istanbul bahçelivlerde ikame ediyorum
üyelik al dan istanbul bahçelievlerde game card satan cafe ve bilgiseyarcı listelerini aldım fakat gittigim her yer biizm böle bir satışımız yok diyor yada yıllar önce kapanmış gitmiş.
lütfen o listeyi güncelelyip bi satıcı adresi verin bizlere....
SOBE GAME CARD
Re: SOBE GAME CARD
PLANET BILGISAYAR INTERNET İST. AVRUPA BAHÇELİEVLER ZAFER MAH.FIZULI SOK.NO3/1 YENIBOSNA 2124522245
kutu + game card satışımız yoktur diyolar
üyeli al sitesinden yetkili bayileri listesinden
Mustafa Durmaz Durmaz Bilgisayar İzzettin Çalışlar Caddesi Ulukurtlar Apt No:63 Bahcelievler
haftasonu ugradıgım adres te hiç böle birşeyin satılmadıgını oyuncuların devamlı olarak sordugunu fakat satmadıgını söledi.
İSTANBUL Newyazgulu Data İnternet Cafe Ferit selimpaşa cad. sancaktepe sk. No:71 1 Bahcelievler
yerinde yeller esmekte
lütfen su game cardları da avea bayilerine yollayın satsınlar kutu bulmak kolay game card bulmak imkansızz
kutu + game card satışımız yoktur diyolar
üyeli al sitesinden yetkili bayileri listesinden
Mustafa Durmaz Durmaz Bilgisayar İzzettin Çalışlar Caddesi Ulukurtlar Apt No:63 Bahcelievler
haftasonu ugradıgım adres te hiç böle birşeyin satılmadıgını oyuncuların devamlı olarak sordugunu fakat satmadıgını söledi.
İSTANBUL Newyazgulu Data İnternet Cafe Ferit selimpaşa cad. sancaktepe sk. No:71 1 Bahcelievler
yerinde yeller esmekte
lütfen su game cardları da avea bayilerine yollayın satsınlar kutu bulmak kolay game card bulmak imkansızz
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ADEKS internet cafe yi deneyın Beşiktaş'ta. Sobeyle anlaşmalı olduğu için sürekli game card bulunur.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
evet bilyorum ancak orası bana uzak geliyor işten 7 de cıkıyorum gidiş felan tam yerinide bilmiyorum
son care orası koskoca bahçelivler de yoksa game card.
son care orası koskoca bahçelivler de yoksa game card.
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Game card yerine akçe alışverişini Vodofone üzerinden telefon ile yap bence cok rahat oluyor şahsen ben bütün akçe alışverişlerimi bu yolla yapıyorum şuana kadar herhangibi bir problemle karşılaşmadım İyi forumlar. 
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)