O kadar gereksız ve saçma konular olmuyor bir gunde aynı sunucuda ard arda LODOS KLANI olarak 100 küsür gündür anca kesilen bir GAFFAR BEY'in konusu saçma oluyor .
Anlayışına hayran kaldım dostum bu kadar kıskanmana gerek yok !!!
O kadar gereksız ve saçma konular olmuyor bir gunde aynı sunucuda ard arda LODOS KLANI olarak 100 küsür gündür anca kesilen bir GAFFAR BEY'in konusu saçma oluyor .
Anlayışına hayran kaldım dostum bu kadar kıskanmana gerek yok !!!
Kıskanmak ? Güldürme beni tamam 1. kestiler 2. kestiniz ama hep aynı şeyler beni sıkıyor bu şahsi görüşüm eleştirilere açık değilsen buraya konu açmanın manası ne insanlara hava atmak mı?Ayrıca gereksiz gördüğüm konulara gerekli yorumu yapıyorum merak etme.
BENİM SORMAK İSTEDİĞİM Bİ KONU VAR GAFFAR KESİLİRKEN SEMİHA KİMİN ÜSTÜNDE KALIYOR VE GAFFAR KAOS YETENEĞİNİ KULLANDIGIN DA NE YAPMAMIZ GEREKİYOR
Selam kardesim, Semihanın kimin üstünde durdugu önemli deil kaosda zihin toplucak herkes kendine kadim gibi düşün Bazı arkadaslar gerek oyundan olsun gerek forumdan olsun igneleyici laflar kullanıyorlar. Biz bazı arkadaslar gibi aylarca gaffar denemedik dün basladık 2 canda kactı, kısmet bu güneymiş 2 defa kestik üst üst e her kesimde daha tecrübelenip daha az iksirle kesiyoruz Taktikleri paylasmıcaz cok basit düşünün az bulursunuz