Yaptığınız iyileştirmemi kötüleştirmemi yoksa ortada hiç bir çaba yokmu anlıyamadım doğrusu.Oyunda lagdan yürünmüyor.İyileştirme yapıyorsanız ve hala bu oyun bu haldeyse İyileştirme büyünüzü arttırın biraz İKV DESTEK
Bu konuyu gören yetkilinin yapacağı şey Nerull un 15 gun önce verdiği uyarıyı buraya kopyalamak olacak elini yorma aynı şeyleri görmekden mesajı ezberledik.Biz çalışma görmek istiyoruz aynı şeyleri yazan robotları diyil.
Ortada ne çalışma var ne bişey.Yaptıkları yapacakları sadece ayıp,oyuncusuna bu kadar değer veren türünün tek örnekleri.
Yıllar geçti altyapı kaldırmıyor,çalışma var diye herkes oyalanıyor. Yapılan tek çalışma var o da bu kadar oyuncuyu OYALAMAK !
Ha bir de bunun yanında halen daha oynamak istiyoruz ama gel gelelim binlerce oyuncudan bahsedilen yerde 20 tane bölgecik var. Tamamen akçeye dayandı artık oyun.Grupsuz tek başına bişey yapmak mümkün değil.
Eleştiri eleştiri eleştiri.Başka hiçbirşey denmez. Lag Lag LAg........................... :!:
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
oyuına girmeyin dükkana ugramayın bakalım birde böyle deneyin sistemin kölesi olmuşsunuz adamlar bizi yoluyor paralarımızı alıyor eglenmek yerine eziyet çekiyoruz biliyorlar bunlar vazgeçemez oyundan kasmayalım biraz daha yollalım şu sabi sübyanları diyorlar sizde sanki daha önce konu acılmamış onlarca kez yazılmamış gibi konu açıyorsunuz baksanız ya kimse bizi onların akıllarını başlarına getirmenin zamannı geldi de geçiyor oyuna ara verin bırakın dükkana ugramayın bakalım geri dödügünüzde böyle olacakmı
[İçerik Düzenlendi.]
Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır. Eleştri yapma hakkına sahip olmanız, küfür edebileceğiniz anlamına gelmez. Daha dikkatli olmanız dileği ile...
Respected
En son Respected tarafından 20 Nis 2012 00:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Küfür içerikli ileti.
TempesTR yazdı:Yaptığınız iyileştirmemi kötüleştirmemi yoksa ortada hiç bir çaba yokmu anlıyamadım doğrusu.Oyunda lagdan yürünmüyor.İyileştirme yapıyorsanız ve hala bu oyun bu haldeyse İyileştirme büyünüzü arttırın biraz İKV DESTEK
Bu konuyu gören yetkilinin yapacağı şey Nerull un 15 gun önce verdiği uyarıyı buraya kopyalamak olacak elini yorma aynı şeyleri görmekden mesajı ezberledik.Biz çalışma görmek istiyoruz aynı şeyleri yazan robotları diyil.
SANCAK.
Türkçesini yazıyorum.
Yaptığınız iyileştirme mi kötüleştirme mi ? Yoksa ortada hiç bir çaba yok mu ? Anlayamadım doğrusu.Oyunda lagdan yürülmüyor. İyileştirme yapıyorsanız ve hala bu oyun bu haldeyse, iyileştirme büyünüzü arttırın biraz İKV DESTEK
Bu konuyu gören yetkilinin yapacağı şey, Nerull' un 15 gun önce verdiği uyarıyı buraya kopyalamak olacak. Elini yorma aynı şeyleri görmekten mesajı ezberledik. Biz çalışma görmek istiyoruz, aynı şeyleri yazan robotları değil.
TempesTR yazdı:Yaptığınız iyileştirmemi kötüleştirmemi yoksa ortada hiç bir çaba yokmu anlıyamadım doğrusu.Oyunda lagdan yürünmüyor.İyileştirme yapıyorsanız ve hala bu oyun bu haldeyse İyileştirme büyünüzü arttırın biraz İKV DESTEK
SANCAK.
Türkçesini yazıyorum.
Yaptığınız iyileştirme mi kötüleştirme mi ? Yoksa ortada hiç bir çaba yok mu ? Anlayamadım doğrusu.Oyunda lagdan yürülmüyor. İyileştirme yapıyorsanız ve hala bu oyun bu haldeyse, iyileştirme büyünüzü arttırın biraz İKV DESTEK
Bu konuyu gören yetkilinin yapacağı şey, Nerull' un 15 gun önce verdiği uyarıyı buraya kopyalamak olacak. Elini yorma aynı şeyleri görmekten mesajı ezberledik. Biz çalışma görmek istiyoruz, aynı şeyleri yazan robotları değil.
Seninki daha anlasılmaz olmuş neyse..
Bence unutalım lagsız ikvyi. Hem şikayet edip hem hala para yatırıyorsanız..
SANCAK.
Türkçesini yazıyorum.
iyide ark. zaten tamamen doğru bir şekilde yazmış düzeltmeye çalıştığın yeri anlayamadım
sonilahi tipik ergen Türkçe öğretmeni beyler.Sanki sen oraya yazmasan biz anlamıycaz ? bilirmisin bilmem Türkçe öyle bir dildir ki son harflerini değiştirmesen ama orta harflerin yerlerini değiştirsen yine ne olduğunu anlayabilirsin.
Feoragdan yazdı:sonilahi tipik ergen Türkçe öğretmeni beyler.Sanki sen oraya yazmasan biz anlamıycaz ? bilirmisin bilmem Türkçe öyle bir dildir ki son harflerini değiştirmesen ama orta harflerin yerlerini değiştirsen yine ne olduğunu anlayabilirsin.