sinan ve dogan 2 lisi içeriye girin size kanıtların alasını.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

sinan ve dogan 2 lisi içeriye girin size kanıtların alasını.

Mesaj gönderen Bladem063 »

labirentte maden çekiyorm adamın biri pm attı kitabeyi bilmiyorm yardım edermisin.
işim var dedim adamı bir rehbere yönlendirdim. rehberde buna cevap vermemş adam bana pm attı bende dedimki rehberin yardım etme zorunlulugu var. yardım etmek zorunda diye.

evet rehberin bilmiyenlere yardım etmek zorunlulugu var özelliklede 15 lwl civarına. eltoro ve çakır ordan klana atladı rehberin görev yapmak zorunlulugu yoktur fln filan üstelik bana skypeden resim atıyor :D attıgı resme kendiniz bakın bakalım öyle bişiy yazmışmıyım =).

Resim

sonra dogan bey efendi konuyu saptırmaya başladı dün başlayanlar bu gün gelmiş artisleniyor fln =) bu sunucu acıldıgı tarihten itibaren ben bu sunucudayım. ve 2007 den belli oynuyorum dedim :) 2007 de tılsım açıldı demedim =) adam gitmiş bana 2008 de tılsımın acıldıgının vikpedini bulmuş googleden atmış. haa sinan efendi 2007 den belli oynadıgımın fotosunuda atıyım kuklacı lwl 39 ex 3 ki 38 lwl de karakürk görevini yapıp exsi 1 yapmıştım
Resim

kuklacının eskileri de beni tanır. bladex charında oynamaya başladım ama oyuna nadiren giriyordum yinede üzerimi saglam dizmiştim ve klanım lodos klanıydı ama 2 de 1 klandan cıkardım.

inanmayan varsa bana pm atsın kuklacıya geçip charı agaha da getireyim. ben kanıtımı koydum hadi sende koy bakalım görelim dogan bey efendi.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Elltoro
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Ehl I Keyf

Re: sinan ve dogan 2 lisi içeriye girin size kanıtların alasını.

Mesaj gönderen Elltoro »

Fotografa dıkkat edersen fotograf herşeyı acıklıyor. kanıtmıs benım cektıgım foto yumu kanıt koyuyosunuz .
bışeyle suclucaksanız araştırın bulun koyun adama gülerler ..
Adaletin hakim oldugu yerde silahin yeri yoktur
ResimResimResim
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: sinan ve dogan 2 lisi içeriye girin size kanıtların alasını.

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Rehber arkadaşlarımız 1-15 seviye arası oyuna yeni başlayan ve adapte olmaya çalışan oyuncularımıza yardım etmek zorundadır.
Bu maddenin dışında isteğe göre yardım edebilir veya soruları cevaplayabilir.
Kişi hakkında şikayetiniz varsa lütfen IKV Destek/İletişim'e mail yoluyla ulaşın.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön