Artık bıktığım usandığım defalarca dile getirilmesine rağmen bir türlü çözüm getirilmeyen şu lanet sorunu bir kez buradan anlatmak istiyorum. Biz oyuncular olarak bu oyuna hem emek veriyor hem para harcıyoruz peki harcadığımız paranın ve emeğin karşılığını alabiliyormuyuz sizce ? Bakın bugün normal karakterimden aynı hesaptaki yan karakterime item para vs.. aktarmak istedim. Ancak mağlum hırsızlık olayları yüzünden herkese güven olmuyor. Çift oturumu denesen sürekli düşüyor ve insanın gerçekten sinirlerini bozuyor. Bizim karakterlerimiz arasında eşya para vs.. aktarmaya ihtiyacımız olamaz mı ? Buna hakkımız yok mu ? Herkese güvenemeyiz. Pc donanımımız da herkesinki kadar iyi olmayabilir. Hadi yine önceden Sandboxie adlı iyi kötü bir program vardı en azından onunla item falan aktarabiliyorduk ki bunu yapabilmek için bile en az ikinci bir hesaba ihtiyac duyuyorduk. Sonradan gelip o programı da engellediniz. Merak ediyorum koskoca oyun yapıyorlar 4 tane karaktere ortak bir kasa konulması proglamlama açısından bu kadar mı zor ? Veya farklı çözümler getirilmesi de mi zor ? İnsanlara güvenip karakterlerimiz arasında item aktarımı yapıp çaldırsak yönetim oyun içi materyallerinin güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır deyip işin içerisinden çıkı veriyor. Peki bizim emeklerimiz bu kadar mı ucuz ? Bu konu biraz sitemli gelebilir size ancak defalarca forumlarda açıldı ancak halen bir sonuca varılmış değil. Siz gidip ikv oyuncusuna yeni etkinlikler yapalım işe yaramaz klan savaşları falan getiriyorsunuz İkv oyuncusunun asıl ihtiyacı olan yenilikleri görmezden geliyorsunuz. Biz o kadar para harcıyoruz emek veriyoruz yinede bu kadar basit problemleri uzun süredir yaşamaktayız. Artık İlgilenin şu ikv ve sorunları ile. Lafı fazla uzatmadan artık bu gibi küçük bir meseleymiş gibi görünen sorunlara çözümler iletilmesini rica ediyorum.
Burada yönetime bir tepki söz konusu değil. Belki kullandığım üslup biraz sitem dolu oldu ancak bizlerinde sizler gibi sabrı bir yere kadar. Şimdi bazı kendisini forum yetkilisi sanan arkadaşlar gelip iletişim destek forumuna bildirin. Yok önerilerimiz bir havuz içinde toplanıyor vs.. türünden hazır bir mesajı konuya yorum atacaklar onlar da tek sözüm:
Hayat zati kopyala yapıştırmaktır bana göre bunun gelirleride çok buyuktür.
Gelelim senin sorununa.
Senin sorunun çok basit ikvyi 2 tane açmanın tahinen 22 çeidi bulunuyor.
Hepsini burdan yzmıyacam simdi sen çift oturumdan düşüyorum diyon ya sadece onda senin düşmemem için alternatif bir öneyi yapacam.
Diğer yöntemleri ararıp senin bulup emek harcaman lazım dedgin gibi kopyala yapıştırla öğrnmek kolay yoldur.
Bu dosyayı bul not defteri ile aç içini düzenle ve saft okunur yap dosyayı.
Eski haline donmek istersen bu dosyayı sil eski haline gelcektir.
Çift oturumdan kendin aktarımlarını yapıp eski haline gelmesi için ister sil ister bu sekilde oyna düşme olaylarını yüzde 70 oanında düşürmektedir. oyun aşagıya alınmadıgından düşme oranı düşmektedir.
Ortak banka degilde Hesap bankası geleblir. 4 carın ortak bankasının büyüklüğü ilerde yeni eklnecek banka kasaları için sorun olacak.
Bir hesapta bir carın varsa 3 tane 1 level car acarsan otomatikman 4*2 banka kazanırsın. Bu oyuna aykırılık taşıyor.
Ama hesaba ait bir banka olacaksada kasa erişimi gibi ya yeni gelcek bir dvd kutuda yada 49 levelde gelcek yeni bolgelerde kutu ile gelegini tahmin ediyorum. Yada boz ayı tesla gibi hesap bankası geleblir ama 4 çarın ortak bankası gelecegini zanetmiyorum. Elvelden 1 banka varken bu bankayı 2 ye cıkardılar yeniyıl hediyesi oalrak simdi 4 çarın 8 bankası olmus olur adamın bir tek hesabı vardır ama 8 bankası olmus olur başkasının 4 49 level carı olur ama gene 8 bankası olur buda esitsizlik anlamı taşıdıgından dedgim gibi yeni gelcek kutuda kasa erişimin yerini alcak bir uygulama gibi hesap bankası onun da normal banka gibi olacagından 1-2-3 hesap bankaları eklenebileceğini varsayıyorum.
Hesap bankası bankanın yanında hesap bankası olarak gözüküleblir giren oyuncu normal bankasını kullnablir ama hesap bankasına girerekte oraya koydgunu diger carı ile kullnablir bence
En son ARZLODOS tarafından 03 Eki 2011 20:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Böylesine bir uygulamanın gelmeyeceğini farzedelim /color]
o. Oyun içerisinde çevre ve arkadaş edinebilmek ,Sosyalleşmek için bir olanak değilmidir ?
o. Bu yüzden tek başına ikv oyuncusu ilerleyemezken grup bölgeleri çıkarılmadı mı ? Birlikten kuvvet doğar mantığıyla
Gerçek anlamda bu kadar güzel şeyler varken elbetteki öneriler dikkate alınıp uygulanabilir ,fakat güvenilecek birilerini bulmak çokmu zordur ?