Lag sorunu başımızın belası uzun uzun bir süredir sürekli online olamıyorum ama elimden geldiğince giriyorum oyuna yaklaşık olarak 1 senedir var bu lag olayı daha yeni çalışma yapılıyor ama en çok sorun yaşanan sunucuda çalışma yapılmadığı üstüne basılarak belirtiliyor bildiğim kadarıyla en kalabalık sunucu eminönü en çok lag da eminönünde var yanlız eminönü sunucusuna bulaşmıyorlar bile .. sadece orti ye lafım değildir bu iş le ilgilenen herkeze söylüyorum gören veya görmeyen vardır .. bilmenizi istedim gercekler acıdır
Vay kanka konuyu konuşur konuşmaz açtığın ıcın teşekkur ederım.
Hasan ' cım canım kankam bu oyunun en kalabalık sunucu olan Eminönü sunucusunda ki laga aldırış etmeden gıdıp kuklacı vs sunucularda bu ısı yapıyorlar ulan emınonundekı ınsanlar eşek mide Emınonu sunucusu harıc dıyorsun bırde utanmadan oraya Allah aşkına bız desteğe ne kadar maıl atsakda cevap bıle vermeye gereksınım duymuyorlarkı her neyse uzun lafın kısası Şevket [ Harpocractes ]' inde dedığı gibi 1 2 gun hıc bır sekılde oyuna gırmıyelım yınemı olmuyor 1 hafta olmuyorsa 2 hafta gırmıyelım [İçerik düzenelnemiştir.] duzeltecekler. Bizim aldığımız kutu akçe vb şeylerın parasıyla eğlenmeyi yemeyi içmeyi biliyorlarsa bununda karşılıgını vermek zorundalar neyse yeter bu kadar fotoğraf acık ve net herşeyı anlatıyor...
xxxkorsanxxx yazdı:Vay kanka konuyu konuşur konuşmaz açtığın ıcın teşekkur ederım.
Hasan ' cım canım kankam bu oyunun en kalabalık sunucu olan Eminönü sunucusunda ki laga aldırış etmeden gıdıp kuklacı vs sunucularda bu ısı yapıyorlar ulan emınonundekı ınsanlar eşek mide Emınonu sunucusu harıc dıyorsun bırde utanmadan oraya Allah aşkına bız desteğe ne kadar maıl atsakda cevap bıle vermeye gereksınım duymuyorlarkı her neyse uzun lafın kısası Şevket [ Harpocractes ]' inde dedığı gibi 1 2 gun hıc bır sekılde oyuna gırmıyelım yınemı olmuyor 1 hafta olmuyorsa 2 hafta gırmıyelım [İçerik düzenlenmiştir.] duzeltecekler. Bizim aldığımız kutu akçe vb şeylerın parasıyla eğlenmeyi yemeyi içmeyi biliyorlarsa bununda karşılıgını vermek zorundalar neyse yeter bu kadar fotoğraf acık ve net herşeyı anlatıyor...
Saygılarımla,
Murat [ Şİfacıdelinuretn & Kızılderelitunı ]
ProtectorDragon
Kardeşim biliyorsun benim hesapta 9 aylık plus var bu aldığım plus veya akçelerın parasını baska biyerimdem bulmuyorum tek istediğimiz adam gibi yönetim en kalabalık olan sunucu yapılmıyor gidiliyor diger sunucularda bakım yapılıyor duzeltme yapılıyor he onada karsıyım bızde yapıpta onlardada yapılmama olmaz yaptın mı tam yapacaksın ama sevket'in o lafına katılıyorum ama ikv camiası oyuncuları oyunu bir an olsun bırakacagını sanmam bunu yöneticiler dahi biliyor gecen migrata girdim inan ki hepsini tanıyorum adamların harbi oyuncular 1 saatte cent kesdik o lag yüzünden düşün sinirlenip oyundan çıktım gaffardan bahsetmiyorum sensiz gaffara gittiğim yok zaten biliyorsun sağolasın desteklediğin için..
Katılıyorum kardeşım bırakmazlar bılıyorum ama bellı bır kısmın bıle bır harekte gecmesı yeterlıdır dıye dusundum belkı bır şevke gelıp katılacaklar her neyse kanka 2 gun ara vermeyenlerde kendılerı bılır gaffara gıdıpde o ıksırlerı harcayıpta tam depremde lag gırerken ne blym 10 a 10 da lag yuzunden can basma felan gıbı durumlarla karşılasan junonda lag yuzunden yıılan olmeyıp tıss olupta kutup kacıran ( JUNON zor bir yaratık degıl ama olsun ordada ıksırın gıdıyor ) Her neyse sonuc olarak gıren cıkan bıze onlara degıl kanka napacaksın işde hayat böyle kanka
Lag yüzüne oyunu bıraktım zaten akşamları giriyoruz işten gelip lag ayrıca gb bölgeleri dolu oyun sıktı Hele şu yukarı ki açıklama bozdu çok bozdu bozdu bozdu öyle bir bozdu ki;Önünü alamadık.
GM orti düzelen birşey yok düzelen tek şey havaların kış ayındaki sıcaklığı şuan kar yağıyor burda Bu palavraları artık dinlemek istemiyoruz.
Sizde taktir edersinizki sunucularımızdaki bu lag sorununu sizin gibi birçok oyuncumuz yaşamaktadır ve forum üzerinden bu şikayetlerini dile getirmektedirler. Lag sorunu ile ilgili çalışmalarımız sürekli devam etmekte olup bunu sabit bir konu ile siz oyuncularımıza duyuruyoruz. Forum içerisinde açılmış konuları sabit bir metin ile oraya yönlendiriyor forum kirliliği yaratmaması içinde konuları kilitliyoruz. Sizde yapılan çalışmaları sabit konumuzdan takip edebilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dileriz.
CLodyII yazdı:Lag yüzüne oyunu bıraktım zaten akşamları giriyoruz işten gelip lag ayrıca gb bölgeleri dolu oyun sıktı Hele şu yukarı ki açıklama bozdu çok bozdu bozdu bozdu öyle bir bozdu ki;Önünü alamadık.
GM orti düzelen birşey yok düzelen tek şey havaların kış ayındaki sıcaklığı şuan kar yağıyor burda Bu palavraları artık dinlemek istemiyoruz.
Sizde taktir edersinizki sunucularımızdaki bu lag sorununu sizin gibi birçok oyuncumuz yaşamaktadır ve forum üzerinden bu şikayetlerini dile getirmektedirler. Lag sorunu ile ilgili çalışmalarımız sürekli devam etmekte olup bunu sabit bir konu ile siz oyuncularımıza duyuruyoruz. Forum içerisinde açılmış konuları sabit bir metin ile oraya yönlendiriyor forum kirliliği yaratmaması içinde konuları kilitliyoruz. Sizde yapılan çalışmaları sabit konumuzdan takip edebilirsiniz.
Canım ProtectorDragon cum anlayış gosterecek sabrımız kalmadı artık ve kufuru sansurlu yazmıştım zaten neyse boşver anlayan anlar orayı Hadi sen anlayış göster de cevap atma
Canım ProtectorDragon cum anlayış gosterecek sabrımız kalmadı artık ve kufuru sansurlu yazmıştım zaten neyse boşver anlayan anlar orayı Hadi sen anlayış göster de cevap atma
Lag sorunu 1 senedir var peki bu calısmalar ne zamandır ve bizim sunucuya neden uğramıyor