Bu hidrojen nedir ya ? (Teşkilat)
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bu hidrojen nedir ya ? (Teşkilat)
Ya böyle iş mi olur mevlana asanın bütün malzemelerini tamamladım kadimleri ganoları alexleri hidrojen içinde yeterli param vardı pazartesi günü 40mden 6 tane hidrojen aldım arkadaşıma 5 tane lazımdı kılıç üretmek için ertesi gün vericekti verdim bende tabiiki , salı günü 7 mlik hidrojeni önce 12 13 m daha sonra 20 25 m yaptılar salı gününden beri hergün 2 kere gaffara girdik lonca olarak fakat 6 günde sadece 1 tane hidrojen düştü bütün sunucuda bu hidrojen sıkıntısı var ya , gaffarı kesmeyi zorlaştırdılar bari kesenlere junonda her seferinde hygrar attığı gibi gaffardada hidrojen atsınlar ayıp resmen eziyet maden olsa çekersin sabaha kadar ama hidrojen bu zaten zar zor günde 1-2 kere kesiyoruz ondada düşmüyo bütün üstüm full şifacıma asa üretmek için büyücümle sırf hidrojen düşürmeye gaffara gidiyorum !
Re: Bu hidrojen nedir ya ? (Teşkilat)
Sana katılıyorum. 9m satılırken almadığımız da yalvaran adamlar şimdi 20 milyona satıyorlar. İndirim istiyoruz yapmıyorlar. Piyasayı uçurmaya çalışan bir kaç kendini bilmez yüzünden durum böyle.Shadowlords yazdı:Ya böyle iş mi olur mevlana asanın bütün malzemelerini tamamladım kadimleri ganoları alexleri hidrojen içinde yeterli param vardı pazartesi günü 40mden 6 tane hidrojen aldım arkadaşıma 5 tane lazımdı kılıç üretmek için ertesi gün vericekti verdim bende tabiiki , salı günü 7 mlik hidrojeni önce 12 13 m daha sonra 20 25 m yaptılar salı gününden beri hergün 2 kere gaffara girdik lonca olarak fakat 6 günde sadece 1 tane hidrojen düştü bütün sunucuda bu hidrojen sıkıntısı var ya , gaffarı kesmeyi zorlaştırdılar bari kesenlere junonda her seferinde hygrar attığı gibi gaffardada hidrojen atsınlar ayıp resmen eziyet maden olsa çekersin sabaha kadar ama hidrojen bu zaten zar zor günde 1-2 kere kesiyoruz ondada düşmüyo bütün üstüm full şifacıma asa üretmek için büyücümle sırf hidrojen düşürmeye gaffara gidiyorum !
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
almayın 1 hafta sonra geri düşer ben şayet 10mden fazla para vermiyorum
10m e satan var ayrıca aldık dün 
Yusuf
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selam arkadaşlar,
Forum kuralları gereğince konu, Teşkilat Sunucusu Kanalları > Genel Sohbet bölümüne taşınmıştır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dilerim.
Forum kuralları gereğince konu, Teşkilat Sunucusu Kanalları > Genel Sohbet bölümüne taşınmıştır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dilerim.