1 lwl ceket napcan xd
2 tane el war o kadar
Rehber Ceketi ?
Re: Rehber Ceketi ?

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
onu alman için ya yönetici akrabası olman lazım veya forumda yöneticilere yağ çekmen oyunculara karşı gelip desteği savunman lazım yoksa olamazsın ve ceketi alamassın.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
Rehber takımı ikv oyun evreninde yeni başlamış oyunculara belli bir seviyeye kadar yardım etmeyi kapsayan ekibin adıdır. Bu ekibe başvuru yöntemi ile alım olur ekibe katılan oyuncular yapmış oldukları görevleri her gün raporlamak ile sorumludur, Düşük performanslı, veya Rehber ekibine yakışmayacak tarzda harekette bulunanlar ekipten anında uzaklaştırılır. Rehber ekibine hak kazanan kullanıcılar isimlerinin başına [REHBER] Tagı alırlar ve Rehber ceketleri karakterlerine bağlanır.
Biz sizin söylediğiniz tarzda alım yapmıyoruz lüten atıfta bulunurken biraz dikkat !!
İyi Forumlar.
Rehber takımı ikv oyun evreninde yeni başlamış oyunculara belli bir seviyeye kadar yardım etmeyi kapsayan ekibin adıdır. Bu ekibe başvuru yöntemi ile alım olur ekibe katılan oyuncular yapmış oldukları görevleri her gün raporlamak ile sorumludur, Düşük performanslı, veya Rehber ekibine yakışmayacak tarzda harekette bulunanlar ekipten anında uzaklaştırılır. Rehber ekibine hak kazanan kullanıcılar isimlerinin başına [REHBER] Tagı alırlar ve Rehber ceketleri karakterlerine bağlanır.
ROckStarGAMES yazdı:onu alman için ya yönetici akrabası olman lazım veya forumda yöneticilere yağ çekmen oyunculara karşı gelip desteği savunman lazım yoksa olamazsın ve ceketi alamassın.
Biz sizin söylediğiniz tarzda alım yapmıyoruz lüten atıfta bulunurken biraz dikkat !!
İyi Forumlar.
Koray YAR
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
O yüzden Mi Eskiden ABlası Orada çalışan adamı kimse kesemiodu?HellRiDerS yazdı:Merhaba;
ROckStarGAMES yazdı:onu alman için ya yönetici akrabası olman lazım veya forumda yöneticilere yağ çekmen oyunculara karşı gelip desteği savunman lazım yoksa olamazsın ve ceketi alamassın.
İyi Forumlar.
Allah İçin yapmayın...Bunları 100 kere kanıtladım foto attım nerde cezalarr?
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Splash yazdı:O yüzden Mi Eskiden ABlası Orada çalışan adamı kimse kesemiodu?HellRiDerS yazdı:Merhaba;
İyi Forumlar.
Allah İçin yapmayın...Bunları 100 kere kanıtladım foto attım nerde cezalarr?
1. si Yağ çekmekle alınmıyor bir form icabı olarak alınıyor Rehberler
Şu an kuklacı da rehber ve görevini en iyi şekilde yapıyor == bRocKn
2. si de forumda çok fazla isyan konusu açılıyor oyunu çekemeyen bıraksın emin olun o giden kişilerin yerine daha kaliteli kişiler gelecektir.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
benim sözüm her rehbere değil benim bir arkadşaımda rehber oldu fakat desteğin içinde dönen işleri görünce rehberliği bıraktı Helldires sen Titx loncasının neyi oluyorsunda her konuyu kapatıyorsun o konuyu bir türlü kapatamıyorsun o konuda en az 20 kere ban verdin TARTIŞMAYA DÖNÜŞÜLEN KONULAR KAPATILACAKTIR KURALINA GİRMİYORMU YOKSA
Titx lerin attığı küfürlü mesajları silip ban almamalarını sağlıyorsun 
Sago yarın mailine bak rehbersin

Sago yarın mailine bak rehbersin
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jön Türkler
RapLesh yazdı:arkadaşlar oyunda rehberlere rehber ceketi veriliyormuş bunun görüntüsü nasıl merak edıyorum fotoğrafı olan bırısı koyabılırmı acaba herkes görsün

Görünüşü bu şekil.Forma gibi olmuş çok berbat yapmışlar.Arkasındada REHBER yazıyo
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif