Merhaba;
Benim önerim yaratıklardan düşen torbalaın şeklinin yahut renginin değiştirilmesi.Örneğin Er Meydanında karşı taraftan kesilen oyunculardan torba düşüyor ancak torbanın rengi ve zeminin rengi açık renk olduğu için anlaşılmıyor bazen torbaları göremiyoruz.
2.Olarak
Karşı klandan kesin oyuncudan düşen torba grupta rasgele birine düşüyor.O düşen torba direk olacak oyuncunun ayaklarına düşse hemen alsa diğer türlü kesilen adamın ayaklarına düşüyor ve biz torbayı almaya gidene kadar Er Meydanının süresi doluyor ve ya ölüyoruz.
Bu konuda değişiklik yapılmasını istiyorum.
İyi Eğlenceler....
Sancaktan = xDxDxD
SADECE BİR ÖNERİ ?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kafa Nereye Biz OraYa
SADECE BİR ÖNERİ ?
xDxDxD Reyiz
-
- Salgın Koruyucusu
Re: SADECE BİR ÖNERİ ?
Bir Öneri Dahha
.
Oyunda Kulaklıkla Konuşma Olsa Gerçekten Çok Daha İyi Olurdu.
Mesela Play Station 3 Çoğu Oyunlarında Kulaklıkla Türk Serverlarında Uygun Arkadaşlarla Konuşuyoruz.Ayrıca Çok Zevk Alıyorum.Gerçekten Çok İyi Bir Sistem.Kolay mı Değilmi Hemen Yapılırmı Bilinmez Ama İstanbul Kıyamet Vaktine Böyle Özellikli ve Güzel Bir Sistem Gelirse Gerçekten Çok İyi Şeyler Geliceğine İnanıyorum.
İyi Oyunlar.
.
Oyunda Kulaklıkla Konuşma Olsa Gerçekten Çok Daha İyi Olurdu.
Mesela Play Station 3 Çoğu Oyunlarında Kulaklıkla Türk Serverlarında Uygun Arkadaşlarla Konuşuyoruz.Ayrıca Çok Zevk Alıyorum.Gerçekten Çok İyi Bir Sistem.Kolay mı Değilmi Hemen Yapılırmı Bilinmez Ama İstanbul Kıyamet Vaktine Böyle Özellikli ve Güzel Bir Sistem Gelirse Gerçekten Çok İyi Şeyler Geliceğine İnanıyorum.
İyi Oyunlar.
xDxDxD Reyiz
- Kuzeytekinoglu
- İri Fare Avcısı
Bir önceki konuda yalanların çıktı . . Burda ne yalanlar sıkacaksın ? xD xD ile yazmak çok güzel gibi sürekli sözlerinin sonuna ekliyorsun ergen stayla .. forumun yeni TOLGARDAsımısın ?
Hadi Allaha Ismarladık.
RELAXXEEFENDYY Gider.
-
- Salgın Koruyucusu
Akşamcı Tayfa Burda mı ? Up Up ! Şukulayın beyler Up!Kuzeytekinoglu yazdı:Bir önceki konuda yalanların çıktı . . Burda ne yalanlar sıkacaksın ? xD xD ile yazmak çok güzel gibi sürekli sözlerinin sonuna ekliyorsun ergen stayla .. forumun yeni TOLGARDAsımısın ?
xDxDxD Reyiz
- Kuzeytekinoglu
- İri Fare Avcısı
sanaNeL4nxD yazdı:Akşamcı Tayfa Burda mı ? Up Up ! Şukulayın beyler Up!Kuzeytekinoglu yazdı:Bir önceki konuda yalanların çıktı . . Burda ne yalanlar sıkacaksın ? xD xD ile yazmak çok güzel gibi sürekli sözlerinin sonuna ekliyorsun ergen stayla .. forumun yeni TOLGARDAsımısın ?
sirk değil birader bura .. komik komik yorumların milleti kandırmaya çalışman yok A yı 4 olarak yazmalar nasıl bir nesilsiniz anlamadım .. Doğuşun dediği gibi bunlar babadan oğula nesil heralde..
bide kendini inci 'ci mi sanıyorsun DAHA SAYFAYA İLK DEFA GİRMİŞ BİRİ gibi konuşuyorsun sözlerinde belli oluyor zaten hadi bir git şurdan yada düzgün birini taklit etmeye çalış Bebişinci NesiL :roll:
Hadi Allaha Ismarladık.
RELAXXEEFENDYY Gider.
-
- Salgın Koruyucusu
Apple elma demekse Sapple Selma demektir.. Şimdi dağılın hadiKuzeytekinoglu yazdı:sanaNeL4nxD yazdı:Akşamcı Tayfa Burda mı ? Up Up ! Şukulayın beyler Up!Kuzeytekinoglu yazdı:Bir önceki konuda yalanların çıktı . . Burda ne yalanlar sıkacaksın ? xD xD ile yazmak çok güzel gibi sürekli sözlerinin sonuna ekliyorsun ergen stayla .. forumun yeni TOLGARDAsımısın ?
sirk değil birader bura .. komik komik yorumların milleti kandırmaya çalışman yok A yı 4 olarak yazmalar nasıl bir nesilsiniz anlamadım .. Doğuşun dediği gibi bunlar babadan oğula nesil heralde..
bide kendini inci 'ci mi sanıyorsun DAHA SAYFAYA İLK DEFA GİRMİŞ BİRİ gibi konuşuyorsun sözlerinde belli oluyor zaten hadi bir git şurdan yada düzgün birini taklit etmeye çalış Bebişinci NesiL :roll:
xDxDxD Reyiz
Bu önerinden daha güzelini yaptılar yöneticiler.
Senin ve senin gibi gereksiz birkaç kişinin hesaplarını banladılar :lol:
- sananeLenxp
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: xDxDxD
haydegidelumCloutier yazdı:Bu önerinden daha güzelini yaptılar yöneticiler.
xDxDxDxDxDxDxDXdXdXdXDXDXDXDXDXDXDXD
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
umutabi yazdı:Sanki ikv formu değilde inci sayfası mubarek
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll