Ergenekonx Godfatherr kımdır arkdaslar
Ergenekonx Godfatherr kımdır arkdaslar
Arkdaslar bu kısıyı tanıyan varmı adam her gun kalablık bır sekılde modda adam kesıyor vs attırmıyor bıze durduk yere dalıyor benım senın le ısım yok olum rahat dursana gelıyorsun lodos sancağinın oraya ıtlerınle tek gelsenelan cakal 15 kısıyle 1 kısıye dalmak erkeklıkmılan admmı oldunu tek yakalrım sızı elbet
Re: Ergenekonx Godfatherr kımdır arkdaslar
lan ezo ezo yorumlar yazarak forum kirliliği yapmayın hırsızlara mod yok oyunda verdık elıne gonderdık senıde face fotolarınız dolasıyor reise yamuk olmaz uzayınlan sımdı bız 3yıldır burdayız eskıler Godfatherr cok ıyı tanır Yenıler Ergenekon ornek alır adammı oldun senkı kafa tutyon bıze ne hem sanalda verırım elıne hemde reelde
Ümranıye/çarşı uzalan sımdı abın
Özgün
Ümranıye/çarşı uzalan sımdı abın
Özgün
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
olum sen teke tekde bır hıcsın yanında hep 8 9 kısı gezıyorsun ıllakı suruden ayrılırsın sen ozaman ne zkm yıceksınkı tek nıye gezemıyonkı oyunda olum adammısın sen bende gezsem 15 20 ksııyle sanada modu yasaklatmam adam ol ben ne Godfatherrını tanırım nede ergenekonunu sız adammısınıkılan olusumuna sokım
lan uza gıt ezo nıckını altına yaz gider koyma bana kımsın olum sen rahat ol 1hafta buyuk operasyonlar yapmıcaz ıt rahatca oyna oyununu ızın verıyoruz korkudanmı nıckını yazamıyorsun velet senın kahbeler oldugu surece alayınızı temızlıcem olum oyundan oyunda bır kac tane ileti düzenlendi / siyasi forum değil burası / forum hesabınız 7 gün kapatıldı uza sımdı kralın abın baban
Godfatherr Ergenekonx
[GM]Nocomment
Godfatherr Ergenekonx
[GM]Nocomment
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ulan 3 parça element item diziyorsunuz. Çoluk Çocuk doluşuyorsunuz bir araya hava yapıp duruyorsunuz.
Kendini bilmez Çocuklar gibi konuşup hakater ediyorsun. Git biraz Totem yap arkadaşlarınla olgunlaşmaya çalış
Oyunun Sizin gibi çocuklarla dolması İnan Beni çok üzüyor. Hadi şimdi git yolda misket oyna arkadaşlarınla...
Kendini bilmez Çocuklar gibi konuşup hakater ediyorsun. Git biraz Totem yap arkadaşlarınla olgunlaşmaya çalış
Oyunun Sizin gibi çocuklarla dolması İnan Beni çok üzüyor. Hadi şimdi git yolda misket oyna arkadaşlarınla...

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
hehe dabbe sen ne mısketınden bahsedıyorsun olum bız o yılları coktan gectık 3parca ıtem dızıyormusuz lan hıyar 3 yıldır bu oyunun ıcındeyız bız varken daha sızler yoktunuz adammı oldun olum sen ha senın Küfürlü içerik silindi aksam gel lodos sancağina ayda babı alıye saat 8de ozaman ne demek ıstedımı anlarsın pasam sımdı sende kaybol olusum buyuk rahat ol
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...