Merhaba
Yaklaşık 5 yılldır ıkv oynuyordum fakat oyunda adalet sistemi çok değişti ve değişmeye devam ediyor.Biliyorum Herkes bu konuda tutarlı davranıyor bahsediyor ama şu bi gerçek oyun ilerledikçe akçeye almaya yöneltiliyor.Eşya konusunda ve maden ihtiyaçları artık şansa dönük bi şekilde çevrildi.Şans deniyor ama bazı konuların şansla alakası olmadığını daha çok akçe konusuna çevrilmek için yapıldığını düşünüyorum.Benim amacım oynu karalamak veya bu işten çıkar sağlamak DEĞİL ama şu bi gerçek oyunda şans faktörü olmalı fakat HERKESİN şans faktörü eşit olmalı ve emek işin içine girmeli ve şans faktörü ile emek faktörü %50 emek ve %50 şans olarak düşünülmeli.
Teşekkürler...
Umudunu yitirme dediler ben umudu mu yitirdim !
- ramazanaltuntas
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankaragücü
Umudunu yitirme dediler ben umudu mu yitirdim !
ANKARAGÜCÜ
iLK GÜNKÜ GİBİ
AnKGüCüxBaŞKaN
iLK GÜNKÜ GİBİ
AnKGüCüxBaŞKaN
Re: Umudunu yitirme dediler ben umudu mu yitirdim !
Emek göreceli bir kavramdır.Bunu oyuna nasıl aktarılacağı hakkında fikrin var mı ?
- ramazanaltuntas
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankaragücü
Re: Umudunu yitirme dediler ben umudu mu yitirdim !
yöreceli bi kavram değildir farkındaysan herkes bu konudan şikayetçi kimi diyo yüzlerce junon gaffar kenan attım karşılığını alamadım ama birisi geliyo 2 - 3 seferde istediğini alabiliyor bu şans evet ama eskiden kurt adamlarda isteyen yaratık kesip item alabiliyor isteyense maden cekip para kazanabiliyordu şimdi ise herşey bi şansa bağlandı hemde bu akçe ile gerçekleştiriliyor.
ANKARAGÜCÜ
iLK GÜNKÜ GİBİ
AnKGüCüxBaŞKaN
iLK GÜNKÜ GİBİ
AnKGüCüxBaŞKaN