Madenlerde Adalet İstiyoruz !!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Madenlerde Adalet İstiyoruz !!!!

Mesaj gönderen RunsaA »

Bu Madencilik Sektörü Bu Saatten Sonra Şansa Kalıcaksa Arttırıcı Almanın Ne Gereği Var? Alıyoruz Yine Bir şey Çıkmıyor. Sırf 1 Madenin Başında 5 Saat Bekledim Safın Safını Geç Saf Bile Çıkmadı Bu Ne Biçim Adalettir. Başkası Yoldan Geçerken Görüpte Çekiyo Madeni Safın Safı Çıkar Biz 5-6 Saat Bekleriz Belki Daha Fazla Bekleyen Vardır, Saf Bile Çıkmıyor. Bu Madenlere Adalet Gelmesi Lazım Herşeyi Yapan Yönetim Bunada Artık Bir Çözüm Bulsun. Madenlere Adalet Örneğin 20 Çekişte 1Tane Safın Safı Çıksın. Beklediğimize Değsin Bu Oyunda Bu Kadar Eziyet Çekmek Zorundamıyız Biz Hayır Değiliz. Yapamayan Oynamasın Gibi Laflara Sözümde Şu Yapmışlar Oynuyoruz Bağımlısı Olduk Bikere stres atmaya Kafa Dağıtmaya Giriyoruz. Daha Çok Sinir Sitres Sahibi Oluyoruz. Bölge Yapıyoruz Elimiz Boş Dönüyoruz O Ayrı Stres. İkv de Çeşit Çeşit Oyuncu Var Onlarla Uğraş dk Başı Birisiyle Tartış o Ayrı Stres. Madene Gidelim Diyoruz Ordada Tık Yok Oda Ayrı Stres Hani Bu Oyunun Güzelliği Nerde Oyunculara Oyunu Oyun Tadında Tattırmak Yok. Eziyet Ve İşkenceden Başka Bişey Yok .

Biraz Oyuncuların Dertlerini Dikkate Alın Lütfen... Sizin Oturduğunuz Masadan Oyunu Oynamak Kolay. Birde Bİzim Gibi Oynasanız Anlıyıcaksınız Anyayı Konyayı , İstanbul Kıyamet Vaktini .....

Ben Sadece Bu İşkenceyi Ceken 700 Bin Oyuncudan 1 Tanesiyim !!!

İyi ForumLar....
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
kefoo
İskele Babası
İskele Babası

Re: Madenlerde Adalet İstiyoruz !!!!

Mesaj gönderen kefoo »

Yerden göğe haklısın kardeşim, 1 hatadır günde minium 5 saat eLmas'a yatıyorum bir haftadır 3 tane yeşil elmas'tan başka birşey çekemedim. Yeter artık zamanında bol keseden atmışsınız madenleri arkadaşım menekşeyi 50 bin e satıyoduk diyo, o yüzden çoluk çocuğun eLinde ejder var ben 3 haftadır uğraşıyorum haLa malzemelerin yarısını toplayamadım. Ya maden sürelerini kısaLtın 2-3 dk da bir çıksın yada saf maden çıkma oLasıLığını artırın bu insanlar haftalarca tüm gününü maden başında geçirmek zorunda mı bunun neresi oyun. Oyun eğlenmek için oynanır ana bacı küfür etmek sinirlenmek için değil...
KefreNMikerinoS [(^)Ejder Asa]
Kefoo
Kullanıcı avatarı
TarKk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TarKk »

RunsaA yazdı:Bu Madencilik Sektörü Bu Saatten Sonra Şansa Kalıcaksa Arttırıcı Almanın Ne Gereği Var? Alıyoruz Yine Bir şey Çıkmıyor. Sırf 1 Madenin Başında 5 Saat Bekledim Safın Safını Geç Saf Bile Çıkmadı Bu Ne Biçim Adalettir. Başkası Yoldan Geçerken Görüpte Çekiyo Madeni Safın Safı Çıkar Biz 5-6 Saat Bekleriz Belki Daha Fazla Bekleyen Vardır, Saf Bile Çıkmıyor. Bu Madenlere Adalet Gelmesi Lazım Herşeyi Yapan Yönetim Bunada Artık Bir Çözüm Bulsun. Madenlere Adalet Örneğin 20 Çekişte 1Tane Safın Safı Çıksın. Beklediğimize Değsin Bu Oyunda Bu Kadar Eziyet Çekmek Zorundamıyız Biz Hayır Değiliz. Yapamayan Oynamasın Gibi Laflara Sözümde Şu Yapmışlar Oynuyoruz Bağımlısı Olduk Bikere stres atmaya Kafa Dağıtmaya Giriyoruz. Daha Çok Sinir Sitres Sahibi Oluyoruz. Bölge Yapıyoruz Elimiz Boş Dönüyoruz O Ayrı Stres. İkv de Çeşit Çeşit Oyuncu Var Onlarla Uğraş dk Başı Birisiyle Tartış o Ayrı Stres. Madene Gidelim Diyoruz Ordada Tık Yok Oda Ayrı Stres Hani Bu Oyunun Güzelliği Nerde Oyunculara Oyunu Oyun Tadında Tattırmak Yok. Eziyet Ve İşkenceden Başka Bişey Yok .

Biraz Oyuncuların Dertlerini Dikkate Alın Lütfen... Sizin Oturduğunuz Masadan Oyunu Oynamak Kolay. Birde Bİzim Gibi Oynasanız Anlıyıcaksınız Anyayı Konyayı , İstanbul Kıyamet Vaktini .....

İyi ForumLar....

Çok Haklısın Kardeşim Oyun Oynamak İçin Girdiğimiz İkv De Kafanı Nereye Çevirsen Stres Oldu Artık...

"Sinir Sitres Sahibi Oluyoruz. Bölge Yapıyoruz Elimiz Boş Dönüyoruz O Ayrı Stres. İkv de Çeşit Çeşit Oyuncu Var Onlarla Uğraş dk Başı Birisiyle Tartış o Ayrı Stres. Madene Gidelim Diyoruz Ordada Tık Yok Oda Ayrı Stres Hani Bu Oyunun Güzelliği." ve "Sizin Oturduğunuz Masadan Oyunu Oynamak Kolay. Birde Bİzim Gibi Oynasanız Anlıyıcaksınız" bu 2 Cümleni Gönülden destekliyorum.Tbı Açtıgın Konuyu da..
Resim
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bu oyunda artık adalet aramak mantıksız mert :)
Kullanıcı avatarı
MaMy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: De Va

Mesaj gönderen MaMy »

RunsaA yazdı:Bu Madencilik Sektörü Bu Saatten Sonra Şansa Kalıcaksa Arttırıcı Almanın Ne Gereği Var? Alıyoruz Yine Bir şey Çıkmıyor. Sırf 1 Madenin Başında 5 Saat Bekledim Safın Safını Geç Saf Bile Çıkmadı Bu Ne Biçim Adalettir. Başkası Yoldan Geçerken Görüpte Çekiyo Madeni Safın Safı Çıkar Biz 5-6 Saat Bekleriz Belki Daha Fazla Bekleyen Vardır, Saf Bile Çıkmıyor. Bu Madenlere Adalet Gelmesi Lazım Herşeyi Yapan Yönetim Bunada Artık Bir Çözüm Bulsun. Madenlere Adalet Örneğin 20 Çekişte 1Tane Safın Safı Çıksın. Beklediğimize Değsin Bu Oyunda Bu Kadar Eziyet Çekmek Zorundamıyız Biz Hayır Değiliz. Yapamayan Oynamasın Gibi Laflara Sözümde Şu Yapmışlar Oynuyoruz Bağımlısı Olduk Bikere stres atmaya Kafa Dağıtmaya Giriyoruz. Daha Çok Sinir Sitres Sahibi Oluyoruz. Bölge Yapıyoruz Elimiz Boş Dönüyoruz O Ayrı Stres. İkv de Çeşit Çeşit Oyuncu Var Onlarla Uğraş dk Başı Birisiyle Tartış o Ayrı Stres. Madene Gidelim Diyoruz Ordada Tık Yok Oda Ayrı Stres Hani Bu Oyunun Güzelliği Nerde Oyunculara Oyunu Oyun Tadında Tattırmak Yok. Eziyet Ve İşkenceden Başka Bişey Yok .

İyi ForumLar....
,

Bölgeler konusunda haklısın. Fakat maden konusunda haksızsın öyle herkese cıkarsa ne anladım artrıcıdan. artrıcı almadanda bir madene yatmak çok saçma olmayacak duaya amin demek gibi birşey. artrıcı aldın diyelim örnek veriyorum sarraf aldn. sana 2 günde 5 menekse cıkmasını bekleme madene vaktini ayırır, yerlerini bilirsen çekemyecegn maden yok 3gün çıkmaz 5 gün çıkmaz ama zaman arırırsan muhakka istediğin kadar çekersin.bence maden konusunda İKV yönetimine birşey sölemek saçmalık olur.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Eskiden madenler sayıylaydı örneğin tungstenden 60 adet çekildiğinde saf çıkıyordu kafamız rahattı.Şimdiki sistem bizi bilgisayarın karşısında 5-6 ve hatta hatta 7 saat hapis ediyor.Soruyorum size 6-7 saat bekleyipde hiçbir saf çıkmaması adaletmidir..? Dün arkadaşımla dolaşıyorduk adam elmasın başına oturmuş çekiyordu.Arkadaşım sordu çıktımı hiç birşey.Hayır dedi arkadaşım bana sen git bir tane çekiyim belki çıkar dedi ve çekti.Sizce ne çıktı?Menekşe elmas.Orda saatlerce bekliyen adama yazık değilmi.?0 elmas 0 yeşil elmas 1 menekşe elmas.Ne kadar gülünç değilmi. :) Aslında bir söz var.Ağlanacak halimize gülüyoruz. :| Ve bu durumda İKV yönetimi ne bir açıklama yapıyor ne bizi takıyor.Durum içler acısı :cry: Sözde biz bu oyunu stresten uzaklaşmak ve rahatlamak için oynuyoruz.Ama farkında değilizki daha çok stresle yükleniyoruz.Kısacası maden kölesi olduk.. :cry:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahsu6344 »

ADALET Mİ:))İKV YÖNETİMİNDEN AKÇE AL BELKİ ADALET UĞRARSANA AMA SANMIYORUM:)))Bİ AKÇEZADE DAHA:))GEL KARDEŞ GEL:))
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Kullanıcı avatarı
takio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen takio »

:) :)
Takıo - Raiders Of Anatolia
Resim
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

İKV adalet dükkanda yerini aldı
4995 akçe ile 1 hafta boyunca etkin

KAMPANYA 2. adalete 3995 akçeye sahip olablirsiniz

NOT:Adalet yüklediğiniz hesaba %60 oranında adil davranılır.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

sen çekemeyince çekmek için tekrar şans arttırıcı alıcaksan öyle düşünüyor yaşvaklar

3 günde 10 saat oturmama karşın günde 4 gano çekebildim

25 lwl plussuz adam madeni çekio 20 dakka bekle bizim 1 saniyemiz bile değerli ömür bitiyor ömür....
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY

“Genel Sohbet” sayfasına dön