Selam herkese.
Hafta içi bir laptop aldım bugün de internetim bağlandı, İkvye bir gireyim dedim oyunu kurana kadar herşey güzeldi ama sonra keyifler birden kaçtı. Karakter seçme ekranıan gelene kadar herşey normal ama oyuna girdiğim an Ekran parçalara bölünüyor garip şekiller filan çıkıyor. Yani kısacası oyun oynanmaz halde. Bu sorun tek bende var sanırım çünkü başkaları ikvyi laptoptan oynayabiliyor. Bu sorunumun çözümü nedir arkadaşlar? Değerli yardımalrınızı bekliyorum... Saygılar.
Laptopta İkv Sorunu
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: Laptopta İkv Sorunu
oyunun ayarlarındaki çözünürlüğü ekranının max çözünürlüğüne eşitle. yani ekranının boyutları 1440 900 se oyun ayarların da 1440 a 900 olsun. ayrıca ekran kartının sürücü güncellemelerini denetle. bi arkadaşım aynı sorunu yaşamıştı. düzeldi. eğer vista kullanıyosan windows 7 ye geçmek de çözüm olabilir.
-
- Acemi Savaşçı
teşekkür ederim ilgin için. çözünürlüğü dediğin şekilde ayarladım ama düzelmedi maalesef. arkadaşının ki nasıl düzelmişti? birde ekran kartının ne model/marka olduğubu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim arkadaşım.Essoperagma yazdı:oyunun ayarlarındaki çözünürlüğü ekranının max çözünürlüğüne eşitle. yani ekranının boyutları 1440 900 se oyun ayarların da 1440 a 900 olsun. ayrıca ekran kartının sürücü güncellemelerini denetle. bi arkadaşım aynı sorunu yaşamıştı. düzeldi. eğer vista kullanıyosan windows 7 ye geçmek de çözüm olabilir.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ekran kartının ne olduğunu öğranmen için masaüstüne sağ tık özlelikler ordan ayarlar sekmesine tıkla orda gelişmiş var oraya tıkla ve bağdaştırıcı sekmesine tıkla orda yazar ekran kartının ne olduğunuMasterOfPuppets yazdı:teşekkür ederim ilgin için. çözünürlüğü dediğin şekilde ayarladım ama düzelmedi maalesef. arkadaşının ki nasıl düzelmişti? birde ekran kartının ne model/marka olduğubu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim arkadaşım.Essoperagma yazdı:oyunun ayarlarındaki çözünürlüğü ekranının max çözünürlüğüne eşitle. yani ekranının boyutları 1440 900 se oyun ayarların da 1440 a 900 olsun. ayrıca ekran kartının sürücü güncellemelerini denetle. bi arkadaşım aynı sorunu yaşamıştı. düzeldi. eğer vista kullanıyosan windows 7 ye geçmek de çözüm olabilir.
-
- Acemi Savaşçı
arkadaşlar özellikler bunlar. bu ekran kartı markası ne oluyor? birde bunla ikv oynanmaz mı kesin olarak?
Bağdaştırıcı Bilgisi
Yonga Türü: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
DAC Türü: Internal
Bağdaştırıcı Dizesi: Mobile Intel(R) GMA X3100
Bios Bilgileri: Intel Video BIOS
Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği: 359 MB
Ayrılmış Video Belleği: 0 MB
Sistem Video Belleği: 128 MB
Paylaşılan Sistem Belleği: 231 MB
Bağdaştırıcı Bilgisi
Yonga Türü: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
DAC Türü: Internal
Bağdaştırıcı Dizesi: Mobile Intel(R) GMA X3100
Bios Bilgileri: Intel Video BIOS
Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği: 359 MB
Ayrılmış Video Belleği: 0 MB
Sistem Video Belleği: 128 MB
Paylaşılan Sistem Belleği: 231 MB
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
http://212.175.12.106/istanbuloyundownl ... l_test.exe
şu linkte sınayıcıyı çalıştır. o sana bilgisayarının yeterli olup olmadığını söyler.
benim arkadaşım vista kullanıyodu. windows 7 kuralım dedik sorun düzeldi. az çok sorunu anladım da şimdi anlatsam kitap olur
nası çözceğim konusunda çok çok fazla bi bilgim yok.
şu linkte sınayıcıyı çalıştır. o sana bilgisayarının yeterli olup olmadığını söyler.
benim arkadaşım vista kullanıyodu. windows 7 kuralım dedik sorun düzeldi. az çok sorunu anladım da şimdi anlatsam kitap olur
-
- Acemi Savaşçı
,teşşekkür ederim sınayıcıyı denedim uygun diyor ama benim sorunum grafik hatası sanırım kimse yardım etmiycek miEssoperagma yazdı:http://212.175.12.106/istanbuloyundownl ... l_test.exe
benim arkadaşım vista kullanıyodu. windows 7 kuralım dedik sorun düzeldi. az çok sorunu anladım da şimdi anlatsam kitap olurnası çözceğim konusunda çok çok fazla bi bilgim yok.
-
- Kadim Hidra Avcısı
Sizin memlekette masaüstü krizimi var 
-
- Acemi Savaşçı
masaüstü kullanmıyorum. laptopta ikv oynayamayacak mıyım?
- SokratST
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Testtende geçirsen testi onaylar fakat sorun ekran kartında 3 ay o şekilde oynadım oyun çok keyifsiz oluyor.
tavsiyem masaüstü alman
tavsiyem masaüstü alman
KİŞİ BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN: ctrl + w BASINIZ
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima