Kadim Hidra-Büyücü

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eceligelen12
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Kadim Hidra-Büyücü

Mesaj gönderen eceligelen12 »

Merhaba,
Arkadaslar kadim hidra görevi savascıya yücelen+halit girmenç* ayakkabı veriyor.. Büyücüye ne veriyor bilgisi olan var mı ? Eğer Fevzi bey+Çevriye ise hiç yapmaya çalısmıyım.. :/ Bu arada fevzi bey dizip de büyücü kesen arkadaslar.. :) ;
Akrep = Fevzi eldiven
İfliss = Fevzi Çevriye Pantolon
Dev Komodo = Kan Çalan+Ruh Çalan Güneş

Size Kalan.. Fevzi bey takı setı = 1-1.5m :)
Ceket 3-4m
Ayakkabı 2m :)

Bu sadece bir açıklamaydı. Benı zaten biliyor büyücü arkadaslarım :) Büyücü vs de iyi olmadıgımı da biliyolar. Fakat bilmeyen arkadaslar varsa, boşa fevzi ile kesip de birden uçmasınlar :) Hatırlıyorum da.. daredev, Barış arkadasım 39 zamanında komet merlin setı vardı :) herseyi cıkardı elinde bir tek asa kaLdı.. Kons+Meteorit [39oo]

Bilmeyenlere tekrar açıklama ;
Büyücünün zırhı hiç bi yerden destek almadan maxımum 20 ye çıkacagı için ve meteorit zırhla alakalı oldugu için, meteorit büyücüye çok fazla vurabilir..Şuan da full fevzi+çevriye bi arkadas bi büyücüye çok rahat bi şekilde 6ooo vurabilir :)

Uff ^o) Yine çok konustum..Ama şunu bilin yeter.. Büyücüleri vs de almak istiyorsanız meteorit, savascıları vs de almak istiyorsanız buz.. Örnek;
Artser, Otto, varsa daha full bilge arkadaslar onalrda.. :) Ben tek item bilge oldugum için saymıyorum..Zihin tutulmadan full bilge set büyücü kesebilicek bir savascı tanımıyorum.. :) Tabi büyücü şapşala yatmazsa ^o)

Amacım bilmeyenleri bilgilendırmek.. Konu kadim hidra dan çıktı buralara geldı.. Üzgünüm :/
İlk bastaki soruma cevap verebilicek varsa lütfen..

bir yada iki ay kadar yokum oyunda.. ara verdim :)

İyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
GhostRider
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kadim Hidra-Büyücü

Mesaj gönderen GhostRider »

Doğru soyluyorsun arkadasım fakat bır yer yanlış :) akrep fevzi değil azat eldiven veriyor ;)
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Uniquetürk / KatiLBamya

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kadim Hidra-Büyücü

Mesaj gönderen sokan28 »

Örneğin benim büyücümün üstü ful fevzi+cevriye ve kan+ruh karışık.Kadim hidra dediğin gibi fevzi cevriye ayakkbı veriyorsa.Benim sunucuda kimsede olmayan Fevzi + Cevriye * lı ayakkabımı boşa üretmiş olacağım galiba:S
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan

“Genel Sohbet” sayfasına dön