Çemberlitaş yağma arttırıcı diye ayrı bir ürün yoktur.Ürünlerim kısmında Çemberlitaş Kutu ürünü varsa bu demek oluyor ki Çemberlitaş Kutu yüklemişsiniz ve bu durumdan(Çemberlitaş Yağma Arttırıcı (%60/%60) faydalanabilirsiniz.
aynen benim üyeliğimdede aynı sorun var. buna en kısa zamanda el atmaları gerek. yoksa daha önceden kutu alan arkadaşlara (ben dahil) herkese çok büyük haksızlık olacak. :S
ForeverHope yazdı:aynen benim üyeliğimdede aynı sorun var. buna en kısa zamanda el atmaları gerek. yoksa daha önceden kutu alan arkadaşlara (ben dahil) herkese çok büyük haksızlık olacak. :S
Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan 3 Aylık Plus yükleyen ve daha önce yüklemiş tüm oyuncularımız Dükkan'a girdiklerinde hesaplarında Çemberlitaş Kutu adlı bir ürün göreceklerdir. Bu ürün oyun içinde Çemberlitaş Plus Paket'ten gelen tüm özellikleri (Çemberlitaş Yağma Artırıcı, Enerji Düşüşü ve GBM-0B ile sıfırlama) kullanabildiklerini gösterir.
ForeverHope yazdı:aynen benim üyeliğimdede aynı sorun var. buna en kısa zamanda el atmaları gerek. yoksa daha önceden kutu alan arkadaşlara (ben dahil) herkese çok büyük haksızlık olacak. :S
Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan 3 Aylık Plus yükleyen ve daha önce yüklemiş tüm oyuncularımız Dükkan'a girdiklerinde hesaplarında Çemberlitaş Kutu adlı bir ürün göreceklerdir. Bu ürün oyun içinde Çemberlitaş Plus Paket'ten gelen tüm özellikleri (Çemberlitaş Yağma Artırıcı, Enerji Düşüşü ve GBM-0B ile sıfırlama) kullanabildiklerini gösterir.
Bildilendirmeniz için teşekkürler. Yeniden Kuru alma derdinden kurtulduk
Arkadaşlar Ben Önceden Çemberlitaş Plus Yüklemedim Ama +5 Yetenek Ve Kasa Yükledim Banada Faydası Olr mu Yoksa Yeniden Çemberlitaş plus mu yükleyeceğim
~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
DescriptionS yazdı:Arkadaşlar Ben Önceden Çemberlitaş Plus Yüklemedim Ama +5 Yetenek Ve Kasa Yükledim Banada Faydası Olr mu Yoksa Yeniden Çemberlitaş plus mu yükleyeceğim
Eğer hiç Çemberlitaş kutu yüklememiş iseniz eklentiden faydalanmak için yüklemeniz gerekmektedir.