ArkadaşLar ashabı kehf Coqumuz merak edıorduk.. bende oyle cok merak edıordum kullandım kudret doLumu yaparken ayaktayken karekter yüzde 2 doLum yapıor.. medı 15 yapınca yüzde 3 e cıkıor ws lerde asa oLdu ıcın cok etkıLı deyıL sılah tıpı asa yerıne... hafıf veya ağır oLsa sızcede daha ıyı OLmazmıydı ????
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
EnSoNxLeonar yazdı:BöyLe duzeltme oLmassa emın oLun arkadaşlar bu sılah fazla bır ıs gormucek ws lerde..
Bence sifacının Temel görevi Ws degil Arkadaslarına yardım etmektir.Klanlan savaslarında örnegin sen gidip savasmıcaksın arkadaslarını ayakta tutmak icin mücadele vericeksin.Ve bu amac icin Ashabı Keyf gercekten cok güzel.İllaki ws aticam diyosan tabiki baska asalarda var baska itemlerde var ws icin düzersin ama aynı zevki alicagini düşünmüyorum...
EnSoNxLeonar yazdı:BöyLe duzeltme oLmassa emın oLun arkadaşlar bu sılah fazla bır ıs gormucek ws lerde..
Bence sifacının Temel görevi Ws degil Arkadaslarına yardım etmektir.Klanlan savaslarında örnegin sen gidip savasmıcaksın arkadaslarını ayakta tutmak icin mücadele vericeksin.Ve bu amac icin Ashabı Keyf gercekten cok güzel.İllaki ws aticam diyosan tabiki baska asalarda var baska itemlerde var ws icin düzersin ama aynı zevki alicagini düşünmüyorum...
Katılıyorum, ama bende ashab olsa onla ws atmam. Belki
ashab-ı kehf zaten max hasarı zehir ile değiştirilmesinin asıl nedeni ws içindir max hasarla savaşcı kesilirmi hiç bn görmedim şahsen ne zaman ws atsam elementle max hasardan daha ii yenmişimdir savaşcıları bazı durumlar istisna
ama şifacıların asıl görevi klanını korumak deildir böyle düşünürsen yanılırsın şifacı istediği şekilde takılabilir
kardeş benım suandakı ana karekterımDe 4 sıfacı war en sevdım karekter bu.... asıt wardır bırınde bırınde zehır bırınde ıyıleştırme ashabı olanda mecburen ws cı oLucak yanı
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
evet asa olması benimde canımı sıkan bir durum . Benim fikrim inat kıranda olduğu gibi HAFİF silah olması niyetinde . Ağır silahların da çok sekme huyu sinirime gidiyor. ama yapımcılarımız onu uygun bulmuş napalım