+ lı latif yok 1 bucuk aydır destege mesaj atıyorum sonuc yo
+ lı latif yok 1 bucuk aydır destege mesaj atıyorum sonuc yo
ARKADASLAR aLBaYRaKxöLüMM adlı karakter,m,n 1 bucuk ay once kaybolan + lı latif desteklere mesaj atmama rağmen bi sonuc cıkmadı artık bir yardımcı olun bana 1 bucuk ay oldu be kardeşim yazık emeklerime .. !! Sunucu : Meran Latife + basılma tarıhı 04.09.2011 14:29:56
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: + lı latif yok 1 bucuk aydır destege mesaj atıyorum sonuc yo
Banada aynısı oldu zaten butun forum biliyor ama geri verirler.
Asla pes etme 3 gunde bir sanadonmezlerse mesaj at 3 gunde bir mesaj at inş gelir o duyguyu biliorm cok kotu bi duydu
Asla pes etme 3 gunde bir sanadonmezlerse mesaj at 3 gunde bir mesaj at inş gelir o duyguyu biliorm cok kotu bi duydu
allahu ekber
eşya iadesi listesine bak adın vardır belkixBuLLyx yazdı:ARKADASLAR aLBaYRaKxöLüMM adlı karakter,m,n 1 bucuk ay once kaybolan + lı latif desteklere mesaj atmama rağmen bi sonuc cıkmadı artık bir yardımcı olun bana 1 bucuk ay oldu be kardeşim yazık emeklerime .. !! Sunucu : Meran Latife + basılma tarıhı 04.09.2011 14:29:56
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

SeF4 yazdı:eşya iadesi listesine bak adın vardır belkixBuLLyx yazdı:ARKADASLAR aLBaYRaKxöLüMM adlı karakter,m,n 1 bucuk ay once kaybolan + lı latif desteklere mesaj atmama rağmen bi sonuc cıkmadı artık bir yardımcı olun bana 1 bucuk ay oldu be kardeşim yazık emeklerime .. !! Sunucu : Meran Latife + basılma tarıhı 04.09.2011 14:29:56
Adam bakmadan laf ediyor....
[b][color=#FF0000]Reha[/color][/b] yazdı: Eşya İade Tarihi : 22.10.2011 Cumartesi
Meran (15:15) & (21:15)
VaTaNxInvincible
XxxOKANBEYxxX
ReaLaKTiF
Felek
Choosensxreflex
aLBaYRaKxöLüMM

Evet kardeşim, Ben bu yazıyı yazmadan önce kontrol ettim ismim yoktu fakat sonradan eklendi bilgin için teşekkurler bilip bilmeden yorum yapmamanı dilerim ..Bayxaslan yazdı:SeF4 yazdı:eşya iadesi listesine bak adın vardır belkixBuLLyx yazdı:ARKADASLAR aLBaYRaKxöLüMM adlı karakter,m,n 1 bucuk ay once kaybolan + lı latif desteklere mesaj atmama rağmen bi sonuc cıkmadı artık bir yardımcı olun bana 1 bucuk ay oldu be kardeşim yazık emeklerime .. !! Sunucu : Meran Latife + basılma tarıhı 04.09.2011 14:29:56
Adam bakmadan laf ediyor....
[b][color=#FF0000]Reha[/color][/b] yazdı: Eşya İade Tarihi : 22.10.2011 Cumartesi
Meran (15:15) & (21:15)
VaTaNxInvincible
XxxOKANBEYxxX
ReaLaKTiF
Felek
Choosensxreflex
aLBaYRaKxöLüMM
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konu amacına ulaştığından dolayı kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Konu amacına ulaştığından dolayı kilitlenmiştir.
İyi forumlar.