Destek siznle dalga gecenlere dikkat edin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Destek siznle dalga gecenlere dikkat edin

Mesaj gönderen ARZLODOS »

NIHATKcmn » 11 May 2012 13:58

güncelleme geldi mail onaysız aktarım yapılmayacak denildi benim karakterim mail onaysız aktarılmış ben sorunu anlatıyorum işin kolayına kaçıp kopyala yapıştır yapmak yerine hatayı düzeltmeye çalışan yok resmen çok büyük güvenlik açığı bu destekten gelen cevap bu

Karakter aktarım aşamalarında herhangi bir hata
bulunmamaktadır.Lütfen hesabınızı kimseyle paylaşmayınız.

Yitirmiş olduğunuz karakterlere ait aşağıda istenilen bilgileri eksiksiz olarak
göndermeniz gerekmektedir. Yalnızca bilgilerinizin doğrulanması halinde karakter
oluşturulduğu ilk kaynak üyeliğine iade edilir. Güvenlik Güncellemesi sonrasında GSM
üyeliklerinde artık transfer işlemleri sırasında onay kodu istendiği için bu tarz
üyeliklere destek verilmeyecektir.

Resim

Bu carı kendi bilerek kasten verip geri almak için size başvurduğunda sizden gelen cevaplar sizi utandırmıyorsa ben bişi diyemem.

NIHATKcmn » 11 May 2012 13:19

aktarımda hata var diyorum desteğe bildiriyorum bana sorun olmadığı söyleniyor şimdi forumda açıklayıp ihtiyacı olanın kullanmasını saglasam olur mu kural dışı mı ?

Koray YAR
NIHATKcmn » 10 May 2012 12:12

mail onayı olmadan karakter nasıl aktarılır ?

Respected » 10 May 2012 13:47

Merhaba,

16 Nisan 2012 tarihli güncelleme sonrasında karakter transferi yapılırken onay kodu veya epostası olmadan karakterlerin transferi söz konusu olmamaktadır.

Karakterinizin onay kodu olmadan aktarıldığını ve bu yönde bir hata olduğunu düşünüyorsanız İKV İletişim/Destek Formuna giderek bildirim tipini İKV Karakter Transfer olarak belirledikten sonra başvuru yapabilir, mağduriyetinizi dile getirebilirsiniz. Hızlı Destek üzerinden size bu konu hakkında yardımcı olamayacağımızı belirtiriz.

İKV İletişim/Destek Formu için:

Sobenin bir hatasını kullanarak carını geri verdiniz ama bu carın bizzat kendi tarafından verildiği apacık olmasına rağmen iade ettniz bir suçtur ya bloklarsınız yada iade etemzsiniz aktarılan hesabı bloklarsınız.

Hemn sizi hırısz yerine koyuyor hemde oyununa gelenleri.

Çarı satıyor elinde bilgiler mevcut artık onaylı mail aktarımı yapıalcak mail hesabımı çalınmış bu kişinin hesabınamı giirlmiş.

DERKÜŞ carına biz gece gündüz uğraştık adam ettik karşılığında ben bu çarı kulanmıyorum snein işine yarar derip verip sonra oyun hatasından do9layı sizden geri almasını biliyorsa düşünün önce.

Ben fazla ileri gitmek istemem ama o kişi bana açık açık dava açmadığı sürece siz o carı veremezsiniz.
Bendeki diger bilgiler mevcut. Destek mail felan at benim işim degil.
Destek suç ortağı olmasın yeter.

Çarın bloklanmasını istiyooorum o kadar bloklanmadığı sürece bu destekte çarı kim iade ettise mail adresine Kişinin adını istiyorum. Kendisine 2 çar sattık 100 tlden sonra adam edip dizdik sonra oyuna hoşgeldik dedik sonra destek te destek verince siz daha çok öpülürsünüz.
A R Z L O D O S
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Destek siznle dalga gecenlere dikkat edin

Mesaj gönderen Voyant »

Merhaba,

Üyelik ve karakter devrinin yapılmaması gerektiği konusunda sizlere defalarca bilgilendirmelerde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Fakat uyarılarımızı dikkate almayıp kendi yaptığı işi doğru bilen kişiler, oluşacak her zararda destek takımından yardım alamazlar.

Karakter iade desteklerinin her kişi için sadece 1 kere verildiğini de hatırlatmak isteriz.

Destek işleminin iptal edilmesi kesin olarak düşünülmediğinden konuyu kilitliyorum.
Onur GÜRSOY
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön