MPGD'ye önemli duyuru
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
MPGD'ye önemli duyuru
Gençler ben kıbrıstayım internette pek zaman geçiremiyorum ancak akşamları falan. Beyaz Köşk'ün önüne geçtiğimizin kutlamalarına katılmak isterdim ancak olmadı falan filan. Alın size konu. Bu konu da reyting yapar işte. Saksı değilim ben '!

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- mazidenbiri000
- İskele Babası

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

Re: MPGD'ye önemli duyuru
İyiyim Burak gardaş sen nasılsın iyi min :?:

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Gizlenmiş İçerikGöster
kıbrıstakilere püskevit gelecek.. merak etmesinler
İyiyim işte hayat bildiğn gibi uğraşıyoruzCanceazi yazdı:İyiyim Burak gardaş sen nasılsın iyi min :?:

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

GÜLME LAAAN :evil:MORDuMan yazdı:İyiyim işte hayat bildiğn gibi uğraşıyoruzCanceazi yazdı:İyiyim Burak gardaş sen nasılsın iyi min :?:![]()

Sevinçliyim o yüzden gülüyorum merak etmeCanceazi yazdı:GÜLME LAAAN :evil:MORDuMan yazdı:İyiyim işte hayat bildiğn gibi uğraşıyoruzCanceazi yazdı:İyiyim Burak gardaş sen nasılsın iyi min :?:![]()

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
bana üstadı savunan şahıs üstadın en ,nlü, kuralını çiğniooo dikkatli ol ltfn.MORDuMan yazdı:Sevinçliyim o yüzden gülüyorum merak etmeCanceazi yazdı:GÜLME LAAAN :evil:MORDuMan yazdı:İyiyim işte hayat bildiğn gibi uğraşıyoruzCanceazi yazdı:İyiyim Burak gardaş sen nasılsın iyi min :?:![]()
Başkanı üzdüğüm için üstad bir süreliğine men etti beni dernekten bende istifamı verdim imzalarsanız dernekten tam anlamıyla çıkmış olacağım.haydegidelum yazdı:bana üstadı savunan şahıs üstadın en ,nlü, kuralını çiğniooo dikkatli ol ltfn.MORDuMan yazdı:Sevinçliyim o yüzden gülüyorum merak etmeCanceazi yazdı:GÜLME LAAAN :evil:MORDuMan yazdı:İyiyim işte hayat bildiğn gibi uğraşıyoruzCanceazi yazdı:İyiyim Burak gardaş sen nasılsın iyi min :?:![]()