GİTMEEEEEEEE!!!!!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ZeHiRZeMBeReK
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

GİTMEEEEEEEE!!!!!!!

Mesaj gönderen ZeHiRZeMBeReK »

Kardeşlerim, arkadaşlarım, dostlarım, size kollarımı açıyorum ve gitmeeee... diyorum! Kuklacı gidiyor ve her giden kendisiyle birlikte geride buyuk bir boşluk bırakıyor. Ağlıyorum, çok üzgünüm. Gidersen olucakları bir düşün! kalbime ekeceğin hüzünü bir düşün, sen gidersen seni sevnelerde gider tek tek dökülür arkandan dostların ve oyun giderek yanlızlaşır. sonrası kuklacı öksüz kalır, kuklacı giderse eminönü gider tılsım gider ve ikv terk edilir!! boş bir köy gibi sokaklarda sadece fareler kalır!! belki geride yanlızca agah amca kalır:( kimse oyun oynamazsa sobede kapanır, millet sokaklara dökülür oyunumuzu istiyoruz diye! panzerler gelir, yaz gunu serin itfaye hortumlarıyla serinleriz üşütürsün annen kızar:( Yıllardır harcadıgın emeklerini dusun gunlerce yağmur çamur demeden maden baslarında sabahladıgını hatırla, kadim kesmek için verdiğin mucadeleyi dusun, miğrat ve sıgınaktaki işkenceleri bir düsün! ilk şaheserini eline aldıgındaki mutlulugu ve gurur hatırla nasılda sevinmiştin klandan ve bolgeden yansıtıp gururlanmıştın!!! Bu kadar emek boşunamıydı:( Gitme sen gidersen ...........

bütün gidenlere ve gidicek olanlara benden hediye olsun!!!
Müslüm BaBa dan GİTMEEEEEEEE.......................
:(Hüzünki en çok yakışandır bize belkide en çok anladığımız:(
Resim

TASO

TASsO

^ÖLÜM BATARYASI EMİNÖNÜNDE!!!
^ÖLÜM BATARYASI METEORDA!!!
^ÖLÜM BATARYASI ADADA!!!

İKV SİZE 1 EFSANE İSE BİZEDE 1O NUMARA MAPUSANE....
Kullanıcı avatarı
Minos
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: GİTMEEEEEEEE!!!!!!!

Mesaj gönderen Minos »

Bence daha bir sürü insanın gitmesi lazım ki oyun yönetimi buna bir son verip oyunu maffetmek yerine güzelleştirmeye başlasın.
Var üç beş char...
Kullanıcı avatarı
dreamer
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen dreamer »

Kimsenin gittiği felan yok.Gidiyorum diyenlerin %99 u ertesi gün yeniden oyunda...Aksi söz konusu olsaydı yönetim bişeyler yapardı.
Resim
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DescriptionS »

dreamer yazdı:Kimsenin gittiği felan yok.Gidiyorum diyenlerin %99 u ertesi gün yeniden oyunda...Aksi söz konusu olsaydı yönetim bişeyler yapardı.
:arrow:
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ZeHiRZeMBeReK yazdı:Kardeşlerim, arkadaşlarım, dostlarım, size kollarımı açıyorum ve gitmeeee... diyorum! Kuklacı gidiyor ve her giden kendisiyle birlikte geride buyuk bir boşluk bırakıyor. Ağlıyorum, çok üzgünüm. Gidersen olucakları bir düşün! kalbime ekeceğin hüzünü bir düşün, sen gidersen seni sevnelerde gider tek tek dökülür arkandan dostların ve oyun giderek yanlızlaşır. sonrası kuklacı öksüz kalır, kuklacı giderse eminönü gider tılsım gider ve ikv terk edilir!! boş bir köy gibi sokaklarda sadece fareler kalır!! belki geride yanlızca agah amca kalır:( kimse oyun oynamazsa sobede kapanır, millet sokaklara dökülür oyunumuzu istiyoruz diye! panzerler gelir, yaz gunu serin itfaye hortumlarıyla serinleriz üşütürsün annen kızar:( Yıllardır harcadıgın emeklerini dusun gunlerce yağmur çamur demeden maden baslarında sabahladıgını hatırla, kadim kesmek için verdiğin mucadeleyi dusun, miğrat ve sıgınaktaki işkenceleri bir düsün! ilk şaheserini eline aldıgındaki mutlulugu ve gurur hatırla nasılda sevinmiştin klandan ve bolgeden yansıtıp gururlanmıştın!!! Bu kadar emek boşunamıydı:( Gitme sen gidersen ...........

bütün gidenlere ve gidicek olanlara benden hediye olsun!!!
Müslüm BaBa dan GİTMEEEEEEEE.......................
:(Hüzünki en çok yakışandır bize belkide en çok anladığımız:(
[/]

çoğu konuda HAKLISIN !!! FAkat en sonu (
miğrat ve sıgınaktaki işkenceleri bir düsün! ilk şaheserini eline aldıgındaki mutlulugu ve gurur hatırla nasılda sevinmiştin klandan ve bolgeden yansıtıp gururlanmıştın!!! Bu kadar emek boşunamıydı) işteeeeeeeeeeeeeeeeee Migrat/Sığınaklar yüzünden ben de oyunu bırakcam yeter artık bu işkence !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eğer savaşçıysan Tank olamazsan işni ne Eğer savaşçıysan G.Bölgeleerinden alcağn zek NE KADAR?????? Büyücüyysen kasman DEİLLL Herşey keyifff Savaşçıda bu kadar emeğe/işkeceye SONUÇ:1 klandasın rakibini kesmeye çalışıp KP kazanmaya çalışıyosun FAKAT AMACIN KP KAZANMAK DEİLLLLL!!!!!!! Grup Bölgelerinin yerini DOLDURMAK AMA YETMEZZZZZ!!!!!!
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsaLeT »

İkv Gitme Desen Daha İyi oLurdu, İstanbul Kıyamet vakti. Çöküş Vakti !
Esat

Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Tahsin hocam Müslümden sonra Şıkır Şıkır (Gülben Ergen & Mustafa Sandal) Benden Mevlüt (Mevo)'ya gelsin.Rappelz'deki amelem olan Mevo Yanlış anlaşımlasın.

:lol: :lol: :lol: :lol:
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team

“Genel Sohbet” sayfasına dön