Merhaba Arkadaşlar ,
Artık tutturdular sığınağa ejderli adam Sancak sunucusunda ejder üretmek yaklaşık 320m
Mavi x3 =12m
Alex x5 = 5m
Akik X5 =60m
Menekşe x5 =150m
Örümcek Gözü x2 = 4m
Komdo Dişi x2 = 4m
Meran Mücevheri x2 = 3m
Liderlik x2 = 2
Kadim x2 = 80m
Ve bu şartlarda ejder üretmemizi bekliyorlar ne kadar maden ceksekte bu kadar eşyayı bi araya getirmemiz mümkün değil eskiden ejder sayıları çok azdı yinede ejdersiz bi şekilde gblere giriyorduk şimdi ise ejderi üretemiyoruz o kadar parayı nerden buluyorsunuz lütfen söyleyin 49. seviyeye gelene kadar normal bi şekilde yaklaşık 2-3 m topluyoruz adamlar resmen gün başı ejder üretcek nerden buluyolar bu paraları cevap verin lütfen .
Yeter !!!
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeter !!!
60' lık şans arttırıcı aldım 2 gün boyunca çektim saf çıkmadı nie sizde çıkıp bizde çıkmıyor ?
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
çıkmama gibi bi ihtimal yok kardeş ancak bi banyo yaparsan sorun geçebilir + olarak ejder üretmenin başka yolu da yok oturup çekeceksinXrenkX yazdı:60' lık şans arttırıcı aldım 2 gün boyunca çektim saf çıkmadı nie sizde çıkıp bizde çıkmıyor ?
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Wizards yazdı:çıkmama gibi bi ihtimal yok kardeş ancak bi banyo yaparsan sorun geçebilirXrenkX yazdı:60' lık şans arttırıcı aldım 2 gün boyunca çektim saf çıkmadı nie sizde çıkıp bizde çıkmıyor ?
şu tur espirileri geçın artık bellı bı yaşa ve zeka seviyesine geldiniz katiteyi arttırn bıraz
kardeş tek madenden çekiyorsan doğal olarak çıkma %si düşük 3-4 madene yetişmeye çalış
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Hala şu maden sorunlarında abdest konusunu söyleyenlerin cidden zekasından şüphe duyuyorum
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
WHiTexDeWiL yazdı:Hala şu maden sorunlarında abdest konusunu söyleyenlerin cidden zekasından şüphe duyuyorum![]()
Yusuf