BEN FAZLADAN PARA VERMEK ZORUNDAMIYIM ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
llllxefsanexllll
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

BEN FAZLADAN PARA VERMEK ZORUNDAMIYIM ?

Mesaj gönderen llllxefsanexllll »

İKV de 1000 akçe alıcam 7 liralık yetiyor ama bana ama bile bile küsüratlı satmıyorlar millet 10 lira versin diye üstelik az öncede akçe almak için mesaj yolluyorum cevap istediğiniz servise şu anda ulaşılamamaktadır 2 kere attım böle dedi 1 lira aldı ( tel. ayarları yapılı ) bide şimdi onay için falan mesaj göndercem ordanda 1 lira gidicek nedir bu kardeşim ya
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club

Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana

TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Kullanıcı avatarı
xTrabzoNx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: BEN FAZLADAN PARA VERMEK ZORUNDAMIYIM ?

Mesaj gönderen xTrabzoNx »

Zorla akçe al diyorlar mı ?
Kullanıcı avatarı
llllxefsanexllll
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen llllxefsanexllll »

BOŞ LAF YAPMA GİT O ZAMAN YÖNETİMİN YALAKALIĞINI YAP
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club

Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana

TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen qwertoy »

llllxefsanexllll yazdı:BOŞ LAF YAPMA GİT O ZAMAN YÖNETİMİN YALAKALIĞINI YAP
+1
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

xTrabzoNx yazdı:Zorla akçe al diyorlar mı ?
evet diyolar şans arttırıcı almadan doğru dürüdt item düşmüyor maden çıkmıyor yönetim illaki al diyor ANLAYIN ARTIK BUNU HEPİNİZ YÖNETİME YALAKALIK YAPIYONUZ
ResimResim
emrahok
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen emrahok »

Arkadaşlar şu arttırıcı lara ama sadece sığınak ve migrat attrırıcılaa sakın inanmayın formalite sadece onlar Gerçi farkına varmısınızdır...
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kemalizm »

ne kadar sıkıntılı bı ınsansın adam akçe almak istiyo hızmetten memnun değil sana ne oluyo senmı verıyosun hızmetı yorum yazması gerekenler ne sen ne ben bu konulara bakan yetkılı ınsanlar olmalı
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Kemalizm yazdı:

ne kadar sıkıntılı bı ınsansın adam akçe almak istiyo hızmetten memnun değil sana ne oluyo senmı verıyosun hızmetı yorum yazması gerekenler ne sen ne ben bu konulara bakan yetkılı ınsanlar olmalı
hmm. oyuna yetkili insanlar bakacak, desteğe yetkili insanlar bakacak, geliştirmeye yetkili insanlar bakacak, foruma yetkili insanlar bakacak, saçma soruları yetkili insanlar cevaplayacak. bu yetkili insalar tüm gün bilgisayara kitlendiği için para alacaklar. ama oyuncu para vermek istemeyecek. ne güzel bir kısır döngü değil mi ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

mitmet yazdı:
Kemalizm yazdı:

hmm. oyuna yetkili insanlar bakacak, desteğe yetkili insanlar bakacak, geliştirmeye yetkili insanlar bakacak, foruma yetkili insanlar bakacak, saçma soruları yetkili insanlar cevaplayacak. bu yetkili insalar tüm gün bilgisayara kitlendiği için para alacaklar. ama oyuncu para vermek istemeyecek. ne güzel bir kısır döngü değil mi ?
ilk önce destek mailine çok çok geç bakıyolar(1-2 ay sonra)oyund aadamın biri saçma soru sordu diye rehber yasaklıya ekliyo ve sürekli lag var sence burd aaldıkları paralın karşılığı varmı.TABİİKİ HAYIRRRR
ResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

fuci yazdı:
mitmet yazdı:
Kemalizm yazdı:

ilk önce destek mailine çok çok geç bakıyolar(1-2 ay sonra)oyund aadamın biri saçma soru sordu diye rehber yasaklıya ekliyo ve sürekli lag var sence burd aaldıkları paralın karşılığı varmı.TABİİKİ HAYIRRRR
rehberler gönüllü. unutmayalım. ayrıca benim desteğe attığım mesajın cevabının gelmesi 1 haftayı geçmedi. hem rehbere o kadar kişi soru sorarken salak birisinin çıkıp saçma sorularıyla rehberi meşgul etmesi tabiiki de yasak yemesi için yeterli bi neden
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön