SINIFLARLA İLGİLİ
SINIFLARLA İLGİLİ
Arkadaşlar benim sancak ta büyücü 49 çarım var ama bu yeni güncellemelrde dolayı cok mutsuzum ejder üreticekken bir anda bunlar oldu neyse oyunu bırakmak istemediğimden dolayı size soruyorum yeni bir çar açıcam sizce sınıfı ne olsun?
Re: SINIFLARLA İLGİLİ
hiç karakter acma büyücünün üstünü bir kac efsun item diz grup bölgesi at.

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

Artık ejdersiz büyüyü hiç bir yere almıyolar. Eğer bir bölgeye girmek istiyorsan şifa kasmalısın şifa 49 yapması zor ama bana göre en eğlenceli sınıftır fakat biraz kudret iksiri sorunu vardırVguard yazdı:hiç karakter acma büyücünün üstünü bir kac efsun item diz grup bölgesi at.
Catashrop
Usta cem yılmazın dediği gibi sınıflar çok karışıktır 1.sınıf eşya derler 1.sınıf koltuk getirirler sonrada 1.sınıfa gidiyon diye ezerler bu iş boyle iş kafana takma
- siyahbereli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
xnxx yazdı:Usta cem yılmazın dediği gibi sınıflar çok karışıktır 1.sınıf eşya derler 1.sınıf koltuk getirirler sonrada 1.sınıfa gidiyon diye ezerler bu iş boyle iş kafana takma
FiNaLShİNe [Bıçak Sırtı Kılıç (^)] [Hidra Çift Bıçak ]]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
Ejder üret dicem çöp oldu ama diğer asalar hiç üretilmez hidrojen uçtu malum. bence şifa yada savaşcı aç kurtul bu dertten 
Bence oyunu bırak hem zaman kaybetmezsin hem de düşünmezsin böyle şeyleri 
IxAuRoRxPoTTeRxI [(^)Ejder Asa]
IxHawKeyexI [(^)Ashab-ı Kehf]

IxHawKeyexI [(^)Ashab-ı Kehf]

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
sen nerenin soytarisisin :geek:xnxx yazdı:Usta cem yılmazın dediği gibi sınıflar çok karışıktır 1.sınıf eşya derler 1.sınıf koltuk getirirler sonrada 1.sınıfa gidiyon diye ezerler bu iş boyle iş kafana takma