Bloklanan bir hesap ve DESTEĞİN SORUMSUZLUĞU..
Bloklanan bir hesap ve DESTEĞİN SORUMSUZLUĞU..
15,06,2011 tarihinde oyundan düştükten sonra bir daha gremedim hesabınız bloklanmıştır gibi bir ibareyle karşılaştım bir anlam veremediM..Yıllardır en ufak cezai bir işleme tabii tutulmamış biri olarak ne yapmış olabilirimde hesabım bloklanabilir? İnsanların ailevi kutsal değerlerine kadar küfür eden insanlara 3 günlük susturma uygulanırken ben ne yapmış olabilirimde hesabım bloklanmış olabilir kaldıkı en ufak ağzımdan kötü bir söz çıkmamıştır ki susturmayı geçtim hesap bloklanıyor akıl alır gibi değil şaşırdık kaldık..Şimdi büyük ihtimal forum yetkilisi arkadaş diyecekki destek yoluyla ileteşime geçebilirsiniz buaradan bilgilendirme yapılamıyor diye lakin benim bloklanan hesabıma ait mail adresine de en azından bir bilgi gelmesi gerekmez mi? Ben açılsında istemiyorum lanet olsun en kötü bırakır giderim ama bize bir dönüşde yapılmıyor birden fazla mail yollarsanda sistemi yavaşlatıyor denilmekte birilerine oyunu bıraktırmak bu kadar kolay mı? Bu blok olayından bir çok kişi müzdarip çoğu kişi bir şekilde açtırıyor fakat yine bir açıklanma yapılmıyor..1 yetkili çıksın desinki sistemin şu şu hatası yüzünden bazı hesaplara yanlış moderasyon uygulanmaktadır desin.Sonra bazı güzel arkdaşlar çıkıp derlerki yönetim sebepsiz yere hesap bloklamaz veyahut susturma vermez oluyor kardeşim sebepsiz yere oluyor başına gelmeyen bilemez
Re: Bloklanan bir hesap ve DESTEĞİN SORUMSUZLUĞU..
Buraya forum yetkilisi bir arkadaş gelicek büyük ihtimal ve destek formu üzerinden destek ile iletişime geçilmesini söyleyecek..Ama sabırda bir yere kadar herkesin bir dayanma noktası var benim hesabımı hiç kimse sebepsiz yere bloklayamaz GM bile olsa kim olursa olsun..Biz bu oyun için uğraşıyoruz para veriyoruz zamanımızı bu oyunda harcıyoruz..Sonucu hemen söyleyim BLOKLANAN BİR HESAP,AÇIKLAMA BİLE YAPILMAYAN YANLIŞ MODERASYONLAR VE ADAM YERİNE KOYUP GERİ DÖNMEYEN BİR DESTEK TAKIMI..Her 2-3 günde bir kuralına uygun bir şekilde mailimi atıyorum sorunumu belirtiyorum arkdaş bir tanesinemi geri dönülmez? KURAN ÇARPSIN GERİ DÖNMÜYORLAR SABIR FALAN KALMADI ARTIK..
ben ayın 12 sinden beri mail bekliyorum e pin hatası için.ama senin sorunun daha büyük çar yok.Allah kolaylık versin ne diyim.inşallah sorunun çözülür.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Sağolasın hocam bir yetkli çıkıpta Desteğe giden maillerin çoğunun okunmadığını kabul edip özür dileyene dek ben bu işin peşini bırakmayacağım..kargasa yazdı:ben ayın 12 sinden beri mail bekliyorum e pin hatası için.ama senin sorunun daha büyük çar yok.Allah kolaylık versin ne diyim.inşallah sorunun çözülür.