Arkadaşlar Yardım Edin.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Arkadaşlar Yardım Edin.

Mesaj gönderen SeF4 »

An İtibariyle Oyuna Girdiğimde Heryer Simsiyah'tı.Bilgisayarım İntel İ7 2.8 GHZ. Ekran Kartım Nvidia GT320 M 4 GB Ram Var İşletim Sistemim Windows 7 /64 Bit İnternet Hızım 100 MBPS Şuan En Güncel Grafik Driver Var.Sitesinden İndirdim.Yeni Çıkan Oyunlar İçin (MW3,BF3)Güncelledim.Ardından Combofix Uygulaması Yaptım Bilgisayarım Çok Kasıyordu MW3'te Falan Combofix Yapınca Full Grafikte Oynamamaya Başladım O Oyunlarıda Bitirdim Grafikler Maksimumda Hemde Ama Nedense Oyuna Girince Ekran Kap Kara Oldu.Sebebi Nedir ?Oyunu Sildim Tekrar Kurdum.Karakterleri Sildim Karakter Kurtarmayla Geri Yükledim.Sorun Düzelmedi. Bilgisayarım Şuan İçin En Yüksek Özelliklere Sahip Bakınız Sorunum:Resim
Yardımcı Olacak Kişiler Yorum Atsın Lütfen.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Re: Arkadaşlar Yardım Edin.

Mesaj gönderen Tertip »

Açılışta ayarlar sekmesinden ''Varsayılan ayarlara dön'' tıkla sonra Parlama efektini kapat onayla :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SeF4 »

Tertip yazdı:Açılışta ayarlar sekmesinden ''Varsayılan ayarlara dön'' tıkla sonra Parlama efektini kapat onayla :?:
Teşekkür Ederim.Sorun Düzeldi.Grafikleri Eski Haline Getirdim Parlama Efektini Kapattım Şimdi Oynuyorum.Saolun
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

SeF4 yazdı:
Tertip yazdı:Açılışta ayarlar sekmesinden ''Varsayılan ayarlara dön'' tıkla sonra Parlama efektini kapat onayla :?:
Teşekkür Ederim.Sorun Düzeldi.Grafikleri Eski Haline Getirdim Parlama Efektini Kapattım Şimdi Oynuyorum.Saolun
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön