Abi Diyenler Ne Oldu da Böle Değişti ?

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Meclis-i Ayan

Abi Diyenler Ne Oldu da Böle Değişti ?

Mesaj gönderen Damir »

Resim

Bu resim her şeyi anlatıyor . Bir zamanlar abi diyenler , ne oldu da böle değişti ?

Ben 1,5 senedir bu sunucudayım , o böle bir şeyi hakketmiyordu .

Herkes nerden geldiğini bilmeli !
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Abi Diyenler Ne Oldu da Böle Değişti ?

Mesaj gönderen green16 »

Biraz oyunda yoktum fakat nelerın kımlerın değiştiğinin alıyorum haberlerini. Demekki herkese hak ettiği değer verilmemiş ama suç onlarda değil bizde. 2 arkadaş bulunca aldığı yardımları unutup sırtını dönene söylenecek söz yok zaten neyse herkes haddini bilecek bu bir oyun dahi olsa saygı korunmalı Kamil abi bu oyunun ve sunucunun eskılerınden, saygı gösterılen çok sevdiğimiz bir abimiz. Çok muhabbetımız çok yardımları oldu hemen hemen sunucudakı coğu ınsana. Bunu kimse inkar edemez. Olurda ederlerse zaten ağızlarının paylarını alırlar hadi vesselam
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Damir »

green16 yazdı:Biraz oyunda yoktum fakat nelerın kımlerın değiştiğinin alıyorum haberlerini. Demekki herkese hak ettiği değer verilmemiş ama suç onlarda değil bizde. 2 arkadaş bulunca aldığı yardımları unutup sırtını dönene söylenecek söz yok zaten neyse herkes haddini bilecek bu bir oyun dahi olsa saygı korunmalı Kamil abi bu oyunun ve sunucunun eskılerınden, saygı gösterılen çok sevdiğimiz bir abimiz. Çok muhabbetımız çok yardımları oldu hemen hemen sunucudakı coğu ınsana. Bunu kimse inkar edemez. Olurda ederlerse zaten ağızlarının paylarını alırlar hadi vesselam

Ağzına sağlık kardeşim !
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
turkoxKANPARA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen turkoxKANPARA »

green16 yazdı:Biraz oyunda yoktum fakat nelerın kımlerın değiştiğinin alıyorum haberlerini. Demekki herkese hak ettiği değer verilmemiş ama suç onlarda değil bizde. 2 arkadaş bulunca aldığı yardımları unutup sırtını dönene söylenecek söz yok zaten neyse herkes haddini bilecek bu bir oyun dahi olsa saygı korunmalı Kamil abi bu oyunun ve sunucunun eskılerınden, saygı gösterılen çok sevdiğimiz bir abimiz. Çok muhabbetımız çok yardımları oldu hemen hemen sunucudakı coğu ınsana. Bunu kimse inkar edemez. Olurda ederlerse zaten ağızlarının paylarını alırlar hadi vesselam

Kardeşim benim. . Ağzından bal damlıyor. Söyliyecek bir şey bulamıyor insan . Zamanında el öpenler böyle olacaksa, ben böyle oyunnda burdaki 2 li oynaya insanlarında arkadan laf taşynalrında
. .. .
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Damir »

turkoxKANPARA yazdı:

Kardeşim benim. . Ağzından bal damlıyor. Söyliyecek bir şey bulamıyor insan . Zamanında el öpenler böyle olacaksa, ben böyle oyunnda burdaki 2 li oynaya insanlarında arkadan laf taşynalrında
. .. .

Savunmaları da "çarda başkası vardı" olur
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

söylemek istediğim çok şey var ancak yazıya dökmüyorum.
Kochisarlı grubu geçmişteki düşünce ve eylemleriyle aslında ileride böyle bir olay yaşanacağının sinyallerini verse de
olaya maruz kalan kişinin sunucunun saygı duyduğu isimlerden biri olması olayın şeklini değiştiriyor.
Kochisarlı grubunun bir açıklama yapması gerekli
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
darkroguekral
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen darkroguekral »

Saygısızlığın Bu Kadarı.Sunucunun En Sevilen Sayılan Kamil Abimize Saygısızlık Eden Koçların Bu Durumda Özür Dilemesi Gerekir.Sunucuda Hiç Sevilmiyosunuz.Akıllı Durun !!
Royalxleader
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Royalxleader »

Sa beyler kq herkeze epe satılır fiyatı ucmadan 500 m cok acl para lazım ...
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen DavutVideo »

Kurtpençe karakteri delifişeklere yardım ettiği sürece bu laflar ona az bile gelir koçhisarlılar yerine ben cevap vereyim çünkü o benide delifişekler arasındaki kavgamızda kesmiş bulunuyor.
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
darkroguekral
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen darkroguekral »

Bak Kardeş.Bende Sunucunun Eskilerindenim.Daha Siz Yokken Biz Oynuyorduk Bu Sunucuda.Kamil Abiyi Çok İyi Tanırım.Ona Yapılan Yanlış Bize de yapılmış sayılır.Zaten belli değil hangi koç olduğunuz kestiğimizde ağlayıp anca küfür eden saygısız karaktersiz insanlarsınız.Bana seni yeraltında kestim fotoları var diyen kişilersiniz.Bize Kadimi Kesin diye yalvaran kişilersiniz.Oyunu bilmeden oynuyorsunuz.Biz Delifişekler Sunucuda Saygı,Sevgi,Barış Ortamı İçin Burdayız.Ama bunu bozmak istiyorsunuz işte her önünüze gelen lodos çarına dalıyorsunuz.Ama tek yada 2 kişi olduğunuzda süt dökmüş kedi oluyorsunuz.Sırf Kp Uğruna Şerefinizi Satacak İnsanlarsınız.Sizi kesmeyelim diye kendi çarlarınızı lodos yaptınız yeni çarlar açtınız birde o var . Buda sizin karaktersizliğiniz.Dediğim gibi özür dilemeniz gerekmektedir bütün bu yaptıklarınız için !!!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön