Bu kadar da olmaz !
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Bu kadar da olmaz !
Merhabalar dün tespitlerimizn sonucu pcmde virüs olduğu teorik olarak tespit edildi nereden mi ?Dün arkadaşlar ile gb atıyorduk birden düştüm ben normal düşme sandım fakat öyle değilmiş meğer hesaba birinin girdiğini gördük bende hemen şifremi değiştirdim oyuna devam ettik Gb bitti ben pcden kalktım gece 11 gibi oyuna girdim karakterlerimde eksikler gördüm fevzi çevriye yüsük çalınmıştı o kadar item eşya içinde bir tek o çalınmıştı ulan istesen verirdim onu sonra şifacıma baktım gözlüğü çalmış bu kadarına da pes dedim sonra sanal klavye ile sifremi değiştirmek zorunda kaldım muhtemel o arkadaş şimdi bozguna uğradı benim anlamadığım olay pc de lisansli virüs programı var sık sık indirme de yapmıyorum karakterlerim 2 ay önce çalınmıştı bilen bilir o zamanda virüs yüzünden oldu çünkü pcyi servise gönderdiğim de hard disk de virüs olduğunu söylediler bende hard disk değiştirilsin dedim ne olur ne olmaz ama bana kalırsa o kişiler bile bu kişiler aynı ve hesabımın şifresini tekrar bulurlar ise karakterlerimi aktarabilirler ki bu hiç iyi olmaz
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Re: Bu kadar da olmaz !
dostum ilk önce sana üye adı olarak cep numaranı kullanmanı öneririm.sebebi ise caarının şifresini sms onayı olmadn değişemiyorlar.çar aktarım işlemi yapıldığı an telefonuna mesaj geliyor.virüs muhabbetine gelince anladığım kadarıyla senin pc ye truva atı sokmuşlar.bunun çözümü ise virüs programına tarat desem geçmiyor diyorsun o yüzden ilk önce bilgisayarındaki özel dosyaları flasha at bilgisayarcıya götür tarattır.devamında ise hem c sürücüsüne hem d sürücüsüne format attır.virüs programı olarak sana avastın ev kullanıcılarına lisanslı ve ücretsiz verdiği programı öneririm.
hadi kolay gelsin.
hadi kolay gelsin.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Re: Bu kadar da olmaz !
İlginiz için teşekkür ederim charların ilk çalındığında zaten telefon nolu sobee üyeliğine aktardım orada sıkıntı yok ama beni sinir eden virüs nasıl pc ye sızdı bir şey indirdiğim de yok ne kadar iyidir fikrim yok ama Kanpresky Anti-Virüs 2011 var birde dün pcui iki açtıımda windorws lisansı iptal olmuştu yani windows orjinal değil diyordu sanırım bu iki olay bir biri ile bağlantılı bugün gidip sorayım bu iki olay bağlantılımı sonra da hard diski söküp veriyim bakalım sonuç ne olacak
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım