Rehber Ceketi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Rehber Ceketi ?

Mesaj gönderen ThEmperor »

1 lwl ceket napcan xd
2 tane el war o kadar
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

maraq pişiyi öldürər :)
Resim
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

onu alman için ya yönetici akrabası olman lazım veya forumda yöneticilere yağ çekmen oyunculara karşı gelip desteği savunman lazım yoksa olamazsın ve ceketi alamassın.
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xeyr oyun içindən seçirlər
Resim
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Rehber takımı ikv oyun evreninde yeni başlamış oyunculara belli bir seviyeye kadar yardım etmeyi kapsayan ekibin adıdır. Bu ekibe başvuru yöntemi ile alım olur ekibe katılan oyuncular yapmış oldukları görevleri her gün raporlamak ile sorumludur, Düşük performanslı, veya Rehber ekibine yakışmayacak tarzda harekette bulunanlar ekipten anında uzaklaştırılır. Rehber ekibine hak kazanan kullanıcılar isimlerinin başına [REHBER] Tagı alırlar ve Rehber ceketleri karakterlerine bağlanır.

ROckStarGAMES yazdı:onu alman için ya yönetici akrabası olman lazım veya forumda yöneticilere yağ çekmen oyunculara karşı gelip desteği savunman lazım yoksa olamazsın ve ceketi alamassın.

Biz sizin söylediğiniz tarzda alım yapmıyoruz lüten atıfta bulunurken biraz dikkat !!

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Rehber takımı ikv oyun evreninde yeni başlamış oyunculara belli bir seviyeye kadar yardım etmeyi kapsayan ekibin adıdır. Bu ekibe başvuru yöntemi ile alım olur ekibe katılan oyuncular yapmış oldukları görevleri her gün raporlamak ile sorumludur, Düşük performanslı, veya Rehber ekibine yakışmayacak tarzda harekette bulunanlar ekipten anında uzaklaştırılır. Rehber ekibine hak kazanan kullanıcılar isimlerinin başına [REHBER] Tagı alırlar ve Rehber ceketleri karakterlerine bağlanır.

ROckStarGAMES yazdı:onu alman için ya yönetici akrabası olman lazım veya forumda yöneticilere yağ çekmen oyunculara karşı gelip desteği savunman lazım yoksa olamazsın ve ceketi alamassın.

Biz sizin söylediğiniz tarzda alım yapmıyoruz lüten atıfta bulunurken biraz dikkat !!

İyi Forumlar.
O yüzden Mi Eskiden ABlası Orada çalışan adamı kimse kesemiodu?
Allah İçin yapmayın...Bunları 100 kere kanıtladım foto attım nerde cezalarr?
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

Splash yazdı:
HellRiDerS yazdı:Merhaba;

İyi Forumlar.
O yüzden Mi Eskiden ABlası Orada çalışan adamı kimse kesemiodu?
Allah İçin yapmayın...Bunları 100 kere kanıtladım foto attım nerde cezalarr?

1. si Yağ çekmekle alınmıyor bir form icabı olarak alınıyor Rehberler :) Şayet benim arkadaşım ne gm ye yağ çekti ne de gm nin akrabası :)

Şu an kuklacı da rehber ve görevini en iyi şekilde yapıyor == bRocKn

2. si de forumda çok fazla isyan konusu açılıyor oyunu çekemeyen bıraksın emin olun o giden kişilerin yerine daha kaliteli kişiler gelecektir.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

benim sözüm her rehbere değil benim bir arkadşaımda rehber oldu fakat desteğin içinde dönen işleri görünce rehberliği bıraktı Helldires sen Titx loncasının neyi oluyorsunda her konuyu kapatıyorsun o konuyu bir türlü kapatamıyorsun o konuda en az 20 kere ban verdin TARTIŞMAYA DÖNÜŞÜLEN KONULAR KAPATILACAKTIR KURALINA GİRMİYORMU YOKSA :) :) Titx lerin attığı küfürlü mesajları silip ban almamalarını sağlıyorsun :)

Sago yarın mailine bak rehbersin :) :)
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bəli o mövzu içində çox şeylər dönür. bir an əvvəl əl atılması gərək.
Resim
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

RapLesh yazdı:arkadaşlar oyunda rehberlere rehber ceketi veriliyormuş bunun görüntüsü nasıl merak edıyorum fotoğrafı olan bırısı koyabılırmı acaba herkes görsün
Resim

Görünüşü bu şekil.Forma gibi olmuş çok berbat yapmışlar.Arkasındada REHBER yazıyo :D
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön