Abi yeter ama ya :S
6 maden çektik şans artırıcıyla
saf madeni geçtim
HİÇBİRİNDE 2 torba bile çıkmadı :sssss
Şans[sız]lık Artırıcıları
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Kralxxkerem
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Şans[sız]lık Artırıcıları
Bunun için mi konu açtın ?kerimcan123 yazdı:Abi yeter ama ya :S
6 maden çektik şans artırıcıyla
saf madeni geçtim
HİÇBİRİNDE 2 torba bile çıkmadı :sssss
adamlar sana her maden 2 çanta veya 6 madende bi 2 çanta çıkacak dememişler . değişken sans olayları görülebiliyor.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
6 maden çektim maden çıkmadı hemen foruma yazayım gm abiler sırf bu yüzden bana menekşe verirler" diyerek mi açtın bu konuyu?
sizene be arkadaş adam buna para verip almış hiç 2 torba çıkmayıncada sinirlenmiş yazmış foruma sanki siz şans arttırıcılardan şikayetci değilsiniz
.....
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
Şans arttırıcı kullandıgımda hatırlıyorum da , 2. haftasında genelde ilk 10-15 madenden tek torba , sonraki 10 madenden surekli çift torba geliyordu.
Herkesin şansı kendine olduğu gibi ; kendi adıma denemelerimde sarraf 60lık arttırıcı ile 2.saf çekmek daha kolayken , 3. saf çekemedim.
1aylık sarraf arttırıcı ile mavi topazda gayet olumlu sonuc alırken (sanki hergun menekşe alacak kadar mavi topaz cıkıyordu) , son hafta 3. saf denemelerimde , ortalama 2 3 saat çekmekle kripraz , akik , menekşe yada yeşil elmas bile cıkmadı.
Oyuna başladığım günden beri 3. derece saf madenleri yol üstü geçerken çektim.
Bence arttırıcılar 2.saflarda kesinlik açısından işe yarıyor. 3. saf için beklemek , uğraşmak gerçekten hamallık gibi geliyor.
Ne diyelim , bol şans ve kolay gelsin.
Herkesin şansı kendine olduğu gibi ; kendi adıma denemelerimde sarraf 60lık arttırıcı ile 2.saf çekmek daha kolayken , 3. saf çekemedim.
1aylık sarraf arttırıcı ile mavi topazda gayet olumlu sonuc alırken (sanki hergun menekşe alacak kadar mavi topaz cıkıyordu) , son hafta 3. saf denemelerimde , ortalama 2 3 saat çekmekle kripraz , akik , menekşe yada yeşil elmas bile cıkmadı.
Oyuna başladığım günden beri 3. derece saf madenleri yol üstü geçerken çektim.
Bence arttırıcılar 2.saflarda kesinlik açısından işe yarıyor. 3. saf için beklemek , uğraşmak gerçekten hamallık gibi geliyor.
Ne diyelim , bol şans ve kolay gelsin.
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları