çift itemler hangi itemlerle olmalidir?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

çift itemler hangi itemlerle olmalidir?

Mesaj gönderen recepivedikx »

merhaba beyler ve hanimlar kasmak için zaten max hasar+ saldiri yapilmasi lazim benim görüşüme göre vs için ise sizce hangi normal hasar itemi (ateş buz elektirik asit zehir) olmalidir ve bunu yaninda saldirimi ? kritik mi? zirh mi? yoksa dirençler mi yapilmalidir? bence saldirida şifaci ve büyücüyü kesmeyi kolaylaştirir ve hizli keser kritik te ise birden kritik vurup rakibi kaçmadan veya ondan fazla vurup kesmemiz daha kolay olur zirh ta ise onla ayni vursak bile ondan daha dayanikli oluruz diye düşünüyorum benim üstüm hasar ateş saldiri tek item ateş ve direnç asit var sizce bu itemler nasil dizilmesi lazim kasmak veya bir yaratiği kolay kesmek için hangi item kullanilmalidir sizden sorumun cevapini bekliyorum :?: :?: :?:

Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: çift itemler hangi itemlerle olmalidir?

biriniz cevap versin YA HİÇ BİŞEY Bİ BİLMİYONUZ

Kullanıcı avatarı
anatomy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen anatomy »

Merhaba.

Üstündeki hasarlar ateş,asit,zehir vb. farketmes. karşı oyuncunun direncine göre iyi yada kötü diyebilirsin hepsi aynıdır. en garantisi karışık dizmektir. 2. Efsun olarak saldırı ağırlıklı dizmeni öneririm. full saldırı 2 savunma olursan karşındaki seni çok zor yıkar.
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

sağol kardeşim bence kritikte önemli şifaciya bi anda kritik çekersin hemen ölür veya şavaş büyüde etkili olur

Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HERACLEON »

Kesinlikle Ardenneler Yani Saldırı İtemler Olmalıdır. ;)
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Ws 49 levellerden sonra öldü arkadaşlar Şimdi kullanılacak en iyi item yücelen. Benim üstüm yücelen ardenler plevne karışık. Şifa ve büyüleri çok rahat kesiyorum. Savascılarada gelince Sağlam bir yücelenciyi Çoğu element kesemez.

Denenip onaylanmıştır
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

element hasar eşya + buz ateş elektrik asit veya zehir direnci dizin pahalı oluyor ama işinize de yarıyor.

örn : mesmer modeli vahşi emsali osmiridyum kafa koparan
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

recepivedikx yazdı:merhaba beyler ve hanimlar kasmak için zaten max hasar+ saldiri yapilmasi lazim benim görüşüme göre vs için ise sizce hangi normal hasar itemi (ateş buz elektirik asit zehir) olmalidir ve bunu yaninda saldirimi ? kritik mi? zirh mi? yoksa dirençler mi yapilmalidir? bence saldirida şifaci ve büyücüyü kesmeyi kolaylaştirir ve hizli keser kritik te ise birden kritik vurup rakibi kaçmadan veya ondan fazla vurup kesmemiz daha kolay olur zirh ta ise onla ayni vursak bile ondan daha dayanikli oluruz diye düşünüyorum benim üstüm hasar ateş saldiri tek item ateş ve direnç asit var sizce bu itemler nasil dizilmesi lazim kasmak veya bir yaratiği kolay kesmek için hangi item kullanilmalidir sizden sorumun cevapini bekliyorum :?: :?: :?:
Yaratık kesimlerinde bana kalırsa Max hasar+saldırıdan çok kritiğe önem verilmelidir diye düşünüyorum.Üstün ful yücelen halit girmenç olursa kritik atma oranın baya bi yüksek ve attığın kritiklerle ile yaratığı rahatlıkla kolay ve seri bir şekilde kesebilirsin.Zaten Kadim Hidra Görevini yapanlar bilirler,görevi yaptıktan sonra Rüstem'in verdiği hediye yücelen halit girmenç ayakkabı* bunu bence dikkate al :D ;)
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

sağol kardeş peki sence vs için nasil olmalidir

Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

complex yazdı:
:arrow:
Hasar(Tahta) Direnç(Elektrik) Kolye + Yüzük
Hasar(Tahta) Direnç(Ateş) Silah + Zırh
Hasar(Tahta) Direnç(Zehir) Ceket + Pantolon
Hasar(Tahta) Direnç(Asit) Eldiven + Ayakkabı
:arrow:
Gördüğün gibi buz direnci eksik kaldı. Onu da direnç puanlarıyla eşitliyeceksin.
Not:Hasar(Tahta)'ya direnç gerekmez. :D
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________

“Savaşçı” sayfasına dön