Full Çarda Hiç Yüzük Düşmemesi Normalmi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Full Çarda Hiç Yüzük Düşmemesi Normalmi?

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Bazı arkadaşlar düşen itemi beğenmiyolar fln benim öyle bir derdimde yok. Büyücüm 500 ün üzerinde kenan attım Tüm kolyelerim 1 den fazla var ama hiç yüzük yok. 300 Üzerinde junon attım. Junondan Geçtim yüzükleri tek bir item yok. Çt ye girdim zırhtı eldivendi fln düşüyo. İyidir kötüdür reçetedir itemdir metaryeldir eyw. Ama tüm bunlara rağmen bir çara HİÇ bir yüzük düşmemesi normalmidir? Şans olmasa diğerleride düşmezdi. Ha Bu verdiğim rakamlarda plus + yüzde 60 artırıcı hatta lonca sisteminden sonra çift Yüzde 60 artırıcı var.

Lütfen diğer saçmalayan ve item beğenmeyen arkadaşlar gibi konuyu kaynatmayın ben merak ediyorum. Çünkü o kadar itemden sonra Sadece yüzüğün düşmemesi oyun hatası gibi geldi...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Full Çarda Hiç Yüzük Düşmemesi Normalmi?

Benden Başka kimsede bu sorun yok sanırım hiç cvp gelmediğine göre. Peki Herhangi bi yetkili görmedimi bu konuyu?

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

TeknoBYraM yazdı:Bazı arkadaşlar düşen itemi beğenmiyolar fln benim öyle bir derdimde yok. Büyücüm 500 ün üzerinde kenan attım Tüm kolyelerim 1 den fazla var ama hiç yüzük yok. 300 Üzerinde junon attım. Junondan Geçtim yüzükleri tek bir item yok. Çt ye girdim zırhtı eldivendi fln düşüyo. İyidir kötüdür reçetedir itemdir metaryeldir eyw. Ama tüm bunlara rağmen bir çara HİÇ bir yüzük düşmemesi normalmidir? Şans olmasa diğerleride düşmezdi. Ha Bu verdiğim rakamlarda plus + yüzde 60 artırıcı hatta lonca sisteminden sonra çift Yüzde 60 artırıcı var.

Lütfen diğer saçmalayan ve item beğenmeyen arkadaşlar gibi konuyu kaynatmayın ben merak ediyorum. Çünkü o kadar itemden sonra Sadece yüzüğün düşmemesi oyun hatası gibi geldi...
Olabilir olmaz diye bi kural yok düşerde düşmezde.İlk kesiminde set alanıda tanırım 300 ü aşkın kesimden boş dönenide
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Arizonaa yazdı:
TeknoBYraM yazdı:Bazı arkadaşlar düşen itemi beğenmiyolar fln benim öyle bir derdimde yok. Büyücüm 500 ün üzerinde kenan attım Tüm kolyelerim 1 den fazla var ama hiç yüzük yok. 300 Üzerinde junon attım. Junondan Geçtim yüzükleri tek bir item yok. Çt ye girdim zırhtı eldivendi fln düşüyo. İyidir kötüdür reçetedir itemdir metaryeldir eyw. Ama tüm bunlara rağmen bir çara HİÇ bir yüzük düşmemesi normalmidir? Şans olmasa diğerleride düşmezdi. Ha Bu verdiğim rakamlarda plus + yüzde 60 artırıcı hatta lonca sisteminden sonra çift Yüzde 60 artırıcı var.

Olabilir olmaz diye bi kural yok düşerde düşmezde.İlk kesiminde set alanıda tanırım 300 ü aşkın kesimden boş dönenide

Evet hiç bişi düşmese tamam. Ama Tüm bosslardan tüm itemler düşerken neden herhangi biyerden yüzük düşmüyo? bu anormal bence. düşene ya set düşüyo düşmeyene hiç biri düşmüyo :D

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

şans meselesi 3. junonda nuc yuzuk duştu 82 kenandır boş 25 junon oldu zırh yok.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Benim şifacıma itemler çok rahat çıktı allah var yani, yüzüğü kolyesi zorlamadı hatta cent oksidant felanda dizdim, mevlana ayakkabım ilk x den çıktı bi kaç eldiven çıkardım ama hala mevlana eldivenim yok oda çıkar umut ediyorum, ama benim şanssızlığım zırhta hocam, günlük en az 2 defa felan junon atarım, tek şifa tutarım genelde ama zırh bana düşmüyo, cidden baya bi junon attım stu attım deniyorum durmadan ama banada zırh düşmüyo mesela.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

xPrince yazdı:Benim şifacıma itemler çok rahat çıktı allah var yani, yüzüğü kolyesi zorlamadı hatta cent oksidant felanda dizdim, mevlana ayakkabım ilk x den çıktı bi kaç eldiven çıkardım ama hala mevlana eldivenim yok oda çıkar umut ediyorum, ama benim şanssızlığım zırhta hocam, günlük en az 2 defa felan junon atarım, tek şifa tutarım genelde ama zırh bana düşmüyo, cidden baya bi junon attım stu attım deniyorum durmadan ama banada zırh düşmüyo mesela.
Ya keşke yüzükleride zırh gibi üretebilsek yada ARTIK satsalar ;) yada yeni yüzük kolye getirseler :)

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
fujix
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen fujix »

Benim üstüm full şaheser sadece yüzük sarı sayısını hatırlamadığım kadar junon kestim ve hala bi yüzügüm yok benimle aynı durumda olan bir sürü kişi var her bosstan item düşme olasılıgı farklı olduğu için sanada banada düşmemiş olması normal
Kullanıcı avatarı
Cehennemxavcisi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cehennemxavcisi »

BENDE Bİ ZIRH Bİ YÜZÜK KOLYE YOK SENİNKİ DAHA NECİKİ
SaRıLMaK NeDeN qüzeLDiR BiLiRMiSiN..? ''ÇünKü saq TaRafta KaLp yokTuR ve oRaSı Hep bo$tuR , SaRıLıNCa saq TaRaFıNı oNuN KaLBi==> ♥ DoLDuRuR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön