[OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı
- IIxAReNAxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı
Eğer Meteorit - 1 tılsımınız yoksa şifacıyı indiremezsiniz.... Boşa hayallere kapılmayın... Özellikle karşı tarafta kangal varsa bittiniz, oyunda karakterler arası dengesizlik var.. Bir tesla gözcü 600 vuramazken bir boz ayı 1001 vuruyor ve kanatması da savunmanıza bağlı olarak 1000 geçiriyor, keza kangal hızlı ve kaçamazsınız yakaladıgından size 600 vurur ve yavaşlarsınız şifa yaklaşır ve sizi rahatlıkla keser.. Ben inanmıyorum işi bilen bi şifacının büyücü tarafından kesileceğini..
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Meteorit 1 ve yanındaki diğer tılsımlarla rahat şifacı kesilebilir.IIxAReNAxII yazdı:Eğer Meteorit - 1 tılsımınız yoksa şifacıyı indiremezsiniz.... Boşa hayallere kapılmayın... Özellikle karşı tarafta kangal varsa bittiniz, oyunda karakterler arası dengesizlik var.. Bir tesla gözcü 600 vuramazken bir boz ayı 1001 vuruyor ve kanatması da savunmanıza bağlı olarak 1000 geçiriyor, keza kangal hızlı ve kaçamazsınız yakaladıgından size 600 vurur ve yavaşlarsınız şifa yaklaşır ve sizi rahatlıkla keser.. Ben inanmıyorum işi bilen bi şifacının büyücü tarafından kesileceğini..
Ayrıca Elektrik bilgiisi (III) veya buz bilgisi (III) + direnç kırma (III) tılsımları ile de zorlanmazsınız.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Bildiğim kadarıyla meteorit 1 yaratıklar için 1 sn azaltıyo süreyi yanlışım mı varRefresh yazdı:Meteorit 1 ve yanındaki diğer tılsımlarla rahat şifacı kesilebilir.IIxAReNAxII yazdı:Eğer Meteorit - 1 tılsımınız yoksa şifacıyı indiremezsiniz.... Boşa hayallere kapılmayın... Özellikle karşı tarafta kangal varsa bittiniz, oyunda karakterler arası dengesizlik var.. Bir tesla gözcü 600 vuramazken bir boz ayı 1001 vuruyor ve kanatması da savunmanıza bağlı olarak 1000 geçiriyor, keza kangal hızlı ve kaçamazsınız yakaladıgından size 600 vurur ve yavaşlarsınız şifa yaklaşır ve sizi rahatlıkla keser.. Ben inanmıyorum işi bilen bi şifacının büyücü tarafından kesileceğini..
Ayrıca Elektrik bilgiisi (III) veya buz bilgisi (III) + direnç kırma (III) tılsımları ile de zorlanmazsınız.
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- Refresh
- Labirent Rehberi
Hayır herşey için yaratık insan farketmez.qwertoy yazdı:Bildiğim kadarıyla meteorit 1 yaratıklar için 1 sn azaltıyo süreyi yanlışım mı varRefresh yazdı:Meteorit 1 ve yanındaki diğer tılsımlarla rahat şifacı kesilebilir.IIxAReNAxII yazdı:Eğer Meteorit - 1 tılsımınız yoksa şifacıyı indiremezsiniz.... Boşa hayallere kapılmayın... Özellikle karşı tarafta kangal varsa bittiniz, oyunda karakterler arası dengesizlik var.. Bir tesla gözcü 600 vuramazken bir boz ayı 1001 vuruyor ve kanatması da savunmanıza bağlı olarak 1000 geçiriyor, keza kangal hızlı ve kaçamazsınız yakaladıgından size 600 vurur ve yavaşlarsınız şifa yaklaşır ve sizi rahatlıkla keser.. Ben inanmıyorum işi bilen bi şifacının büyücü tarafından kesileceğini..
GuardianS of İstanbuL
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
evet konsantrasyon sadece yaratıklarda 1 sn azaltıyor.tılsım tümünde.Refresh yazdı:Hayır herşey için yaratık insan farketmez.qwertoy yazdı:Bildiğim kadarıyla meteorit 1 yaratıklar için 1 sn azaltıyo süreyi yanlışım mı varRefresh yazdı:Meteorit 1 ve yanındaki diğer tılsımlarla rahat şifacı kesilebilir.IIxAReNAxII yazdı:Eğer Meteorit - 1 tılsımınız yoksa şifacıyı indiremezsiniz.... Boşa hayallere kapılmayın... Özellikle karşı tarafta kangal varsa bittiniz, oyunda karakterler arası dengesizlik var.. Bir tesla gözcü 600 vuramazken bir boz ayı 1001 vuruyor ve kanatması da savunmanıza bağlı olarak 1000 geçiriyor, keza kangal hızlı ve kaçamazsınız yakaladıgından size 600 vurur ve yavaşlarsınız şifa yaklaşır ve sizi rahatlıkla keser.. Ben inanmıyorum işi bilen bi şifacının büyücü tarafından kesileceğini..
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Bedr İn Aslanları
Bence butun buyuleri düşmek yerine Yakınındaysa Dirnç kırma atmak [DK YOKSA KONS] şifacı son vurubuşunu yapmadan bir kere dha vurup kutuplamak [VURMASINA IZIN VERMEYIN] KUTUP BİTTİGİNDEDE ADAMA BİR KEZ DAHA VURMA ŞANSINIZ OLABILIR HİÇ DEĞİLSE ODA ÖLMÜŞ OLR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Edwardxx yazdı:Ben şifaya direk btün büyüleri döşüyorumYakınımdaysa direnç kırıyom.Ondan sonra bütün büyüleri döşyorum
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Sağlam bir büyücü, sağlam bir şifacıya göre direnç kırma olmadan bir hiç. Şifacıda ruh kalkanı olsa M1 ile kayda değer bir başarı gösteremez. Büyücünün 3 asitlik canı var.
- Refresh
- Labirent Rehberi
O kadar emin olma m1 in yanında güzel tılsımlarla 3. asiti atamadan ölen çok şifacı varbaraka1997 yazdı:Sağlam bir büyücü, sağlam bir şifacıya göre direnç kırma olmadan bir hiç. Şifacıda ruh kalkanı olsa M1 ile kayda değer bir başarı gösteremez. Büyücünün 3 asitlik canı var.![]()
GuardianS of İstanbuL
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Beyazköşk'te hiç denk gelmedim.Refresh yazdı:O kadar emin olma m1 in yanında güzel tılsımlarla 3. asiti atamadan ölen çok şifacı varbaraka1997 yazdı:Sağlam bir büyücü, sağlam bir şifacıya göre direnç kırma olmadan bir hiç. Şifacıda ruh kalkanı olsa M1 ile kayda değer bir başarı gösteremez. Büyücünün 3 asitlik canı var.![]()
M1 Konsantrasyon III ile saglam bir buyucu sifaciyi kesebilir bence... Konsanstrasyon acip normal yurumeye devam edip kesebilir diye dusunuyorum... Tabii burada biraz sans iside var.
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk