HEPIMIZDEN ÖZÜR DILIYORUM AFFEDIN!
-
- Acemi Savaşçı
HEPIMIZDEN ÖZÜR DILIYORUM AFFEDIN!
hepimizden çok özür diliyorum abilerim ablalarım. Okullar kapandığında büyük boşluk yaşadım karnem kötü olduğu için babam da dovunce burda vakit geçirmek istedim biraz abartmışım sabah annem yakaladı çok kızdı herşeyi itiraf ettiriyor bana herkesten özür diliyorum bunları yapmamdaki sebep bi baltaya sap bile olamayan bi velet olmam size imreniyorum keşke ben de kink olsaydım o kadar ezigim ki ismimi söylemeye utanıyorum neyse annem geldi daha fazla yazamıcam hakkınızi helal edin
ArzinGazabi
ARZ KLANI NEFESİMİ KASIKLARINIZDA HİSSEDECEKSİNİZ
ARZ KLANI NEFESİMİ KASIKLARINIZDA HİSSEDECEKSİNİZ
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HEPIMIZDEN ÖZÜR DILIYORUM AFFEDIN!
Sorun değil canım biraz kulaklarını uzatacam sadece 
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Wonka çakma üyelik kurarak milleti karalamaya çalışıyor dikkat et wonka sanada çakarlarwonka yazdı::mrgreen:

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
:lol: :lol: :lol:sebepsiz99 yazdı:Wonka çakma üyelik kurarak milleti karalamaya çalışıyor dikkat et wonka sanada çakarlarwonka yazdı::mrgreen:
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
sebepsiz99 yazdı:Wonka çakma üyelik kurarak milleti karalamaya çalışıyor dikkat et wonka sanada çakarlarwonka yazdı::mrgreen:
Gençler size ne oldu adam Arzınlalesine laf söylüyor. Siz neden parlıyorsunuz acaba?sessizol yazdı::lol: :lol: :lol:sebepsiz99 yazdı:Wonka çakma üyelik kurarak milleti karalamaya çalışıyor dikkat et wonka sanada çakarlarwonka yazdı::mrgreen:
ne la bu gh gh gölge haramisi harami nedir hırsız hırsızların kitlesi vay bea :lol: :lol:bYqdR yazdı:sebepsiz99 yazdı:Wonka çakma üyelik kurarak milleti karalamaya çalışıyor dikkat et wonka sanada çakarlarwonka yazdı::mrgreen:Gençler size ne oldu adam Arzınlalesine laf söylüyor. Siz neden parlıyorsunuz acaba?sessizol yazdı::lol: :lol: :lol:sebepsiz99 yazdı:Wonka çakma üyelik kurarak milleti karalamaya çalışıyor dikkat et wonka sanada çakarlarwonka yazdı::mrgreen:Yoksa o gizli GH hayranları sizlermisiniz ?
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
Bizim varlığımız bile sizi bitirmeye yetiyor işte bunu seviyorumsessizol yazdı:ne la bu gh gh gölge haramisi harami nedir hırsız hırsızların kitlesi vay bea :lol: :lol:bYqdR yazdı:sebepsiz99 yazdı:Wonka çakma üyelik kurarak milleti karalamaya çalışıyor dikkat et wonka sanada çakarlarwonka yazdı::mrgreen:Gençler size ne oldu adam Arzınlalesine laf söylüyor. Siz neden parlıyorsunuz acaba?sessizol yazdı::lol: :lol: :lol:sebepsiz99 yazdı:Wonka çakma üyelik kurarak milleti karalamaya çalışıyor dikkat et wonka sanada çakarlarwonka yazdı::mrgreen:Yoksa o gizli GH hayranları sizlermisiniz ?
Hadi şimdi 5 lwl çar kas oyuna gir ve önüne gelene küfret.
- ArzinGazabii
- Salgın Koruyucusu
Muhauha
bu profun işi. olum bari yazı rengimi ve avatarımıda yapaydın tam olaydı onudamı ben öğrteyim
Daha kime çamur attığını bile bilmiyor :lol:
Noldu lan attığım resim zorunamı gitti
Daha kime çamur attığını bile bilmiyor :lol:
Noldu lan attığım resim zorunamı gitti
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
Teşkilat Sunucusu, Arz Klanı ayağınızı denk alın. Yaptığınız her kötü işte karşınızda beni bulacaksınız. Herfırsatta yaptığınız gizlikapaklı işleri klandan herkese duyuracam.
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Teşkilat Sunucusu, Arz Klanı ayağınızı denk alın. Yaptığınız her kötü işte karşınızda beni bulacaksınız. Herfırsatta yaptığınız gizlikapaklı işleri klandan herkese duyuracam.
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Sana kim kemik attı sendemi #@!? pardon mka oldun :mrgreen:sebepsiz99 yazdı:Wonka çakma üyelik kurarak milleti karalamaya çalışıyor dikkat et wonka sanada çakarlarwonka yazdı::mrgreen:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG