İkv Kocaman Alkış
İkv Kocaman Alkış
Şu oyundaki lagı halletmeden akçe,yapma,isim vb. şeyler getirdiniz Neden sırf para.... ve şimdi Önceki sorunlarınızı çözmeden Yeni bi paket gündeme getiriyorsunuz....Gözünüzü doysun da şu oyundaki lagı düzeltin diğer sunucuları bilmem ama şuan Tılsımda insanlar İsyanda çemberi bırak migrat bile atılmıyor lagdan dolayı....oyundan soğumuştum şuan daha beter soğudum Teşekkürler İkv Yönetim.... Akçe al ikv gelissin( Biraz Zor Gelişir)
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: İkv Kocaman Alkış
2 gündür tüm sunucularda lag bir hayli fazla var. Sorun çözülecek, çözüldü dendi ama hâlâ lag var. Umarım yakın zamanda bu olay çözüme kavuşturulur.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
PASLIBIÇAK - xCENTERx

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Sunucularımıza erişim sorunlarının bazı oyuncularımızda ve bölgesel olarak yaşandığını gözlemlediğimiz için ilgili birimlerle dün itibariyle iletişime geçtik. Benzer sorunlar yaşanmaması için incelemelerimiz devam ediyor.
Bilgilerinize
Sunucularımıza erişim sorunlarının bazı oyuncularımızda ve bölgesel olarak yaşandığını gözlemlediğimiz için ilgili birimlerle dün itibariyle iletişime geçtik. Benzer sorunlar yaşanmaması için incelemelerimiz devam ediyor.
Bilgilerinize
Koray YAR
hep aynı cevap bu lag yeni birşey değil yıllardır olan birşey.....lag düzeltilecek dediniz yeni paketler geldi. pasoo İnsanları saf yerine koyuyonuzHellRiDerS yazdı:Merhaba;
Bilgilerinize
Tılsım
PitbuLL 18 Kas 2011 18:18
Merhaba,
Oyun içerisinde kalabalık bir ortam veya grafik özelliği fazla olan bir yer olunca bilgisayarınızda ister istemez lag oluşur.
Yapılan testlerde oyun içerisinde lag olmadığı tespit edilmiştir.
Hızlı desteğe,nverdi yanıt.... Girin bir tılsım sunucusuna bir sorun Nasıl millet isyanlarda Lag yüzünden girin Bir Bakın ya.....Lag bende olsa tamma derim Skypede 5 kişiyiz herkezde lag var,sunucudaki oyunculara soruyoruz onlarda lag var Resmen hiç ilgilenmeden hazır cevaplar bunlar
Merhaba,
Oyun içerisinde kalabalık bir ortam veya grafik özelliği fazla olan bir yer olunca bilgisayarınızda ister istemez lag oluşur.
Yapılan testlerde oyun içerisinde lag olmadığı tespit edilmiştir.
Hızlı desteğe,nverdi yanıt.... Girin bir tılsım sunucusuna bir sorun Nasıl millet isyanlarda Lag yüzünden girin Bir Bakın ya.....Lag bende olsa tamma derim Skypede 5 kişiyiz herkezde lag var,sunucudaki oyunculara soruyoruz onlarda lag var Resmen hiç ilgilenmeden hazır cevaplar bunlar
Tılsım
- izhar
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Friends Of Heaven
4 yıldır oynuyorum 1 gun lag yaşamadım demek senın bılgısayarında netın de soprun war kardeşkenan76 yazdı:Şu oyundaki lagı halletmeden akçe,yapma,isim vb. şeyler getirdiniz Neden sırf para.... ve şimdi Önceki sorunlarınızı çözmeden Yeni bi paket gündeme getiriyorsunuz....Gözünüzü doysun da şu oyundaki lagı düzeltin diğer sunucuları bilmem ama şuan Tılsımda insanlar İsyanda çemberi bırak migrat bile atılmıyor lagdan dolayı....oyundan soğumuştum şuan daha beter soğudum Teşekkürler İkv Yönetim.... Akçe al ikv gelissin( Biraz Zor Gelişir)
hemen yonetıme yuklenme önce kendını kontrol et :evil:
kanunixxbaşkan
netim sınırsız,virüs desen imkansız,ram 4 gb,ekran kartı 1 gb çift işlemci bu pc de ne gibi bir sorun ola bilir ?....Emin ol bende lag oldu mu herkezde lag oluyor
Tılsım
- diRectoR
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Nizam I Cedid
sorun sende pc ni yenile internetini yenile oyundan sorun çıkmaz bazen banada oluyor modemi resetliyorum geçiyor.
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse

sSiHiRBaZz - Relapse

- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı

Bölge attıklarım, çok lag var die bölgeden cıkolar ama bende hiç lag olmuo bu neden oluyo bilmiorum ayrıcalıklımıyım lan :mrgreen:
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]