SelmünAleyküm arkadaşlar
Bir hesaptaki çarı başka bir hesaba aktarmak mümkün müdür
--
karakter aktarma sorusu yardım
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
karakter aktarma sorusu yardım
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
-
ReHaBeT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Re: karakter aktarma sorusu yardım
Merhaba;
Karakter aktarımı, sunucu içi ve sunucular arası olmak üzere ikiye ayrılır. Sunucu içi karakter aktarımı bir karakterin aynı sunucu içerisinde bir hesaptan diğerine aktarılması işlemidir. Sunucular arası karakter transferinde ise bir karakter aynı hesap içerisinde bir sunucudan diğerine taşınabilir. Aktarım işlemini gerçekleştirmek için hesabınızda Karakter Transfer ürünü bulunmalıdır.
Karakter aktarımı, sunucu içi ve sunucular arası olmak üzere ikiye ayrılır. Sunucu içi karakter aktarımı bir karakterin aynı sunucu içerisinde bir hesaptan diğerine aktarılması işlemidir. Sunucular arası karakter transferinde ise bir karakter aynı hesap içerisinde bir sunucudan diğerine taşınabilir. Aktarım işlemini gerçekleştirmek için hesabınızda Karakter Transfer ürünü bulunmalıdır.
Re: karakter aktarma sorusu yardım
Rehber arkdaşın dediği gibi hesaptan hesaba aktarablirsin.Arizonaa yazdı:SelmünAleyküm arkadaşlar
Bir hesaptaki çarı başka bir hesaba aktarmak mümkün müdür
--
Ama Karakter Transfer ürünü bulunmalıdır. Kelimesinden önce akçen olmalıdır.
http://istanbuloyun.com/Login.aspx?ref= ... wcase.aspx Burdan girerek önce akçe yüklüyecen sonra 295 akçe olan üründen bir adet alacan sonra Karakter Ttranfer bolumunden aktarmnı yapacan.
Birde ne kadar çok akçen varsa çarı o kadar sınırsız aktarablirsin.
Ayrıyetten bu özellik ve sunucu tranferleri de Bu oyunda bir ilktir.
Teşkilattan beyazköşke beyazkökten merana merandan kuklacıya bol bol gezeblirsin.
A R Z L O D O S