TESEKKÜRLER

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XDEVAX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

TESEKKÜRLER

Mesaj gönderen XDEVAX »

Kadim Görevinde Yaptiklari Yardimlardan Dolayi Anka Plus üyelerine Loncam adina cok cok Tesekkürlerimi sunarim,
Bu sunucuda Arz Lodos Dostlugu daim olmasi dileklerimle

Ahmnet Köseoglu
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

Resim

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
patrikaryal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: TESEKKÜRLER

Mesaj gönderen patrikaryal »

Oyunu oyun algısı içerisinde oynayan herkes yardımlaşmayı hakeder,,nitekim hepimiz aynı yollardan geçtik ve birilerinden yardım aldık yardım etmek boynumuzun borcu,,eminim sizlerde aynısını başkalarına yapacaksınız,,göreviniz tekrar hayırlı olsun...i
Kullanıcı avatarı
IIxCaCaRiaNxII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen IIxCaCaRiaNxII »

Hayırlı oLsun.

Dediğiniz gibi umarız hiç bir zaman ARZ & Lodos Dostluğu hiç bir zaman bitmez ;)
Resim

IIxÇaÇaRiaNxII - IIxÇaÇaRıaNxII - Feryat

Kullanıcı avatarı
SahAlihanBEY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SahAlihanBEY »

Evet arzlar ve lodoslar dost mesela ben arz ken lodos bir arkadaşlar ÖLDÜRMEK amacı ile 1 kere vurarak selamlaşıyoruz. :DDD Ama arda madende kapınca kesen oluyor 1 kere oldu ... oda kişide birşey demiyorum. ona sinirlenip bende benden düşük alan birisini kestim ama sonra çok pişman oldum kendisinden özürdiledim oda beni kırmadı özürümü kabul etti . 2 mizde klandan çıktık onun grvlerine yardım ettim. O benden 1 ricada bulundu 1 kere rütbe atlamak istedi bende maden çekiyordum 2- 3 kere beni öldürmesüne izin verdim iyice samimileştik şimdi maden çarımda çektiğim madenleri onunla aktarıyorum MENEKŞE , GONDEMAN gibi değirli madenleri bile. onun ejder asa yapmasında bile yardımcı oldum 3 menekşe 5 akik 13 adette mavi topazı karşılıksız ona verdim .. Ben ARZ o LODOS ... Bu derece bir dostluk söz konusu bence her yerde böyle olmalı.

İyi eğlenceler.

“Genel Sohbet” sayfasına dön