İKV Çemberlitaş Kutu Listesi..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
McK1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

İKV Çemberlitaş Kutu Listesi..

Mesaj gönderen McK1907 »

Merabalar;
http://www.istanbuloyun.com/cemberlitaskutu.aspx adresinde İKV Çemberlitaş Kutu' yu nereden temin edebileceğimize dair bir liste yer alıyor.İstanbul Avrupa yakasını seçtiğimde bana (Küçükçekmece' ye) en yakın yerin HALKALI MERKEZ MAH. BASIN EKSPRES YOLU NO:33 K:9 olduğu görünüyor.Ancak verilen adrese gittiğimde buranın EVKUR' a ait olduğunu gördüm.EVKUR yetkililerine İKV Çemberlitaş Kutu' yu sorduğumda bana alaycı tavırlarla burada öyle birşey yok dediler.TTNET Satış Bayiisini sorduğumda ise oda burada yok dediler.Verilen telefon numaralarını arayayım dedim.İki numarayıda aradığımda ikisininde EVKUR un numarası olduğunu örendim.Telefondaki yetkiliye TTNET Satış Bayisini sordum oda bana "Hemen Bağlıyorum" dedi.Beni bağladığı yetkili arkdaşa İKV Çemberlitaş Kutu' yu sordum.Oda bana bize herhangibir bilgi gelmedi.Öyle birşey satmıyoruz dedi.

İlk kez İKV ye bir faydamız olsun dedik şimdide Kutumuza gidemiyoruz :D Ne yapacığımızı bilemedik lütfen ilgilenin konu ile..Teşekkürler..!
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV Çemberlitaş Kutu Listesi..

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Ben de Küçükçekmece'de oturuyorum ve Halkalı bana biraz uzak kalıyor. :) Bu nedenle kutu alamıyorum, eğer ki başka yerlere de gelirse güzel olacak.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön