Öncelikle Gm Heldiers Meran sunucusuna gelip dinlemeden Melihbey biraz susturulacak diyip CIktınız.
Adamın Ayın 22 günü susturulma yediğini tüm Meran biliyor zaten.
neden cezaların tekrarlanmasında Daha Agız ceza hak etmiyor bu gözle görülür bi imtiyaz saglanıyor adama.
hemen diyiceksiniz nerden cıkardın bunu buyrun fotolarda destekliyim.
üstteki fotoğrafta kürtçe küfür ediyor ben tercüme edip gönderdim. ceza almadı.
üstteki fotoda ise 3 aylık plus + kasa erişimi satlık akçe alınır dıye gonderdim ceza almadı ki biliyoruz akçe veya epin alım satımında sınırsız ban attıgını yönetimin cezai işlem uygulanmadı adama.
bu kadar küfürden sonra Gm heldiers melih bey arkadasımız biraz susturulacak dedi. buysa Yönetimin adaletli cezai işlemi helal olsun. Adam agzını acınca ne allah dinliyor ne din ne iman baba parasıyla oyundanservet yapan bu eleman ne zaman banlanıcak. he yok arkadas bu adam sureklı akçe yukleyım kullanıyor ( Akçe ile iksir satıp para kasıyor) bu akçe işi de bizim işimize geliyor gene amenna ama bu adamın ceza almamasının nedenini acıklayın.
Forum dahilinde küfür içerikli resim paylaşımı yasaktır. Bu nedenle forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır. Bu tür rahatsızlık verici durumları paylaşacağınız adresin Destek Takımı (http://www.istanbuloyun.com/support.aspx)olduğunu hatırlatırız. İyi forumlar.
DigitalKumSaati
Oyun içi Şikayet [Adalet] Sistemi.
- dayrulzeferan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Oyun içi Şikayet [Adalet] Sistemi.
Bu fotolara destek ekibine atarsanız gereken cezai işlemler yapılacağından emin olabilirsiniz 
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Bence hemen konu silinecek ve ya fotolar kalkcak.
Küfürlü içerik kaldırılmıştır.
aynen üsteki yazcak
Küfürlü içerik kaldırılmıştır.
aynen üsteki yazcak
ah güzel eski ikv'li günler...
Ve adama bir şey olmayacak 
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı