Selam Arkadaşlar.Benim gibi oyunun artık çok sıkıcı olduğunu düşünen tek oyunda zaman geçirmenin Grup bölgelerine girme zorunluluğuna katlanan bir çok arkadaşım gibi bende oyundan sıkılmaya başladım.Düşündüm ve etkınlık yapmak ıstedım.Karekterler arası Vs turnuvası.Turnuvaya katılmak İsteyen herkese kapı AÇıktır.Ama bu turnuvayı kavga dusmanlık kızgınlık olarak algılamayın arkadaslar.Tatlı bır rekabet ortamında yapılacak bır etkınlıktır.Oyunu Zevklı hale getırmek ıcın.45 sevıye Ustu tum oyunculara turnuva kapısı Açıktır.
Turnuvaya Katılacak Arkadaşlar Kişi Başı 1m vermeleri gerekmektedir.Para Gerekirse Rehber gözetiminde alınacaktır.Karekterler Arası 1. olanlara 5m Yani Savaşçıların 1. 5m buyuculerın 1. 5m sıfacıların buyucusune 5m verılecektır.Daha sonra Savascı Buyucu Ve sıfacı Karekterlerın Şampıyonları 3er Vslıkden Olusan bır turnuva yapacaktır Ve onun bırıncısınede 15M verılecektır.
TURNUVA ŞEKLİ
6 savaşçı 6 BÜYÜCÜ 6 şifacı Olarak yapılacaktır.Karekter sayıları Katılıma göre değişebilir. TURNUVADA İKSİR İÇMEK YASAKTIR.TURNUVA HAKKINDA KÖTÜ YORUM YAPMAMANIZI RİCA EDYORUM.KİMİSİ DİYEBİLİR SANA MI KALDI TURNUVA YAPMAK ANCAK UNUTMAYALIM AYNI SUNUCU ICINDEYIZ VE OYUNDAN SIKILIYORUZ.
Turnuvanın zamanı ve yerı Turnuvaya katılacak Olan arkadaşlara soylenıcektır.