Arkadaşlar Akşam Üstü Telefonuma Telif İhlali Nedeniyle 5 Gün Susturma Cezası Aldınız Diye Mesaj Geldi.Hemen Ceza İtiraz Ettim.5 Dakika Sonra Tekrar Mesaj Geldi Dedim Herhalde Kaldırdılar.Bir Baktım ki 999 Gün Yasaklama Aldınız.Evet Bu İkv Tarihinde İlk Ceza İtirazdan Sonra Ceza Yiyen Adam.Neyse Ben Bu Oyuna Para Yatıran!(Daha İyi Oynamak İçin Para Harcamak Gerekiyor)Kişi Olduğum İçin Hakkımı Arıyorum.Benim Hali Hazırda 1 Ay Plusum Daha Var.Ve Tüketici Haklarına Dayanarak Buda Benim Hakkım.Bu Sebepten Dolayı Bilişim Suçları Mahkemesine Mail Attım Bana Aynen Şunu Yazdılar:
Sayın ihbarcı/ şikayetçi ;
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapmış olduğunuz ihbar ve şikayetler
ile ilgili olarak göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.
Müdürlüğümüz birimlerine yapmış olduğunuz 16.09.2011 tarihli e-mail ihbarı
ile ilgili olarak; Bahse konu olay takibi şikayete bağlı bir suç olduğundan
en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına konuyu anlatır bir şikayet dilekçesi ile
birlikte başvurmanız gerekmektedir. Bilgilerinize sunulur.
İstanbul Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü
Bu Mesajdan Sonrası Sobee Studios'u İlgilendirir.Ya Cezamı Kaldırırlar Yada Gereği Görülür.Şimdi Ben Ne Yapayım.Tatlı Dille Karakterimin Açılmasını mı Rica Edeyim Yoksa Mahkeme'ye Mi Gideyim ? :?: :!:
Şimdi Ne Yapayım Ben Bunları
Şimdi Ne Yapayım Ben Bunları
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Re: Şimdi Ne Yapayım Ben Bunları
Bu ilk bir olay değildir . Ceza itiraz yaparak daha ağır cezalar alan birçok kişi mevcuttur.
Gerçekten işlem uygulanması gerekecek bir eylem yapmış olabileceğinizden dolayı blok uygulanmıştır. Yoksa neden suçsuz yere bir ikv sever kaybedilsin ki :?:
Cezai işlem uygulanıcak bir hareket sergilemediğinizi düşünüyorsanız özgürsünüz .
Gerçekten işlem uygulanması gerekecek bir eylem yapmış olabileceğinizden dolayı blok uygulanmıştır. Yoksa neden suçsuz yere bir ikv sever kaybedilsin ki :?:
Cezai işlem uygulanıcak bir hareket sergilemediğinizi düşünüyorsanız özgürsünüz .
Cezai İşlem Uygulanacak Suç İşledim. Ve O Suçun Cezası 5 gün Susturma.İlk Kez Almıyorum.Denedim.Telif İhlali Denen Cezanın Süresi 5-7 Gün Susturma Cezası Ama Ceza İtirazdan Sonra Ekstra Bir Ceza Gelmesi Çok Sinirimi Bozan Birşey.Bilişim Mahkemesine'de Aynı Mevzuyu Anlattım.Onlarda Bana Siz Haklısınız Dediler.Teşekkürler İlginiz İçinTAKVA yazdı:Bu ilk bir olay değildir . Ceza itiraz yaparak daha ağır cezalar alan birçok kişi mevcuttur.
Göster
Sunucu:Sancak

TAKVA
Bilmiyorum biliyormusunuz , yediğiniz ,blok ve uyarı yani sus cezalarından sonra bu gibi olayları sıkça yaparsanız eğer cezalarınızın katlanacağı uyarılmaktaydı . Öyle çok ceza yediğiniz alacağınız cezaları ezberlemenizden farkediliyor.
Bilişim mahkemesine gitmeden önce desteğe sıkıntınızı anlatmanızı bir üye olarak önerirdim .
Bilişim mahkemesine gitmeden önce desteğe sıkıntınızı anlatmanızı bir üye olarak önerirdim .
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Baktın olmuyor mahkemeye git. bencede sen haklısın :?
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
telif ihlali yaptığın için mahkemede donuna kadar alırlar haberin var mı? ama dua et burası Türkiye. yerse ABD de yap böle bir şeyi.
Merhaba,
Daha önceki konunuza gerekli cevap verilmiştir. " viewtopic.php?f=46&t=78843 " Lütfen benzeri konular açmamaya dikkat ediniz.
İyi Forumlar,
Daha önceki konunuza gerekli cevap verilmiştir. " viewtopic.php?f=46&t=78843 " Lütfen benzeri konular açmamaya dikkat ediniz.
İyi Forumlar,