Bu hidrojen nedir ya ? (Teşkilat)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Shadowlords
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Bu hidrojen nedir ya ? (Teşkilat)

Mesaj gönderen Shadowlords »

Ya böyle iş mi olur mevlana asanın bütün malzemelerini tamamladım kadimleri ganoları alexleri hidrojen içinde yeterli param vardı pazartesi günü 40mden 6 tane hidrojen aldım arkadaşıma 5 tane lazımdı kılıç üretmek için ertesi gün vericekti verdim bende tabiiki , salı günü 7 mlik hidrojeni önce 12 13 m daha sonra 20 25 m yaptılar salı gününden beri hergün 2 kere gaffara girdik lonca olarak fakat 6 günde sadece 1 tane hidrojen düştü bütün sunucuda bu hidrojen sıkıntısı var ya , gaffarı kesmeyi zorlaştırdılar bari kesenlere junonda her seferinde hygrar attığı gibi gaffardada hidrojen atsınlar ayıp resmen eziyet maden olsa çekersin sabaha kadar ama hidrojen bu zaten zar zor günde 1-2 kere kesiyoruz ondada düşmüyo bütün üstüm full şifacıma asa üretmek için büyücümle sırf hidrojen düşürmeye gaffara gidiyorum !
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: Bu hidrojen nedir ya ? (Teşkilat)

Mesaj gönderen Bahtsiz »

Shadowlords yazdı:Ya böyle iş mi olur mevlana asanın bütün malzemelerini tamamladım kadimleri ganoları alexleri hidrojen içinde yeterli param vardı pazartesi günü 40mden 6 tane hidrojen aldım arkadaşıma 5 tane lazımdı kılıç üretmek için ertesi gün vericekti verdim bende tabiiki , salı günü 7 mlik hidrojeni önce 12 13 m daha sonra 20 25 m yaptılar salı gününden beri hergün 2 kere gaffara girdik lonca olarak fakat 6 günde sadece 1 tane hidrojen düştü bütün sunucuda bu hidrojen sıkıntısı var ya , gaffarı kesmeyi zorlaştırdılar bari kesenlere junonda her seferinde hygrar attığı gibi gaffardada hidrojen atsınlar ayıp resmen eziyet maden olsa çekersin sabaha kadar ama hidrojen bu zaten zar zor günde 1-2 kere kesiyoruz ondada düşmüyo bütün üstüm full şifacıma asa üretmek için büyücümle sırf hidrojen düşürmeye gaffara gidiyorum !
Sana katılıyorum. 9m satılırken almadığımız da yalvaran adamlar şimdi 20 milyona satıyorlar. İndirim istiyoruz yapmıyorlar. Piyasayı uçurmaya çalışan bir kaç kendini bilmez yüzünden durum böyle.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

almayın 1 hafta sonra geri düşer ben şayet 10mden fazla para vermiyorum ;) 10m e satan var ayrıca aldık dün ;)
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Selam arkadaşlar,

Forum kuralları gereğince konu, Teşkilat Sunucusu Kanalları > Genel Sohbet bölümüne taşınmıştır.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dilerim.
ResimResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön