BEN FAZLADAN PARA VERMEK ZORUNDAMIYIM ?
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
BEN FAZLADAN PARA VERMEK ZORUNDAMIYIM ?
İKV de 1000 akçe alıcam 7 liralık yetiyor ama bana ama bile bile küsüratlı satmıyorlar millet 10 lira versin diye üstelik az öncede akçe almak için mesaj yolluyorum cevap istediğiniz servise şu anda ulaşılamamaktadır 2 kere attım böle dedi 1 lira aldı ( tel. ayarları yapılı ) bide şimdi onay için falan mesaj göndercem ordanda 1 lira gidicek nedir bu kardeşim ya
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- xTrabzoNx
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BEN FAZLADAN PARA VERMEK ZORUNDAMIYIM ?
Zorla akçe al diyorlar mı ?
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
BOŞ LAF YAPMA GİT O ZAMAN YÖNETİMİN YALAKALIĞINI YAP
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Birxaşkxmasalı/Şifacı
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Birxaşkxmasalı/Şifacı
+1llllxefsanexllll yazdı:BOŞ LAF YAPMA GİT O ZAMAN YÖNETİMİN YALAKALIĞINI YAP
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
evet diyolar şans arttırıcı almadan doğru dürüdt item düşmüyor maden çıkmıyor yönetim illaki al diyor ANLAYIN ARTIK BUNU HEPİNİZ YÖNETİME YALAKALIK YAPIYONUZxTrabzoNx yazdı:Zorla akçe al diyorlar mı ?

Arkadaşlar şu arttırıcı lara ama sadece sığınak ve migrat attrırıcılaa sakın inanmayın formalite sadece onlar Gerçi farkına varmısınızdır...
xTrabzoNx yazdı:Zorla akçe al diyorlar mı ?
ne kadar sıkıntılı bı ınsansın adam akçe almak istiyo hızmetten memnun değil sana ne oluyo senmı verıyosun hızmetı yorum yazması gerekenler ne sen ne ben bu konulara bakan yetkılı ınsanlar olmalı
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
hmm. oyuna yetkili insanlar bakacak, desteğe yetkili insanlar bakacak, geliştirmeye yetkili insanlar bakacak, foruma yetkili insanlar bakacak, saçma soruları yetkili insanlar cevaplayacak. bu yetkili insalar tüm gün bilgisayara kitlendiği için para alacaklar. ama oyuncu para vermek istemeyecek. ne güzel bir kısır döngü değil mi ?Kemalizm yazdı:xTrabzoNx yazdı:Zorla akçe al diyorlar mı ?
ne kadar sıkıntılı bı ınsansın adam akçe almak istiyo hızmetten memnun değil sana ne oluyo senmı verıyosun hızmetı yorum yazması gerekenler ne sen ne ben bu konulara bakan yetkılı ınsanlar olmalı
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
ilk önce destek mailine çok çok geç bakıyolar(1-2 ay sonra)oyund aadamın biri saçma soru sordu diye rehber yasaklıya ekliyo ve sürekli lag var sence burd aaldıkları paralın karşılığı varmı.TABİİKİ HAYIRRRRmitmet yazdı:hmm. oyuna yetkili insanlar bakacak, desteğe yetkili insanlar bakacak, geliştirmeye yetkili insanlar bakacak, foruma yetkili insanlar bakacak, saçma soruları yetkili insanlar cevaplayacak. bu yetkili insalar tüm gün bilgisayara kitlendiği için para alacaklar. ama oyuncu para vermek istemeyecek. ne güzel bir kısır döngü değil mi ?Kemalizm yazdı:xTrabzoNx yazdı:Zorla akçe al diyorlar mı ?

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
rehberler gönüllü. unutmayalım. ayrıca benim desteğe attığım mesajın cevabının gelmesi 1 haftayı geçmedi. hem rehbere o kadar kişi soru sorarken salak birisinin çıkıp saçma sorularıyla rehberi meşgul etmesi tabiiki de yasak yemesi için yeterli bi nedenfuci yazdı:ilk önce destek mailine çok çok geç bakıyolar(1-2 ay sonra)oyund aadamın biri saçma soru sordu diye rehber yasaklıya ekliyo ve sürekli lag var sence burd aaldıkları paralın karşılığı varmı.TABİİKİ HAYIRRRRmitmet yazdı:hmm. oyuna yetkili insanlar bakacak, desteğe yetkili insanlar bakacak, geliştirmeye yetkili insanlar bakacak, foruma yetkili insanlar bakacak, saçma soruları yetkili insanlar cevaplayacak. bu yetkili insalar tüm gün bilgisayara kitlendiği için para alacaklar. ama oyuncu para vermek istemeyecek. ne güzel bir kısır döngü değil mi ?Kemalizm yazdı:xTrabzoNx yazdı:Zorla akçe al diyorlar mı ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!