Mobilden akçe
Mobilden akçe
Telefonumdan akçe alıyourm ama bir türlü e pinler ulaşmıyor kontörde gitmiyor cevap gelio ama e pin kodu gelmiyor . yardımcı olurmusunuz...
Re: Mobilden akçe
Bazen bekletiyorlar peş pese mesaj atma sms kesiyor geliyor az bekle gelmesse tekrar dene bu saatlerde oluyor o ben alırken bazen 10 dakika sonra geliyor bazen 1 dakika içinde geliyor.fuzulii yazdı:Telefonumdan akçe alıyourm ama bir türlü e pinler ulaşmıyor kontörde gitmiyor cevap gelio ama e pin kodu gelmiyor . yardımcı olurmusunuz...
A R Z L O D O S
Merhaba;
Bu durum opratörünüz ile alakalıdır, fazla mesaj göndermenize gerek yok sadece oparatörünüzdeki gecikmeden dolayı kodunuz biraz geç gelebilir.
İyi Forumlar.
Bu durum opratörünüz ile alakalıdır, fazla mesaj göndermenize gerek yok sadece oparatörünüzdeki gecikmeden dolayı kodunuz biraz geç gelebilir.
İyi Forumlar.
Dün saat 7 civarı göndermiştim akşam 2 sefer göndermeme rağmen hala kodlar elime ulaşmadı
hala gelirmi ?
fuzulii yazdı:Dün saat 7 civarı göndermiştim akşam 2 sefer göndermeme rağmen hala kodlar elime ulaşmadıhala gelirmi ?
Tekrar Merhaba;
Öncelikle mobil ödeme yaparken dikkat etmeniz gereken bazı kurallar vardır. Bunlardan başlıcaları yeterli bakiye olması, Telefon hattınızın Mobil Ödemeye açık olması, Mesaj kutunuzun boş olması vs... gibi bunlar tamamsa İkv Destek İletişim adresinden Bildirim Tipi' ni Mobil Ödeme olarak belirledikten sonra
Mobil ödeme tarihi:
Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:
bilgileri Doldurarak bizlere yaşadığınız sorunu bizlere iletebilirsiniz.
İyi Forumlar.
söylediklerini yaptım peki ya şşimdi ? hala bi akçe e pini söz konusu değil.