YETER TERBİYESİZLİKTİR BU !!!
- GaReZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cccülkümüz Turanccc
YETER TERBİYESİZLİKTİR BU !!!
Tam Semihaya Geldik Oyun Dondu , Ayıptır Böyle terbiyesizlik olurmu ya madem sunucu yenilemesi yapıcaksınız güncellemeyle birlikte yapın ayıptır , Gereğinin yapılmasını ARZ ederim.
ArmınVanBuuren [Bıçak Sırtı Kılıç ^]
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]
xxONURBEYxx
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]
xxONURBEYxx
- Index
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Beta
Re: YETER TERBİYESİZLİKTİR BU !!!
sakın ol arkadaşım şanssızlık sadece
üstelik demekki yapmaları gerekiyormuş oyun geri sarsa daha mı iyi olucak sakin ol zor bir durum ama yapıcak bişey yok 
Eminönü ---> İndex

Konuyu açan arkadasa aynen katıLıyorum cevap veren arkadasada aynı sey senin başına geLse diyorum
gaffar kesiLince oyun atsa saatLerini vermiş arkadas semihaha geLmek için cevap veren arkadaş
sen ve sen gibi oyuncuLar yüzünden bu oyun böyLe işte kimse hakkını aramaz kendi basına geLmedikce güLer gecer
birazdan oyun acıLınca oyunun geri sarmayacağını km garanti edebiLir Esc ilede çıkıs yapıLmadı birden koptu
oyun nasıLsa güLer gecersiniz maden cekende yoktur item düşürende değiLmi.
Arkadaşa hak veriyorum günceLLmeye yapıLınca yada oyun reset atıLınca uyarıLır insanLar 10 dk sonra
oyun günceLLenecektir veya kapatıLacaktır diye v.s v.s
gaffar kesiLince oyun atsa saatLerini vermiş arkadas semihaha geLmek için cevap veren arkadaş
sen ve sen gibi oyuncuLar yüzünden bu oyun böyLe işte kimse hakkını aramaz kendi basına geLmedikce güLer gecer
birazdan oyun acıLınca oyunun geri sarmayacağını km garanti edebiLir Esc ilede çıkıs yapıLmadı birden koptu
Arkadaşa hak veriyorum günceLLmeye yapıLınca yada oyun reset atıLınca uyarıLır insanLar 10 dk sonra
- Index
- Şarapçı'nın Sırdaşı
arkadaşım hakkımı arıyorum her yerde rahat ol
fakat oyundur sonucta ani bir durum olmuştur adamların bize garezi mi var durduk yere böyle bişey yapsınlar.Çok geçmişte sponsorun mynet olduğu dönemlerde İKV çok zor durumlar atlatmıştır ve bugüne gelinmiştir bunlar İKV' camiasına sahip cıkan oyuncular sayesinde olmuştur.
Eminönü ---> İndex

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
kuzgun yazdı:Konuyu açan arkadasa aynen katıLıyorum cevap veren arkadasada aynı sey senin başına geLse diyorum
oyuncuların avukatısın madem bari imla kurallarına uy L ler falan büyük ne bu ya
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
haber verilse hiçbir sorun olmaz ama aniden yapmaları gerçekten büyük bir terbiyesizlik

- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Burası İstanbul Kıyamet Vakti unuttunuz mu ?
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
- Index
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Nerull yazdı:Bu gece sunucularımızın da bulunduğu Ankara veri merkezinde yaşanan bir sorundan dolayı 03:50 ila 04:30 saatleri arasında sunucularımız kapanmamış, ancak erişime kapanmıştır. Veri kaybının yaşanmadığı bu geçici erişim sorunun giderilmesinin ardından tüm sunucuların erişime açıldığı gözlemlenmiştir.
Eminönü sunucusu ise sabah güncellemesi sonrasında 07:00 itibariyle tekrar erişime açılmıştır.
Yaşanan bu beklenmedik sorundan dolayı özür dileriz.
Eminönü ---> İndex