KİMSEDE KIYAMET(?) PANTOLON YOKKEN ONDA VARDI !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Arzinnkkekeleri
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

KİMSEDE KIYAMET(?) PANTOLON YOKKEN ONDA VARDI !

Mesaj gönderen Arzinnkkekeleri »

Merhabalar, eskilere dönelim. Eskiden kitlenen konular, alınmayan cevaplar, haksız yere kazançlar, gizli ödüller..

Şimdi sizlere göstereceğim, yazacağım olay 2 yıl öncesine belkide daha fazlasına aittir.

Günlerden herhangi birgün, Teşkilat sunucusu. Dediğim gibi daha Çemberlitaş çıkmamıştı. Ama herkez bekliyordu dört gözle. Arz kalesi yakınlarındaki Çemberlitaş girişinin önündeyiz. Kalabalıktı biraz.. Ortalığı seyrediyordum.. Derken gözüme birşey parıldadı, birisinde o büyücülerin yeni çıkacak olan mavi pantolonundan. Kendi kendime dedim, acaba ne iştir bu ? Neden kimsede yokken bunda var ? Sonra kendisine sordum, defalarca sordum. Bu pantolonun nereden geldiğini,kimlerin verdiğini. Ama neticede bir cevap gelmedi. Yanında dolaşan her zamanki arkadaşıda soran kişilere "Size Ne ? , "İşinize Bakın" gibi şeyler söylemeye başladı.

Fazla uzatmıyorum, günler geçti, forumda konular açıldı, desteğe mesajlar atıldı.. Ama ne bir cevap, ne bir bilgi göremedik. Şimdi soruyorum sizlere, günlerce bizlerin ağzını tıkadınız belki, bir cevap veremediniz. Hadi 2, 2 buçuk yıl önceydi. İKV fazla gelişmiş değildi diyebilirsiniz belki.

Şimdi soruyorum sizlere: UgLyQueeN adlı şahıstaki o pantolonun, o tarihte onda ne işi vardı ?

İşte merak edenlere: Resim

Sadece bir cevap bekliyorum. Konumu kilitlemeye nedeniniz yoktur. FDE'ler sizden değil, GM ve DEV'lerden cevap bekliyorum.

Hadi bakalım buna ne diyeceksiniz ?
SUSMAYIN, SUSTUKÇA EZİLİRSİNİZ..
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: KİMSEDE KIYAMET(?) PANTOLON YOKKEN ONDA VARDI !

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Fotoğrafta büyücülerde çemberlitaştan düşen zırh var çemberlitaş gelmediyse o zırhlar ne iş ?
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Arzinnkkekeleri yazdı:Merhabalar, eskilere dönelim. Eskiden kitlenen konular, alınmayan cevaplar, haksız yere kazançlar, gizli ödüller..

Şimdi sizlere göstereceğim, yazacağım olay 2 yıl öncesine belkide daha fazlasına aittir.

Günlerden herhangi birgün, Teşkilat sunucusu. Dediğim gibi daha Çemberlitaş çıkmamıştı.
Öncelikler Merhabalar :)
Kendiniz ile çelişiyorsunuz.
Çemberli açılalı daha tam anlamı ile 1 sene olmamıştır herhalde.
2/2bucuk yıl demişsiniz ve hatta çemberlitaş çıkmamıştı demişsiniz.
Fakat çemberli çıkmadığı dönemlerde fotoğraflarda büyücü zırhları görüyorum. Çemberlitaş gelmedi ise düşen zırhların ne işi var fotoğrafta.
Bence kendiniz ile çelişiyorsunuz ;) Her konuda bence adamları suçlamayı bırakın 8-)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Arzinnkkekeleri
İskele Babası
İskele Babası

ReaLMADRID yazdı:Fotoğrafta büyücülerde çemberlitaştan düşen zırh var çemberlitaş gelmediyse o zırhlar ne iş ?

Mükemmel bir noktayı fark etmişsin. Hani yazımdaki "yanında dolaşan her zamanki arkadaşı" dediğim kişi o oluyor. Sevgilisimi karısımı artık neyse beni ilgilendirmiyor. Konunun eskiden kilitlenmiş şekildeki halini bulursam linkini atacağım.

Bu konu Teşkilat'ta bilinen bir konuydu şayet bilen varsa bu başlık altında yazarsa sevinirim.
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Arzinnkkekeleri yazdı:
ReaLMADRID yazdı:Fotoğrafta büyücülerde çemberlitaştan düşen zırh var çemberlitaş gelmediyse o zırhlar ne iş ?

Mükemmel bir noktayı fark etmişsin. Hani yazımdaki "yanında dolaşan her zamanki arkadaşı" dediğim kişi o oluyor. Sevgilisimi karısımı artık neyse beni ilgilendirmiyor. Konunun eskiden kilitlenmiş şekildeki halini bulursam linkini atacağım.

Bu konu Teşkilat'ta bilinen bir konuydu şayet bilen varsa bu başlık altında yazarsa sevinirim.

Fakat burada 3 kişide çemberlitaş itemi gözükmekte ve arka taraftaki düşman klanına zoom yaparsanız karşıdaki klandada çemberlitaş itemi görebileceksiniz :)
Arzinnkkekeleri
İskele Babası
İskele Babası

KEMALIZMX yazdı:
Arzinnkkekeleri yazdı:Merhabalar, eskilere dönelim. Eskiden kitlenen konular, alınmayan cevaplar, haksız yere kazançlar, gizli ödüller..

Günlerden herhangi birgün, Teşkilat sunucusu. Dediğim gibi daha Çemberlitaş çıkmamıştı.
Öncelikler Merhabalar :)
Kendiniz ile çelişiyorsunuz.
Çemberli açılalı daha tam anlamı ile 1 sene olmamıştır herhalde.
2/2bucuk yıl demişsiniz ve hatta çemberlitaş çıkmamıştı demişsiniz.
Fakat çemberli çıkmadığı dönemlerde fotoğraflarda büyücü zırhları görüyorum. Çemberlitaş gelmedi ise düşen zırhların ne işi var fotoğrafta.
Bence kendiniz ile çelişiyorsunuz ;) Her konuda bence adamları suçlamayı bırakın 8-)
Çemberlitaş'ın tam olarak ne zaman çıktığı tarihini bilmiyorum. Fotoğraflarda büyücü zırhı, pantolonu var bende bunu anlatmak istemiştim zaten bir saniye beklerseniz eskiden koyduğum konuyu bulmaya çalışıyorum..
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

[quote]Çemberlitaş Çıktı!
01 Haziran 2011 Çarşamba[/quote]
Çemberlitaş bölgesi hakkında tanıtımlar yapıldı ve görevleri içeriye girişler
[quote]Çemberlitaş'tan Haber Var!
20 Haziran 2011 Pazartesi
[/quote]
Tarihinde oyunculara sunuldu . ;)
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Konuyu açan kullanıcının raporu üzerine kilitlenmiştir.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön