Biraz oyunda yoktum fakat nelerın kımlerın değiştiğinin alıyorum haberlerini. Demekki herkese hak ettiği değer verilmemiş ama suç onlarda değil bizde. 2 arkadaş bulunca aldığı yardımları unutup sırtını dönene söylenecek söz yok zaten neyse herkes haddini bilecek bu bir oyun dahi olsa saygı korunmalı Kamil abi bu oyunun ve sunucunun eskılerınden, saygı gösterılen çok sevdiğimiz bir abimiz. Çok muhabbetımız çok yardımları oldu hemen hemen sunucudakı coğu ınsana. Bunu kimse inkar edemez. Olurda ederlerse zaten ağızlarının paylarını alırlar hadi vesselam
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
green16 yazdı:Biraz oyunda yoktum fakat nelerın kımlerın değiştiğinin alıyorum haberlerini. Demekki herkese hak ettiği değer verilmemiş ama suç onlarda değil bizde. 2 arkadaş bulunca aldığı yardımları unutup sırtını dönene söylenecek söz yok zaten neyse herkes haddini bilecek bu bir oyun dahi olsa saygı korunmalı Kamil abi bu oyunun ve sunucunun eskılerınden, saygı gösterılen çok sevdiğimiz bir abimiz. Çok muhabbetımız çok yardımları oldu hemen hemen sunucudakı coğu ınsana. Bunu kimse inkar edemez. Olurda ederlerse zaten ağızlarının paylarını alırlar hadi vesselam
green16 yazdı:Biraz oyunda yoktum fakat nelerın kımlerın değiştiğinin alıyorum haberlerini. Demekki herkese hak ettiği değer verilmemiş ama suç onlarda değil bizde. 2 arkadaş bulunca aldığı yardımları unutup sırtını dönene söylenecek söz yok zaten neyse herkes haddini bilecek bu bir oyun dahi olsa saygı korunmalı Kamil abi bu oyunun ve sunucunun eskılerınden, saygı gösterılen çok sevdiğimiz bir abimiz. Çok muhabbetımız çok yardımları oldu hemen hemen sunucudakı coğu ınsana. Bunu kimse inkar edemez. Olurda ederlerse zaten ağızlarının paylarını alırlar hadi vesselam
Kardeşim benim. . Ağzından bal damlıyor. Söyliyecek bir şey bulamıyor insan . Zamanında el öpenler böyle olacaksa, ben böyle oyunnda burdaki 2 li oynaya insanlarında arkadan laf taşynalrında. .. .
Kardeşim benim. . Ağzından bal damlıyor. Söyliyecek bir şey bulamıyor insan . Zamanında el öpenler böyle olacaksa, ben böyle oyunnda burdaki 2 li oynaya insanlarında arkadan laf taşynalrında. .. .
söylemek istediğim çok şey var ancak yazıya dökmüyorum.
Kochisarlı grubu geçmişteki düşünce ve eylemleriyle aslında ileride böyle bir olay yaşanacağının sinyallerini verse de
olaya maruz kalan kişinin sunucunun saygı duyduğu isimlerden biri olması olayın şeklini değiştiriyor.
Kochisarlı grubunun bir açıklama yapması gerekli
Saygısızlığın Bu Kadarı.Sunucunun En Sevilen Sayılan Kamil Abimize Saygısızlık Eden Koçların Bu Durumda Özür Dilemesi Gerekir.Sunucuda Hiç Sevilmiyosunuz.Akıllı Durun !!
Kurtpençe karakteri delifişeklere yardım ettiği sürece bu laflar ona az bile gelir koçhisarlılar yerine ben cevap vereyim çünkü o benide delifişekler arasındaki kavgamızda kesmiş bulunuyor.
Bak Kardeş.Bende Sunucunun Eskilerindenim.Daha Siz Yokken Biz Oynuyorduk Bu Sunucuda.Kamil Abiyi Çok İyi Tanırım.Ona Yapılan Yanlış Bize de yapılmış sayılır.Zaten belli değil hangi koç olduğunuz kestiğimizde ağlayıp anca küfür eden saygısız karaktersiz insanlarsınız.Bana seni yeraltında kestim fotoları var diyen kişilersiniz.Bize Kadimi Kesin diye yalvaran kişilersiniz.Oyunu bilmeden oynuyorsunuz.Biz Delifişekler Sunucuda Saygı,Sevgi,Barış Ortamı İçin Burdayız.Ama bunu bozmak istiyorsunuz işte her önünüze gelen lodos çarına dalıyorsunuz.Ama tek yada 2 kişi olduğunuzda süt dökmüş kedi oluyorsunuz.Sırf Kp Uğruna Şerefinizi Satacak İnsanlarsınız.Sizi kesmeyelim diye kendi çarlarınızı lodos yaptınız yeni çarlar açtınız birde o var . Buda sizin karaktersizliğiniz.Dediğim gibi özür dilemeniz gerekmektedir bütün bu yaptıklarınız için !!!