YÖNETİM İSTİFA !!! OYUNA BAKIN AZ OYUNA !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
samet5334
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

YÖNETİM İSTİFA !!! OYUNA BAKIN AZ OYUNA !!!

Mesaj gönderen samet5334 »

bu nedir ya çarım bloklanmıs alt üstü bi iksir nedeniyle ben o iksirleri fuarda kazandm şimdi çemberli taş geldi neymiş oyuun hatasıymış yerim hatasını lan mıllet gırıyor biz M4L gibi 1 seviyelik karakterlerle onları izliyoruz bizde girmek istiyoruz bu hatayı bu güne kadar getiren yönetimi kınıyorum ve istifaya çagırıyorum !!! lanet oLsun :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

YÖNETİM İSTİFA!!! Bu yazıyı okuyupda FOrum'a yüklenmesini istiyorum tüm bloklanan arkadaşlarımın !!!
cCc İNCİ #@!? cCc
Kullanıcı avatarı
ztty
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Re: YÖNETİM İSTİFA !!! OYUNA BAKIN AZ OYUNA !!!

Mesaj gönderen ztty »

tamammiyle katiliyorum arkadaşim bu ne ya sizin hatalarinizdan dolayi biz niye mağdur oluyoruz hep. bilmiyorsaniz bilenlere birakin işi. bir güncelemede sorunsuz geçsin yeter ama..
Resim

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
Kullanıcı avatarı
samet5334
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen samet5334 »

YAV KARDEŞİM BEN BU OYUNU 4 SENEDİR OYNUYORUM İLK DEFA BÖYLE Bİ ŞEY GÖRDÜM :S ADAMLAR PARA İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR ŞİMDİ SIRA BU BLOK MESELESİNE GELİYOR HİÇ BİR YÖNETİCİ YOK :S LANET OLSUN
cCc İNCİ #@!? cCc
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

samet5334 yazdı:bu nedir ya çarım bloklanmıs alt üstü bi iksir nedeniyle ben o iksirleri fuarda kazandm şimdi çemberli taş geldi neymiş oyuun hatasıymış yerim hatasını lan mıllet gırıyor biz M4L gibi 1 seviyelik karakterlerle onları izliyoruz bizde girmek istiyoruz bu hatayı bu güne kadar getiren yönetimi kınıyorum ve istifaya çagırıyorum !!! lanet oLsun :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

YÖNETİM İSTİFA!!! Bu yazıyı okuyupda FOrum'a yüklenmesini istiyorum tüm bloklanan arkadaşlarımın !!!
Aynen
sonkalex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sonkalex »

öncelikle banladığınız tüm oyuncular için bir özür yazısı yazıcaksınız ve bu kişilerin plus sürelerine 1 günlük ekleme yapacaksınız ardından da bu hatalı iksir de sorumluluk kiminse bu kişilerin görevlerinden alındığını belirteceksiniz böylece ceza hak ettiği yere gidicek
Kullanıcı avatarı
BiceRDoveR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen BiceRDoveR »

sonkalex yazdı:öncelikle banladığınız tüm oyuncular için bir özür yazısı yazıcaksınız ve bu kişilerin plus sürelerine 1 günlük ekleme yapacaksınız ardından da bu hatalı iksir de sorumluluk kiminse bu kişilerin görevlerinden alındığını belirteceksiniz böylece ceza hak ettiği yere gidicek

AYNEN KATILIYORUM...

magdur etmeye ne kadarda çok alıştılar. biz oynamak istedikçe oynatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar..

4 senedir oynuyorum bu oyunu.bir şeyde hatasız olsun. kütük yaran hatalı.iksirler hatalı. Ecel için kripraz toplat sonra reçeteden kaldır.kpemde hile yapsınlar.bono bassınlar. test takımı karaktersiz takımı çıksın reçeteler için ne lazımsa öncden toplasın. say say bitmiyo..
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön