Anka Sunucusunun kahraman neferleri
-
- Salgın Koruyucusu
Anka Sunucusunun kahraman neferleri
...
En son patrikaryal tarafından 20 Oca 2012 22:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Anka Sunucusunun kahraman neferleri
hahahahahahahahahaha
:lol: :mrgreen:
Ahahahaha 
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
- xLekerxFatihx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
off yarıldım valla
Leker Çeteci Loncası
LEKERxFATİH,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,xLEKERxFATİHx
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Gecemavisi
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Sen Bilmezsin, O Bilmez, Hiç Kimse Bilmez, Bir Tek ''PAŞA'' Gönlüm Bilir...
~L € K € ®~ x ~ƒ @ T İ H~
LEKERxFATİH,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,xLEKERxFATİHx
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Gecemavisi
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Sen Bilmezsin, O Bilmez, Hiç Kimse Bilmez, Bir Tek ''PAŞA'' Gönlüm Bilir...
~L € K € ®~ x ~ƒ @ T İ H~
Olayın vuku bulduğu anlardan estanteler;
Miracle: Yav olun başlayacam yemeğinize suyunuza atılacaz diyorum, Bir ondakika müsade Beşiktaş maçı başladı...
Şeytanındayısı: Yav ne saçmalıyorsun atarlarmı bizim gibi ekibi, bak 7 saattir iksir basıp deniyoruz. Para baıyoruz adamlara...
Asilbey:O değilde iksir bitti ya ökse otu verin yada kesimi durdurup ölüp gelin iksir alalım...
Jason: Ben bir taktik düşündüm gelirken kapıdan iksir makinesini alıp gelelim, koyalım Gaffar'ın yanına bakın bu sefer olur...
Zacos: Hah geldim nerde kaldınız bana ihiyaç duydunuzmu, Az önce girdim eve kayınvalideden yemekten anca gelebildik...
Dyaklatiyanus: Ben az çıkıyorum yerime Oğlum Furkan girsin onunda 20 dk sonra dersi başlıyor. Abdüş devam eder sünger BOB başlayınca oda çıkar.Ama sorun yokn Casablanca'dan İphone la bağlanırım gerekirse...
Miracle: Yav olun başlayacam yemeğinize suyunuza atılacaz diyorum, Bir ondakika müsade Beşiktaş maçı başladı...
Şeytanındayısı: Yav ne saçmalıyorsun atarlarmı bizim gibi ekibi, bak 7 saattir iksir basıp deniyoruz. Para baıyoruz adamlara...
Asilbey:O değilde iksir bitti ya ökse otu verin yada kesimi durdurup ölüp gelin iksir alalım...
Jason: Ben bir taktik düşündüm gelirken kapıdan iksir makinesini alıp gelelim, koyalım Gaffar'ın yanına bakın bu sefer olur...
Zacos: Hah geldim nerde kaldınız bana ihiyaç duydunuzmu, Az önce girdim eve kayınvalideden yemekten anca gelebildik...
Dyaklatiyanus: Ben az çıkıyorum yerime Oğlum Furkan girsin onunda 20 dk sonra dersi başlıyor. Abdüş devam eder sünger BOB başlayınca oda çıkar.Ama sorun yokn Casablanca'dan İphone la bağlanırım gerekirse...