Üyelik Al' ın eski sitesinden kargo ile Çemberlitaş kutu alan varsa yaptıgı işlemleri adım adım yazıp bilgilendirirse sevinirim.
Anlayışınız için teşekkürler.
Üyelik Al Sitesinden Kargo ile Alışveriş !!
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Üyelik Al Sitesinden Kargo ile Alışveriş !!
Bir dakika beklersen bütün programlarını yönlendirebilirim :arrow:
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Çemberlitaş Kutuyu kargo ile alan yok mu ?
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
Selamlar
İlk Önce Üyelikal.com sitesi değişmiş bende nasıl alacam diye düşünüyordum
Sonra
Üyelikal.com sitesinin eski değiştirilmemiş olan sitenin linkini buldum amann işte her ne karın ağrısıysa
:arrow: http://eski.uyelikal.com/
Bu siteden daha rahat yapabiliyorsun eskisi gibi
İlk Önce Üyelikal.com sitesi değişmiş bende nasıl alacam diye düşünüyordum
Sonra
Üyelikal.com sitesinin eski değiştirilmemiş olan sitenin linkini buldum amann işte her ne karın ağrısıysa
:arrow: http://eski.uyelikal.com/
Bu siteden daha rahat yapabiliyorsun eskisi gibi

- Hastebubembu
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: TheNiGtmaRe
ben aldım yeni üyelikal.com dan 15 gün oldu halen gelmdi kesinlikle almayın kesnlikle ..................
IIcHokShaKınCaLII (Ejder Asa)
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Anadolu Nefesi
http://www.uyelikal.com/
Buradan ala bılırsın yenılenen sitesi istersen kodlarını'da direk ala bılırsın. İstersen 3 gun icinde verdin adrese teslım edıyorlar.
Buradan ala bılırsın yenılenen sitesi istersen kodlarını'da direk ala bılırsın. İstersen 3 gun icinde verdin adrese teslım edıyorlar.
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
ÜyelikAl'ı 0212 264 75 14 numarasından arayarak ürünü aldıktan sonra tarafınıza nasıl kargo ile gönderileceği konusunda bilgi alabilirsiniz.
Yukarıdaki numaradan ulaşmayı denediniz mi? Eğer iletişime geçtiniz ve halen aldığınız Çemberlitaş Kutu konusunda size geri dönüş yapılmadıysa sorununuz hakkında size yardımcı olabilmemiz için bize Destek formumuz üzerinden İKV Kutu seçeneğini seçerek ürünü satın aldığınız tarih ve burada kullandığınız e-posta adresinizi iletmenizi rica ederiz.Hastebubembu yazdı:ben aldım yeni üyelikal.com dan 15 gün oldu halen gelmdi kesinlikle almayın kesnlikle ..................
- selam
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Mahşer
Yurtiçi kargo ile gönderiyorlar ben aldım 3 gün sonra elimdeydi.Yeni üyelik al sitesinden almıştı.
- Hastebubembu
- İri Fare Avcısı
Nerull yazdı:ÜyelikAl'ı 0212 264 75 14 numarasından arayarak ürünü aldıktan sonra tarafınıza nasıl kargo ile gönderileceği konusunda bilgi alabilirsiniz.
Yukarıdaki numaradan ulaşmayı denediniz mi? Eğer iletişime geçtiniz ve halen aldığınız Çemberlitaş Kutu konusunda size geri dönüş yapılmadıysa sorununuz hakkında size yardımcı olabilmemiz için bize Destek formumuz üzerinden İKV Kutu seçeneğini seçerek ürünü satın aldığınız tarih ve burada kullandığınız e-posta adresinizi iletmenizi rica ederiz.Hastebubembu yazdı:ben aldım yeni üyelikal.com dan 15 gün oldu halen gelmdi kesinlikle almayın kesnlikle ..................
evet belki izmir şubelerine gelmşdir diye internetten yurt içi kargonun numaralarını alıp hepsini aradım ama yok şimdi destege yazıyorum.
- Hastebubembu
- İri Fare Avcısı
kodu nası alıyoruz sizede pek bi secenek yok :SgUaRDiAnTe yazdı:http://www.uyelikal.com/