinde Bu Labirent İle Eminönün Arasıında Bir yerde olacak Burada Kuklacının Olmasını Bekliyorum..
Yer Altındaki Köprülerde de ŞAHMERAN Yani İflisin Ustasına Giden Yollar Olma İhtimali Var.
Bir arkadaşımızın Dediği Gibi İfliss Oranın PatRon Boss'u Olma İhtimali Çok Düşük.Onun Üzerinde de Bir Yaratık Olduğunu Düşünüyorum.
Kapıya Dikkat
Aha Kapı Bu da Sapı
Saygılar Araştırmacı Gazateci Dumanist İş Başında Meran/Kuklacı :mrgreen:
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Şimdi Beni Anlamıyorsunuz Gülüp gEçiyorsunuz Fakat Gün gelecek Göreceksiniz Diyeceksiniz adam Haklıymış Beyler
Adam Dedi Dedi İnanmadık Bakın Ne Oldu Şimdi Diyeceksiniz.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Şimdi Beni Anlamıyorsunuz Gülüp gEçiyorsunuz Fakat Gün gelecek Göreceksiniz Diyeceksiniz adam Haklıymış Beyler
Adam Dedi Dedi İnanmadık Bakın Ne Oldu Şimdi Diyeceksiniz.
1 kez haksız olmuyon helal sana yine haklısın
:mrgreen:
Cezanın Çok Güzel Bir Şarkısı VArdır. Bir Minik Mikrofon Diye
Oradan Bir alıntı Yapacağım. haklı isen konuş haklı olan kouşsun haklı olan konuşsun hakkı olan konuşsun eğer haklı değilse bırak yanlış olan bi sussun hakkı olan konuşsun doğru olan konuşsun
çok ötersen sakın yalan konuşma eğerki aldatansan veyahut aldanansan tüm yalanlara kanarsan belki kandıransın elinde yoksa eğilip gel karşıma öyle konuş ama önce
bir minik mikrofonunu y....
mamama mimimi makrifon şow :mrgreen:
Video kaldırılmıştır.
Video kaldırılmıştır.
Video kaldırılmıştır.